Onko kavereilla ole rakkautta kiharat hiuksille tytöille?

August 28
No comments yet

Viime viikolla, suora tukka Millionaire Matchmaker Patti Stanger kommentoi: “OK, luonnollisesti kihara nippu, pidän tyylikkäistä kihara / aaltoilevista hiuksista, mutta miljonääri miehet eivät, joten mene ostamaan tasainen rauta …”

Tarpeetonta sanoa, että tämä herättyi melkein kiihkeästi kiharat naiset, varsinkin naturallycurly.comista, jotka kirjoittavat: “Stanger näyttää elävän aikalamppua, jossa on vain yksi kauneusstandardi: Barbie Doll”, väittäen, että miehet ovat hienosti super-seksikäs kiharat Beyoncé, Shakira ja Annalynn McCord.

Minulle Stangerin anti-curl-bias on kiistanalainen, koska en ole koskaan nähnyt kaveria tässä näytöksessä, josta katson joka tapauksessa (miljonääri tai ei), joten kuka välittää, jos joku näistä vapid-dudeista ei pysty käsittelemään kynsiäni? Se on sama keskustelu Sinkkuelämää tytöillä oli noin Tapa, jolla olimme, kun Miranda selittää Robert Redford “ei voi olla hänen kanssaan [Barbra Streisand], koska hän on liian monimutkainen ja hänellä on villit kiharat hiukset … joten hän lähtee ja naimisiin tähän yksinkertaiseen tyttöön, jolla on suorat hiukset.” Minulla on luonnollisesti kiharat hiukset, ja joskus käytän sitä suoraan – vaikka en ole huomannut, kaverit reagoivat minulle eri tavalla.

Oletteko samaa mieltä Stangerin kanssa siitä, että kaverit eivät ole kiharaja? Ja jos he eivät (booo!), Luulet, että he eivät pidä ulkonäköä tai sellaista naista, jota se edustaa?

LIITTYVÄT LINKIT:

Sisällä Allure: 10 parasta vinkkejä kiharaa

Daily Beauty Reporter: Curly Hair Advice kysyt

Daily Beauty Reporter: Rakasta (Geneettisesti määritelty) kiharat hiukset

iVillage logo 70 graphic

Living on Fringe: Miten trimmaat Bangs Salon Appointments

Hiusten inspirointi Galleria: Fancy Up-Dos

Hiusten inspiraation galleria: Söpöt lyhyet hiusten leikkeet

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 32 =