Miten löytää oikea säätiön sävy – miten testaa säätiö

August 28
No comments yet

Oikean perustan löytäminen on kuin löytää se yksi. Ainoa ero on sinun ei tarvitse asettua. Jos valitset kaikki seuraavista laatikoista, onnittelut – ihosi, kuten Hiddleswift, on löytänyt sen onnelliseksi. Tässä perimmäinen opas.

kuva

“Jos haluat saada oikean sävyn, kokeile aina perustusta luonnollisessa päivänvalossa, niin ikkunassa tai ulkona”, sanoo julkkis meikkitaiteilija Naoko Scintu. Päivänvalo on kristallinkirkasta ja tasainen, mikä tarkoittaa, että on helpompi havaita väärä väriyhdistelmä tai spotteja, jotka tarvitsevat enemmän sekoittamista. Jos se on yö, voit käyttää LED-valaisinta peiliä, kuten Blake Lively ja Charlotte Tilbury rakastava makeup-valo jäljitellä luonnollisia juttuja. PSA: Varokaa tavaratalon valaistusta!

Getting mesmerizing @blokelively valmis Cannes �� ���� ja kiitos Blake käyttöön minulle parhaiten varjeltu salaisuus @ themakeuplight se muuttanut elämäni! KIITOS!!! #themakeuplight @lorealmakeup #cannes # cannes2016 ❤️❤️❤️❤️

Jälkeen Charlotte Tilbury, MBE (@ctilburymakeup) jakama viesti

kuva

Kasvojen * keskus * (varmista, että se on puhdas ja kosteuttava) on, missä naiset tarvitsevat eniten kattavuutta, sanoo meikkitaiteilija Jen Fleming. Mutta aivan yhtä tärkeä asia, sinun on varmistettava, että se sopii muuhun elimistöön, koska kaksisuuntainen tilanne ei tule kukaan. Niskasi on hieno testeripaletti, koska se on tyypillisesti tasainen, mutta Tilbury ja toinen meikkitaiteilija Troy Surratt ovat molemmat menneet kirjaa sanomaan, että testaus perustus leuassa, joka näyttää aliviesisi parhaiten päivänvalossa on eniten kertoo tapa löytää oikea mautonta varjoa. Sanomme, että se on turvallista ja tutkia molempia.

kuva

Undertones luontaisesti mystifying, mutta kun ymmärrät sinun ja tietää mitä etsiä, voit muokata vääriä hued kaavat helposti. Päivän lopussa olet joko yksi seuraavista ja etsii perustuksia, jotka vastaavat:

kuva

 1. Cool (Sininen): Sinulla on vaaleanpunaisia, punaisia ​​ja sinisiä alivärisiä. Usein kertaa sininen tai violetti suonet voivat olla ilmeisin indikaattoreita.
 2. Neutraali (vihreä): Olet jonnekin keskellä, koska ihosi ei ole liian viileä tai lämmin. Muut merkkivalot ovat, jos ihosi näkyy oliivin auringossa tai jos laskimot ovat sinivihreää.
 3. Lämmin (keltainen): Sinun ihosi on keltaisempia keltaisia ​​tai persikka-alalejejä vihertävillä laskimoilla. Se näyttää kellertäväksi auringossa.

  “Mitä oikeudenmukaisempi on iho, sitä enemmän neutraaleja tai vaaleanpunaisia ​​alalejejä ovat,” kertoo meikkitaiteilija Tina Turnbow. “On hyvä selvittää, oletko neutraali vai keltainen, joten sävy sekoittuu.” Usein kertaa meikkitaiteilijat suosittelevat tunnistelemaan aliviesisiään katsomalla ihoa valkoista vaatetta tai pyyhetä vastaan.

  kuva

  Säätiöt ja piirittäjät ovat erikseen syystä. “Säätiö olisi aina sovellettava kevyesti”, Scintu sanoo. “Jos tarvitset kattavuutta, se tulee tehdä peitevoimalla. Sen pitäisi näyttää todelliselta iholta, näyttäen pisamia.” Mutta jos haluat enemmän, vaikkakin ei-cakey näköisiä kattavuus peitevoide, katso formulaa, joka on kerroksellinen, kuten Oxygenetix’s Oxygenating Foundation. “Se antaa ihon hengittää, ei estä huokoset ja anna ihon uudistaa pinnan alla.”

  kuva

  Kuivalla, rasvalla ja herkällä iholla on kaikki erilaiset tarpeet. Puhumattakaan, erilaiset kaavat lukea ja leipoa eri tavalla iholla. Jos sinulla on rasvainen iho, olet parhaimmillaan kevyissä, öljymättöminä ja mattapintaisina pohjina, jotka säätävät loistaa ja toimivat hyvin löysällä jauheella. Jos sinulla on kuiva iho, rikkaampi ja kosteuttava kaavoja, joissa kosteusvoide toimii parhaiten. Herkälle iholle ei tule olemaan yhden kokoinen ratkaisu, mutta ärsytys-raskaiden ja erittäin paksuisten kaavojen välttäminen on aina viisasta. Myös mineraalipohjaista jauhetta, jonka tiedetään olevan vähemmän raskauttava iholle.

  Getting @cfda valmis @voguerunwayn kanssa. Nähdäksesi sinut tänä iltana, ��

  Jourdan Dunnin (@jourdandunn) jakama viesti

  kuva

  • Sheer: Paras kaava ei-makeup meikki näyttää, voit tällainen viimeistely sävytetty kosteusvoide, samoin kuin BB ja CC voiteet, jotka tyypillisesti tarjoavat kevyt-to-medium kattavuus.
  • Kasteinen: On luonnollinen loiste terveelle näköiselle hehkolle, mutta voi lisätä ei-toivottua kiiltoa rasvaiselle iholle. Yleensä tuottaa rakennettavan, kevyt ja keskisuuri peitto.
  • Satiini: Jossakin välillä kaste ja matta, se antaa sinulle sileä, satiini-y viimeistely ja on hyvä naisille, joilla on normaali kuiva iho.
  • Semi-Matte: Aivan kuten mattapintainen, mutta hieman kosteutta, se toimii useimmille ihotyypeille keskipitkän täyden kattavuuden mukaan, riippuen siitä, kuinka se on kerrostunut.
  • Matta: Alhaisemman vesipitoisuuden ansiosta mattapintainen säätö säätää hehkua (eli se sopii hyvin öljy-iholle) ja antaa sinulle vauvan pehmeän, keskipitkän ja täydellisen kattavuuden.

   kuva

   Mainos – Jatka lukemista alla

   Et halua jotain, joka luiskahtaa pois iholta tai antaa sinulle kuivia laastareita, kun se kuluu. Nyrkkisääntönä pelkkää peitettä ei yleensä kestää niin kauan, mikä tarkoittaa sitä, että sinun on oltava valmis ja halukas toistamaan kerran kahdesti päivällä. Jos et halua sitoumusta, katsokaa kattavaa perustetta. Niille, joilla on kuiva iho, varo kaavoista, jotka keräävät ja kiinnittävät huomiota kuiviin pisteisiin. Jos ihosi näyttää kuivemmalta kuin se oli ennen muutaman tunnin kuluttua, tämä ei ole sinun ottelu.

   @maybelline x @erinparsonsmakeup

   Gigi Hadidin (@gigihadid) jakama viesti

   seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

   Your email address will not be published. Required fields are marked *

   36 − = 27