Miten sovittaa säätiö iholle – Paras tapa Color Match Foundationille

August 28
No comments yet

On olemassa monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon säätiön valinnassa. On kattavuus, johdonmukaisuus, kauanko kaava todella kestää. Mutta tärkein tekijä, epäilemättä, on saada oikea sävy ihon sävyyn. Koska jos se ei ole * oikein *, niin me kaikki tiedämme, mitä että näyttää. Huomioi nämä sanat: Fluoresenssit. Anteeksi. Ei mitään.

Vaikka onneksi on olemassa enemmän sävytysvaihtoehtoja kuin koskaan ennen, löytää täydellinen ottelu on edelleen hankalaa. Jopa ratsastus-tai-die-kaava voi tuntua siltä kuin se tarvitsee jonkinlaista säätämistä – se on “melkein oikea” kuin olento se yksi. Olet ratkaissut. Puhumattakaan siitä, että luonnokset ovat alttiita muutoksille. Voit olla kalpeampi tai vitamiini-D-onnellinen riippuen siitä, mihin aikaan vuodesta se on.

kuva

Tunnistamalla tämä kiistely, tuotemerkit (rekvisiitta Cover FX: lle pääsemiseksi sinne) ovat alkaneet käynnistää perustan “pudotuksia”, jotka ovat puhtaita nestemäisiä pigmenttejä, jotka voidaan puristaa perustukseksi seerumin tyyppisellä tiputtimella sävyttää / tummentaa / hajota väriä tarpeen mukaan . Viime aikoina me rakastamme The Body Shopin sävyn säätöpudot (toinen pelin muuttaminen Reddit find), joka sekoittuu saumattomasti ilman kaavion alas.

Sytytysväri ei vain kirkasta väriä vaan myös neutraloi ei-toivotut oranssit tai kellertävät sävyt. Samalla tavoin tumma sävy syventää väriä samalla, kun se kompensoi mustavalkoisia ja punaisia ​​pigmenttejä (vaikka liikaa se näyttää lukenut harmaa, niin pidä itseäsi varoitettuna). Kauneusvlogit ovat jopa alkaneet käyttää tavaraa tummentamaan niiden perustusta muotoiluun, koska se jäljittelee kasvojen varjoja, mikä on niin taitava.

kuva

Kesällä etukäteen ja muutos ihon sävyyn nähden – vaikkakin, sinun pitäisi käyttää SPF: ää päivittäin – nämä pudot ovat täydellinen hakkuri saumattomalle siirtymiselle.

Body Shopin varjostusputket, 20 dollaria; thebodyshop-usa.com.

seurata Marie Claire Instagramissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauniita kuvia, hauskoja juttuja ja sisäpiirin POV.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2