Toe Nail Art – varpaat kynsimallit

Se on tulossa silloin, kun vaihdamme talvikengät mieluummin hengittävämpiin * toonomiin * jalkineisiin (Ririn uusi Fenty x Puma-diat, kuka tahansa?). Monille naisille tämä merkitsee mustavalko-pedikyyriä.

Mutta kun zombie selaa Instagramia läpi ja kompastuu muutamilla erilaisilla kynsilakatuilla, harkitsemme, että jalkojemme kanssa tehdään sama hoito, jota hoidamme itseään ilmaisevalla osastolla. Kyllä, tarkoitamme kynsien taidetta varpaille.

Aluksi punastua, se saattaa tuntua hieman epätodelliselta – se on Todella jossa haluamme kiinnittää huomion ihmisiin – mutta olemme kompastaneet joitain kiistattomasti upeita malleja, jotka tekevät vakuuttavan tapauksen.

Ota esimerkiksi New Yorkin kynsien taiteilija Asumi Higashimura (AKA @ asumi_0127), joka on korvannut hänen kangasään malleja varten. Puhumme kaiken kielekkeistä hymiöitä kasvoista hämähäkin yksityiskohdista.

������ # 足 撮 る の 難 い # つ る か と 思 っ た # こ む ら が え り で 夜 中 に 起 き る # ツ ラ イ # nail # nailart # kromenails #gelnails #gel

Postin jakama asumi (@ asumi_0127)

海 の 用意 出来 た! ️��⛱ # タ ト の 次 の 日 に 海 行 っ て ガ ー ゼ 焼 け # 超 だ さ い # 早 く も っ と 焼 け ま す よ う に # gelnail # gelnailart # nail # ny

Postin jakama asumi (@ asumi_0127)

ま た 来 た ⛵️������ # 海 日 和 す ぎ る # 30 分 に 1 回 は 日 焼 け 止 め # 麦 わ ら 帽子 の オ ス ス メ が 知 り た い # か ぶ と 波 乗 り 中 # ま だ 乗 っ て な い

Postin jakama asumi (@ asumi_0127)

Ja jos Instagram on merkki siitä, se on kansainvälisesti hyväksytty ulkoasu. Kiinan salonki Vilpitön Beaute rakastaa kokea glittery kaltevuus näyttää:

Red Gradient Kynsiväri Jefline #nailartdesign #nailarts #manicurewithnailart #toenailart #pedicurenailart #sincerebeautesg #sincerebeaute 诚 ​​仁 之 美 #nailartwow #nailartsg #creativenailart #toenaildesigns #handdrawnailart # käsikirjoitus #harmaa suunnittelu #salon #handdrawnailart #colorgel #manicurepedicure #lintulajit # sincerebeautenailart # 诚 仁 之 美

Toinen viesti, jonka Sincere Beaute 诚 ​​仁 之 美 (@sincerebeaute) jakaa

Kiiltäjäkävytetty kynsiviila #nailartdesign #nailarts #manicurewithnailart #toenailart #pedicurenailart #sincerebeautesg #sincerebeaute 诚 ​​仁 之 美 #nailartwow #nailartsg #creativenailart #toenaildesigns #handdrawnailart # käsikirjoitus #harmaa suunnittelu #salon #handdrawnailart #colorgel #manicurepedicure #lovenails # sincerebeautenailart # 诚 仁 之 美

Toinen viesti, jonka Sincere Beaute 诚 ​​仁 之 美 (@sincerebeaute) jakaa

Tai siellä on Nail Studio Libra Singaporessa, josta löydät kaiken Pokémon-mallista ja leopardipainos-aksentista varpaisiin.

Nail Studioin (Libra) yhteinen viesti. (@nailstudiolibra) päällä

Pinky Leopard

Nail Studioin (Libra) yhteinen viesti. (@nailstudiolibra) päällä

Kuuma pinkki!!

Nail Studioin (Libra) yhteinen viesti. (@nailstudiolibra) päällä

Nyt me täysin tunnemme, että toe nail art ei todennäköisesti ole kaikille. Mutta jos aiot tehdä uuden street-tyyppisen julkilausuman tänä keväänä – tai haluat vain houkutella entistä enemmän huomiota kirkkaan oranssin Maryam Nassir Zadehin muovipyöröihin, joita olet kiinnostunut – taidokkaasti tai sarjakuva-pedikyyri voisi tehdä juuri tämän.

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 39 = 41