Pimple Sticker Edut – paras tapa Zap Zits

August 28
No comments yet

Kasvojen peittäminen on vienyt viimeisen vuoden aikana uutta, itsekkäistä elämää, ja nyt olemme toisen tärkeän kauneuden rituaalisen renessanssin ääressä. Tervetuloa pimple-tarrojen nousuun, jotka ovat tulleet erittäin suosittuja Koreassa ja alkavat saada veto-osavaltioita. (Luojan kiitos.)

Erilaiset mini-arkin naamarit vaurioita varten, laastarit sisältävät väkevää määrää vaikuttavia aineita, nimittäin huono huokosten poistoa salisyylihappoa ja hydrokolloidia, ainesosa, jota usein löytyy tuotteista, jotka on tarkoitettu huolehtimaan haavoista. Yhdistetty tarra-muodossa, ne lukkiutuvat hoidossa ja minimoivat zitin koon ilman kuivuminen ihollesi, näkyvä ärsytys tai suurin pelko kaikista, arpia. Laastarit, joita kehotetaan pitämään parin tunnin ajan, myös suojaavat tulehtuneelta alueelta bakteereilta, likaiselta ja siistiltä sormilta.

Kun haluat painaa tarroja, se voi olla käytännöllisesti katsoen milloin tahansa – onko se silloin, kun lopetat päivän, kääntämällä yön tai jopa kun suoritat asiat – kuten on kosher sovellettaessa peitevoide tarrojen yli (siitä huolimatta, se on havaittavissa kenellekään kaikille grillillesi). Täältä löydät 3 suosikkivaihtoehtoa ei-toivotuille kiipeilijöille, K-kauneudesta on oltava valmiina ja odottamassa paikallisessa apteekissa.

kuva

1. K-Beauty MVP: Corsx Acne Pimple Master Patch, 4 dollaria; cupiddrop.com.

K-kauneusyhteisön rakastettu ziplock-paketti pitää sisällään tuoreita. Plus, vain 4 dollaria 24 laastaria, se antaa sinulle eniten bang for your buck.

2. I’m-Feeling-Fancy Splurge: Sarah Chapman Spot Stickerm $ 40; net-a-porter.com.

Yhdistyneen kuningaskunnan facialistin Sarah Chapmanin luoma tämä 16-osainen tarrapatruunat, joissa on rypäleiden siemeniä ja soijaöljyä, tulee fancy-valkoiseen peilattuun lompakkoon, joka sopii täydellisesti kurkkuun liikkeelle.

3. Se-Just-Around-the-Corner hoito: Nexcare Acne absorboiva suojakuori, 7,99 dollaria; drugstore.com.

Aasiassa suosittuja, mutta paikallisessa apteekissa saatavilla näitä 36 sienen kaltaista laastaria ovat hieman tahmea, mutta saatte tehdä työtä.

Seuraa Marie Claire Instagramissa viimeisimmistä uutisista, kauniista kuvista, hauskoista tavaroista ja sisäpiiristä POV.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 51 = 56