Tuotteet ohut iho – Anti Aging Skin Tips

August 28
No comments yet

Juuri kun ajattelimme, että meillä oli koko anti-ikääntymistä koskeva asia – uskonnollisesti aurinkosuojaa, kosteutusta, kuorintaa ja retinolia – opimme, että jotkut niistä asioista, joita aiomme käsitellä ja välttää ajan merkkejä, voisivat olla mikä saa meidät ikääntymään nopeammin.

Uskoo, että kaikki nämä toimet voivat itse asiassa ohentaa ihomme. Mikä edistää kreppausta, joka (olet arvannut sen) tekee meistä vanhempia. Huokaus.

Onneksi julkkis estetiikka Renée Rouleau on täällä pelastaakseen päivän.

Ihotyyppejä, jotka eniten altistuvat ohenemiselle

“Ihon oheneminen on ongelmallisempaa ihmisille, joiden iho on jo geneettisesti ohuempana”, Rouleau.

Ohut iho on seuraavat ominaisuudet:

 • Väritä mielestäsi irlantilaisia, ruotsalaisia, skotlantilaisia ​​ja pohjoismaisia
 • Pienet tai näkymättömät huokoset
 • Vähän ilman öljytuotantoa
 • Läpinäkyvä ulkoasu, jossa näkyvät ihon pinnan alla näkyvät siniset verisuonet
 • Herkkyys, jossa iho voi helposti epämukavaksi ja ärtyneenä tuulettuneelta tuoksulta tuotteilta tai kun kutinaa kangasta koskettaa ihoa. Tämä johtuu siitä, että hermopäätteet ovat lähempänä pintaa

  Kuinka tietää, jos olet tosiasiassa, menemällä yli laidan ikääntymisen hoitoon

  kuva

  Stocksy

  Yksi pro herkän ihon saanti on se, että se kertoo sinulle tarkalleen miten se tuntuu tuotteesta. Sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota tuotteisiin, joissa on superaktiivisia ainesosia, kuten retinoideja tai kemiallisia exfoliantteja, sekä kuinka usein käytät niitä.

  “Jos havaitset lisääntyneitä puhkeamisia, kuivia laastareita, punoitusta, epämuodostumia, kuoppia tai rivejä, jotka ovat voimakkaampia, tämä olisi merkki siitä, että jotain ei toimi”, hän sanoo. “Monet ihmiset kuuluvat” ei kipua, ei voittoa “ajattelutapa. Täällä on aika ja paikka, mutta ei päivittäin kotihoidon tuotteita.”

  Turvallinen lähestymistapa ikääntymiseen

  Kun se tulee kuorintaan:

  “Varmista, ettet ylikuumenta liikaa happoja, puhdista harjoja ja kotona kuorittuja, sillä kaikki nämä voivat heikentää ihon suojaavaa estettä ja jatkaa sykliä ärsytystä – kaikenlaisille iholle, ei vain ohut”, hän selittää.

  Rouleau ehdottaa hapanta seerumin käyttämistä kolme yötä ja kolme yötä pois käyttämällä vaihtoehtoista yötä kosteuttavaa ihoseroria, kemiallista kuorinta.

  “Sinun ihosi tarvitsee tasapainoa, eivätkä samat ainesosat yöllä,” hän sanoo. “Kun käytät happo-seerumia kolme yötä peräkkäin, joka yö, se toimii hieman syvemmällä ihon alla parhaasta kuorinnasta. Kolmen yön jälkeen näet nämä tuoreet uudet solut niin, että haluat antaa heille muita hyödyllisiä ainesosia kuten hydrators, brighteners ja kiristimet tarjota ravintoa. “

  Retinolin suhteen:

  Jos se on resepti retinoli, sitä tulee käyttää säästeliäästi ja hyvin muotoillulla kosteusvoidolla sen yli – enintään kaksi kertaa viikossa pitäisi riittää.

  “Jos käytät luonteeltaan hellävaraamatonta retinolia, voit käyttää sitä kolme tai neljä kertaa viikossa”, Rouleau sanoo..

  seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  90 − 85 =