Oliko hän vai ei?

August 28
No comments yet

Kate upton

Alexander Tamargo / Getty Images

Vaikka Amazonian Lara Stone -tyyppinen runko – runsaasti rintakehä, ohut lantio – oli kerran ihmiskunnan epänormaali poikkeavuus, näyttää siltä, ​​että runsaasti naisten kuppeja runneth over. Varmista, että “yleisön käsitys siitä, mikä on luonnollista, on pois päältä”, sanoo Beverly Hillsin plastiikkakirurgi Dr. Suzanne A. Trott, rintasyövän asiantuntija, joka voi helposti havaita julkkisparannuksia. (Hän on tehnyt monia.) “On hyvin harvinaista, että on laiha runko, jossa on suuret ja hilpeät rinnat – todelliset C-kupit alkavat huutaa, kun olet 30-vuotias.” Juuri siksi A-listers valitsevat hienovaraisen plumping, joka sopii myös paremmin suunnittelija mekkoja. Tässä viimeisimmät läpimurrot, jotka auttavat pitämään tabloidit varpaissaan.

EI JUURI MAHDOLLISUUKSIA

Jos sinulla on rakkauden kahvat (tai satulalaukut), rasvaa ja kantasolujen rintaimplantit ovat nyt vaihtoehto. Euroopassa ja Aasiassa suosittuja varttamismenetelmiä ovat niille, jotka haluavat päästä ilman implanttien leimautumista. Rasvaimun jälkeen potilaan omaa rasvaa joko ruiskutetaan suoraan rinnalle tai jalostetaan keskittymään kantasolujen lukumäärään, jossa se nauti nykyisestä rasvasta. Nämä injektionesteet ovat 100-prosenttisesti luonnollisia ja niillä on suuri bonus: “Jos painot, se menee suoraan rinnallesi”, toteaa Trott.

Haittapuoli on se, että täyttö vaatii niin paljon palautumisaikaa kuin implanttirurgia (koska lipo-alueet kärsivät) ja maksaa noin 1000 dollaria enemmän vähemmän tilaa. (Implantit keskimäärin 3,694 dollaria silikonia varten, 3,308 dollaria suolaliuokselle). Vain noin 50-60 prosenttia rasvasta, joka on puolet täyteen kuppikokoon, pysyy pysyvinä kuuden kuukauden kuluttua; loput metaboloituu kehossa. “Ei ole arpia, ja he tuntevat aivan kuin säännölliset rinnat – et voi lainkaan sanoa, että on tehty töitä”, toteaa Trott, joka huomauttaa myös, että menettely voi kestää jopa kuusi kertaa niin kauan kuin standardi 30 – implantti leikkaus.

Tulosten maksimoimiseksi äskettäinen tutkimus osoittaa, että käyttämällä BRAVA-tyhjöperäistä ulkoista kudoslisäainetta ihon venyttämiseksi ennen ja jälkeen toimenpiteen pysyvän pysyvän rasvan voi kasvaa jopa 82 prosenttiin. Mutta jättiläinen, muovinen Barbarella-rintalappuinen kone maksaa 900 dollaria, ja sen on istuttava rintakehässä vähintään kahdeksan tuntia päivässä ennen toimenpiteen viikkoa, mikä tekee siitä useimmiten epäkäytännöllisen. “Minulla on ollut vain kaksi potilasta, jotka voisivat käyttää sitä tarpeeksi kauan”, Trott sanoo.

Parempi, ei kovempi

“Minulla on harvoin potilaita, jotka haluavat pyytää D: tä”, Trott sanoo. “Suurin osa potilaistani pyytää täyttä B: tä pieneen C-kuppiin.” Niille, jotka ovat uteliaita siitä, miten Kate Upton – kokoinen teho muuttaa kehoaan, lääkäreillä on nyt Vectra 3-D Imaging Devices -laitteita, jotka täyttävät arkut valokuvallisesti. Tai, jos olet laillisimmillaan, on nyt sovellus: Santa Monica, Kalifornia, plastiikkakirurgi Dr. Steven Teitelbaum on yhteistyössä implanttikoneen Allerganin kanssa tietokoneistetussa ohjelmassa, joka käyttää rintakehää ja nännän välimatkaa laskemaan täydellinen kuppikoko. Teitelbaumin mukaan mittaustyökalu auttaa luomaan realistisemman siluetin. “Rinnan rintakehän rintakehä on luonnollista,” hän selittää. “Yläpaino näyttää väärennöltä.” Uusia, anatomisempia pisaroita implantteja, joissa on kumimainen karhun kaltainen silikoni-täyttö – kuten Brasilian Sientra ja Allerganin 410 (odotetaan saavan FDA: n hyväksynnän tämän tarinan lukemisen jälkeen) – estävät sen, että pullistuminen päälle.

IMPLANT INNOVATIONS

“Kyyneleet ovat vain alku muotoilluille implantteille”, kertoo Kalifornian Marina del Rey, plastiikkakirurgi Dr. Grant Stevens. “Yhdysvaltojen ulkopuolella implantteja, joilla on enemmän muotoja, ovat jo käytössä. Euraasian kansainvälisen esteettisen kirurgiakurssin Istanbulissa näen jopa suunnitelmia ruumiin vasemmalle tai oikealle puolelle ominaisista implantteista.”

Tutkijat tutkivat myös suolaliuos- ja silikonivaihtoehtoja. Kliiniset tutkimukset ovat kaukana amerikkalaisille, mutta uusi suolaliuos implantti on alkanut FDA: n arviointimenettelystä: IDEAL-implantti sisältää useita pienempiä, suolapitoisia säkkejä, jotka on upotettu yhteen. “Jos IDEAL hyväksytään, se muuttaa maisemaa jälleen kerran. Ehkä naiset haluavat suolaveden implantin, jos se voi tuntua rintakehältä eikä keväisin vuotaa yhtä usein”, ennustaa Stevens, joka kuvaa IDEAL: n yhtä vähemmän kuin vesipullo kuin perinteinen suolaliuos implantti, mutta silti silti ei ole niin luonnollista kuin silikoni. (Tutkimukset ovat osoittaneet, että 3-9 prosenttia tämän päivän suolaliuosta implantaatista katkeaa kolmen ensimmäisen vuoden aikana.) “Ongelma on se, että suolaliuos on suolavettä.” Suola on kristalli, jonka terävät reunat implantoivat. ” Ja riippumatta siitä, onko se rasva, silikoni tai suolaliuos, kukaan ei halua, että hänen kupli puhkeaa.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =