Uusi Brand Sage & Row lupaa laukaista peliäsi

August 28
No comments yet

Ei ole mitään tyylikästä parranajoa. Toistan: Ei ole mitään tyylikästä parranajoa. Tai hauskaa. Tai nautittavaa. Se on banal tehtävä, jonka haluat tehdä joka paripäivä (tai viikot, riippuen siitä, keneltä pyydät) välttää karvaisia ​​kuoppia ja piikikäs jalkoja. Sitten on ruosteen ruoste, että metalliset partavaahto-kerman tölkit jättävät sinun suihkesi ja naurettavaa partaveitsien hinta näinä päivinä. (Olen tuntenut, että heittäkää hissy-sovitus CVS: hen.) No, yritys on tullut pitämään pyrkimystä “korottaa” parranajokokemuksesi – tehdä parranajon niin lähelle ylellistä ja nautittavaa kuin naarmuttaa ihoa terävällä terällä . Ja mielestäni he ovat tehneet melkoisen hyvää työtä.

Sage & Row on kahden Harvard Business School -kurssin aivot, jotka olivat kyllästyneet käyttämään kuumaa vaaleanpunaisia ​​partakoneita ja partavaahtoa, jotka hajuivat mansikoilta. Sen sijaan he halusivat tuotteita, jotka näyttivät ja hajuivat tyylikkäiksi ja olivat vapaita kaikista parabeeneistä, sulfaateista ja ftalaateista. Niinpä he kehittivät kaksi tuotetta: Bare Shave Cream, aloe-based partavaahtoa, joka on niin rikas ja kermainen, etten ole haukannut itseäni sen käytön jälkeen, ja Sheer Leg & Body Oil, sekoitus kookospähkinä, saflori, makea-manteli ja auringonkukkaöljyt, jotka jättävät raajasi pehmeiksi, ei rasvaisiksi. Molemmat tulevat tyylikkäässä pakkauksessa (sinä itse asiassa haluat keuliminen kylpyhuoneellasi), ja molemmilla on sama tuore vielä päihdyttävä tuoksu. Haluaisin jopa kuvata tuoksun niin seksikkäksi, mikä tarkoittaa sitä, että tämä voisi olla ensimmäinen parranajokestävä kauneuden historiassa, jota kuvataan sellaisenaan.

Kakkua on, että kauniiden tuotteiden lisäksi Sage & Row tarjoaa kätevän tilauspalvelun. Tilaa heidän Prep.Shave.Set kit ja saat uuden Bare Shave Cream, Sheer Oil ja neljä Gillette Venus tai Mach3-terän terät joka kuukausi, joka toinen kuukausi, joka kolmas kuukausi tai neljän kuukauden välein, riippuen siitä kuinka usein sinä ajellaan. Tämä tarkoittaa, ettei koskaan tarvitse päästä tylsää partakoneelle tai pulloa hoitoa uudelleen. Minun tapauksessani ei enää kiusallista apteekkia pidä hermostuneina.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1