Mitä juoda parantamaan ihoa – juotavat ihon hehkua

August 28
No comments yet

Ollen iho-pakkomielle kuin minä olen, sain kaikki tuotteet, joita voin istua lääkekaapissa päivittäin. Mutta tiedän hyvin, että voisin tehdä enemmän kuin jokainen Hollywood-tähti, jolla on näennäisesti täydellinen iho sisältä ulos lähestymistapa kauneuteen – toisin sanoen. se ei ole pelkästään sitä, mitä laitat iholle, vaan myös sitä, mitä ruokkitset kehossasi.

Koska olen jo oppinut, mitä superruokaa minun pitäisi syödä nuorekkaan näköinen iho, päätin, että oli korkea aika opiskella miten voisin juoda minun tapa parantaa ihoa. Ja niin kaunis ja kätevä kuin maaginen all-in-one keksintö olisi, tiesin, että se olisi sitoutuminen pitkin koko päivän, jokapäiväinen hoito.

Ohjausta varten tutustuin ihonhoitajani, ihotautilääkäri Rachel Nazarianin, Schweiger Dermatology Groupin lääkäriin, auttaakseni keksiä 24-tuntisen juomavalikon, joka oli riittävän rikas, jotta voisin vaikuttaa voimakkaasti minun hehkuani, mutta tarvitsisi vain * kohtuullinen * kylpyhuoneen taukoja.

Nyt naiset, vaikka se ei ole aivan yhtä hauskaa kuin viinilista, seuraava valikko on nestemäinen ruokavalio ihosi on ollut himo. Voit oppia tarkasti, miksi Nazarianin erittely alla:

kuva

Dr. Nazarianin nestemäinen olennainen erittely:

vesi: “Mikään ei anna ihoa silmänräpäisemmäksi ja tuoreemmaksi. Se auttaa ihon turgoria ja pitää elastisuuden optimaalisissa tasoissa, jotta iho olisi hyvä” pomppia “, mikä luo terveen näköisen.”

Vihreä mehu Kale: “Kale on hämmästyttävä ihon monivitamiini, jolla on A-vitamiinia (joka löytyy myös anti-aging-voiteista, kuten retinolista) ja auttaa edistämään solujen kasvua ja terveellistä solujen vaihtelua, päästä eroon vanhemmasta tylsästä ihosta. kuparia, jotka ovat kollaasin perusta ja pitävät ihon voimakkaana ja pystyvät parantamaan itsensä kunnolla ja tehokkaasti. “

Soijamaito: “Soijun isoflavonit suojaavat kollageenia, jotain, joka pitää ihon nuorena, ja tutkimukset ovat jopa osoittaneet, että se voi auttaa suojautumaan auringonvalon aiheuttamaa ryppyjä vastaan. Bonuksena mineraalit ja proteiinit voivat vähentää soijan maidon ihon värjäytyminen. “

Vihreä tee: “Se on täynnä antioksidantteja, joita kutsutaan katekineiksi ja polyfenoleiksi, jotka auttavat suojelemaan ihoa UV-säteiltä vähentäen auringonpolttautumista ja kuten muiden antioksidanttien, ne auttavat vähentämään punoitusta ja tulehdusta.”

Granaattiomenamehu: “Super-mehu lajissa, se sisältää valtavasti antioksidantteja ja polyfenoleja – yli kaksi kertaa niin paljon kuin vihreää teetä – ja se on fantastinen kasvattamaan fibroblasteja iholla, joka on kollageeninvalmistustehtaita. kollageeni, vähemmän ryppyjä ja hienojakoisia linjoja. Graniittimalmisteen mehujen antioksidanttien tiheys parantaa myös ihon sävyä. “

Kurkku-Infusoidut vedet: “Koska ne ovat 90% vesipohjaisia, kurkut auttavat hydrata ihoa ja täytetään myös mineraaleilla, kuten magnesiumilla ja kaliumilla, jotka auttavat säilyttämään ihon alkalisen pH-arvon ja vähentämään tulehdusta.”

Sinun kannattaa myös tarkistaa:

8 huonointa asioita, joita voit tehdä ihollesi

Unohda facialisti: Kaikki, mitä tarvitset virheettömälle iholle, ovat nämä 8 ruokaa

10 tapaa herätä prettier kuin menit nukkumaan

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =