Meghan Markle suosikki huulipuna on Charlotte Tilbury’s Matte Revolution Very Victoria

August 28
No comments yet

Kaikki Meghan Markle koskettaa kääntyy, ei, ei kultaa, vaan jotain mitä haluan, tarvitsen tai täytyy olla juuri nyt. Soita minulle royal crazy (vakavasti-do it), mutta joka kerta, kun hän astuu ulos tyylikäs tai helvetin takki tai puhuu hänen suosikki de-puffing silmälaastareita, minusta tuntuu minun täytyy päivittää elämäni ASAP.

Niinpä pumpattiin, kun löysin Marklein oletetun suosikkiharjasten nimen, koska minun on tietysti ostettava yksi itselleni ja elettävä myös kuninkaallinen elämä.

kuva

Brandin suostumus

Kyllä, Markle huhutaan rakastamaan klassista sävyä Charlotte Tilburyn huulipunan kokoelmasta – erityisesti Charlotte Tilbury Matte Revolution huulipunaa varjossa Very Victoria.

Matta, ruusu-ruskea huulipuna, joka maksaa viileää 34 dollaria, luotiin ja nimetty Victoria Beckhamin mukaan, mikä sopii, kun otetaan huomioon, että Spice Girls raportoidaan esiintyvän Markle’s wedding -tapahtumassa.

Tilburyn kokoelmassa on myös Royalin sävy, jonka Markle n tuleva siskoni Kate Middleton innoittanut, ja joka on nimeltään The Duchess. Arvaa kuka aikoo räjäyttää kaikki rahansa joukkoon huulipunat? Minä, ja luultavasti sinäkin, koska tämä on lähinnä mitä koskaan saat tuntea kuninkaallista.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =