Viikon tuotehaun asiantuntija: Susie Sobol

August 28
No comments yet

Makeup-taiteilija Susie Sobol kasvoi lukemaan muotilehdet, pakkomielle hiukset, meikki ja vaatteita jokaiseen ominaisuuteen. Kun hän valmistui lukiosta, Sobol tunsi olevansa luonnollista, että hän hyppää suoraan muotikouluun uraansa tekstiilisuunnittelussa. Pian sen jälkeen hän kuitenkin tajusi, ettei se ollut hänen puolestaan ​​ja lähti töihin Barneysissä Los Angelesin keskustassa. “Minä ryntäisin makeup-laskijoihin ja vietin koko päivän Narsissa ja Stilassa. Ajattelin, että voisin olla hyvä tässä ja tajusin, että voin tehdä tämän elävän”, hän sanoo..

Haluavat oppia lisää meikiteteollisuudesta, Sobol muutti San Franciscoon ja otti työnsä M.A.C. myymälä. Joka päivä hän tapasi naisia ​​kaikilta eri muodoilta, kokoilta ja ihon sävyiltä. “Se oli tapa oppia tekemään meikki”, hän kertoo hänen koulutuksestaan ​​M.A.C. Taiteilijat.

Nyt Sobol matkustaa maailman ensimmäiseksi avustajaksi meikkitaiteilija Diane Kendalista, joka työskentelee takana skotlannissa muotoilijoiden, kuten Thakoon, Proenza Schoulerin ja Jason Wun, kanssa ja yhdessä huippusuorittajien kanssa – Mario Sorrenti, Craig McDean ja David Sims – valokuva versot. “Jotta voisimme työskennellä parhaiden ihmisten kanssa ja kuulla, miten he keksivät näitä tarinoita, heidän näkemyksiään ja mitä he haluavat kuvata hiukset, meikki ja muoti, se on jännittävin osa.”

Mutta yllättävän tärkein asia, Sobol on oppinut meikkiä matkan varrella, ei ole temppu luomaan täydellinen savuinen silmä tai punainen huuli. “Meikki ei näytä hyvältä, jos ihosi ei näytä hyvältä. Ihon hoito on tärkeintä.”

kanava inimitable mascara th

Tuote, jota hän ei voi elää ilman:

“Mascara, en voi käyttää mitään perustetta – ei mitään – ja heti, kun laitoin ripsiväriä, olen valmis. CoverGirl LashPerfection ovat hyvin samankaltaisia Chanel Epätavallinen ripsiväri.”

Maybelline line stylist th

Myyjä apteekki löytää:

“Mustat silmäripset, jokaisella tytöllä on oltava yksi .. Maybelline New York Line Stylist Eyeliner on hämmästyttävä, se ei ole aivan lyijykynä, mutta sillä on ihastuttava pieni purkki, joka voi piirtää ripsiä hyvin lähellä ripsiä, eikä se ole 24 tunnin yksi, joten se tulee yöllä. “

Makeup-taito, jonka hän uskoo olevan vaikeinta hallita:

“Kissa-silmä. Ainoa tapa tehdä se on harjoitella … ja paljon Q-vinkkejä kätevästi. Niin paljon voidaan kiinnittää Q-kärjellä ja vedellä.”

Katso myös

  • Susie Sobol’s Bio

  • Tietoja Allure Beauty -tuotteiden etsintä

  • Uusimmat kauneustuotteet

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =