Paras apteekki kasvonaamio – paras halpa savi naamio

August 28
No comments yet

Jos olet masking freak, meidän ei tarvitse kertoa, että apteekkien tarjonta on vähän ja kaukanavarsinkin savi-lajikkeesta, joka on yleensä kaikkien ihon tyyppien parhaiten kokeiltu ja totta. Mutta älä pelkää, ystäväni laajentuneita ystäviä, sillä L’Oréal on tullut läpikottavilla, halvemmilla vaihtoehdoilla rakastetulle Kiehlin Rare Earth’lle “Deep Pore Cleansing Masque” (jota et vain löydä ihonhoitotie CVS: ssä, tiedätkö?).

Sekoitus 3 puhdasta savetta 3: lle täysin erilaiselle #pureclaymaskille: 1️⃣ punainen GLOW: herkästi hilseilevää siistitekstiä 2️⃣ vihreää PURITYlle: ihon tuntuu heti tuoreelta ja tuoksu on �� 3️⃣ musta DETOX: koska se vetää epäpuhtauksia Kuka sanoi #swatches ovat vain meikki asia?

Toinen viesti, jonka L’Oréal Paris Skincare (@lorealskin) jakaa

L’Oréalin uusi Pure-Clay Mask Collection -mallisto sisältää kolme naamioitusta, jotka on räätälöity erilaisten ihonhoitotarpeiden hoitoon käyttäen kivennäisaineita ja ainutlaatuisia ainesosia, jotka ovat peräisin eri puolilta maailmaa. Siellä on yksi detoxifies, joka mattifies, ja yksi, joka puhdistaa ihon tekstuuri. Joten olemme samalla aallonpituudella? Koska tämä kuulostaa minulle monen maskerin unelma-trio. Ja yhtä jännittävää kuin irrottautua epäpuhtauksista ja ylimääräisestä öljystä tämän jälkeisen kasvojen hehkumista varten, on luomalla tilkkutyötyylinen taideteos kasvoillasi on todellinen hauska osa.

Mitä tehdä, kun nämä #pureclaymask tekevät magiansa … täytyy ottaa itsensä! ���� @lorealskin #instadetox #pureclaymask #lorealskin #lorealparis

Barbara Palvenin (@realbarbarapalvin) yhteinen viesti

Naamarit maksavat kukin 12,99 dollaria, ja jos tarvitset apua oikean valinnan valitsemiseen ihon tyypillesi, L’Oréalilla on hyödyllinen opas sinulle täällä.

Lauantai-iltoja @lorealskin #pureclaymask ✌️

Karlie Klossin (@karliekloss) yhteinen viesti

L’Oréal Pariisin Pure-Clay Mask Collection, 12,99 dollaria kukin; ulta.com.

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 76 = 78