Aubrey Plaza on Legion ja mitä seuraavaksi seuraa hänen “Parks & Rec ‘Fame

August 28
No comments yet

Poikit menettävät paskansa. Säröily, pyöräily ja karkaaminen niiden häkissä seinämiin, jotka tekevät röyhtäväään äänen, kuten pienet tornadit, jotka vaipuvat pikkuvarren ympärille. Little Budgie Boy ja Little Boy Blue, molemmat parakeet, jotka hoitavat Paulaa “The English Psychic” Roberts, ovat joko tunteneet todella huonoa omenia tai todella hyvää. Tästä huoneesta Aubrey Plaza ampuu minua katsomaan, jota voin vain kuvata hymiöiden platoniseksi ihanteeksi: hampaat silputtuivat, salamavalon silmät laajenevat, kunnes ne näyttävät kaksi valkoista valkoista mäkeä sisältävien mustasta sisäputkesta. Näyttää siltä, ​​että olemme samalla sivulla: huono omen. “Voi, he vain onnistuvat, että se on aurinkoinen päivä”, sanoo Paula, joka vakuuttaa meidät hänen lyyrisen brittiläisen kaverinsa.

kuva

Takki ja hame, Belstaff; Kengät, rivi; Aurinkolasit, Cèline
Katie McCurdy

Plaza ja minä olen tullut Paulan asuntoon aurinkoisena perjantaina 13. kerran opastusta varten. Se on ollut kolme vuotta sarjan finaalin jälkeen Puistot ja vapaa-aika, joka käänsi heittomuutensa pop-kulttuurikuvakkeiksi: feministinen sankari Amy Poehler. Nick Offerman, valaistuneen maskuliinisuuden vertaus. Chris Pratt, rakastettava kiinnittäjä-yläosa, joka, kuten se osoittautui, oli vain elokuvastudio-valtuutettu henkilökohtainen kouluttaja, joka ei ollut kiinteä, todellinen kiva itse. Ja sitten on Plaza, joka on vuosituhannen mittainen huonovointisuus. Kuten April Ludgate, Plaza soitti teen sellaista nuorta henkilöä, joka voi henkisesti tuhota kokonaan kehittyneen aikuisen psyyken pelkkää silmätää. Hän oli niin tehokas siinä roolissa, että tänäkin päivänä, kun 33-vuotias Plaza saapuu haastatteluun, joutuu piiloutumaan parin mustan Wayfarersin taakse. Merkki painettu hänelle – tai ainakin ihmisten käsitys hänestä.

Huhtikuussa oli paljon Plazaa, ja hän oli olennainen osa luonteen luomista ja jakanut hänen sangon huumorintajuaan. Mutta totuus Plaza on aina ollut enemmän kuin Poehlerin korkeatasoinen, hypertuottava Leslie Knope. Ja juuri nyt, hän ei tunne niin tuottavaa kuin hän haluaisi.

“Minusta on todella hyvä aika tehdä”, hän sanoo Paula-vierailustaan ​​”, koska olen elämässäni, jossa en ole ollut vuosina, vuosina ja vuosina. Minulla ei ole aavistustakaan, mikä on Seuraavaksi olen tavallisesti linjattu, ja tämä on ensimmäinen kerta, kun en todellakaan ole. Haluaisin tietää, mitä minulle tapahtuu. “

“En kasvanut Hollywoodissa, mutta nuoresta ajasta luulin vain, että se tapahtuisi.”

Suuri täti kerran kertoi minulle, että on parasta olla kommunikoida väkevien alkoholijuomien kanssa tyhjään vatsaan, joten Plaza ja minä aion pian lounaan ennen Paulaa. Tapatamme New Yorkin Upper East Side -kaupunkiseudulla, joka sijaitsee kätkemättömästi tony-stomping-kenttien ja irlantilaisten pubien nöyrympänä vetämisessä, jotka palvelevat lähinnä naapurimaiden elämää ja juopuneita college-lapsia. Se on sellainen alue, jossa aurinko valkaistut tiilen huoneistot ovat kaikki nimetty jotain – Park tai -Manor tai -Towers. Autamme pienestä rasvaisesta lusikasta, jonka Plaza tunnustaa yliopistollisista päivistään kaupungissa, opiskelemassa ohjausta ja kirjoittamista New Yorkin yliopiston Tischin taidekoulussa, sitten asumaan Queensissä ja tekemällä hänet kierroksella audition piiriin. Hän muistaa, että tämä paikka tekee keskimmäisen hampurilaisen, mutta me päätämme valita joitain kanan sormeja sen sijaan. Välillä puree, Plaza laulaa pitkin Rihannan laulua räjäyttäen ravintolan kaiuttimista, pysähtyen puoliväliin sanomaan “Like diamonds in the skyyy”.

Kun hän asui New Yorkissa, Plaza oli hustler. “Hyvin nuoresta iästä lähtien minusta tuli riippuvainen töistä ja kiireestä, enkä tiedä mistä se tuli. Voisin kysyä Paulalta, olen varma, että hänellä on ideoita”, hän sanoo. “Vanhemmilleni ei tullut mikään, he olivat molempia kamppaileina nuorena, jotta he tekisivät jotain itsestään, ja he molemmat tekivät.” Ehkä he infusoivat minuun hämmentävän mentaliteettia. “

kuva

Suzanne Tenner / FX

Plaza otti luokkatovereita Upright Citizens Brigaden teatterissa, ja hänet vietiin siellä toisten upstarts John Mulaneyn ja Aziz Asarin rinnalla. Hän esiintyi muutamassa online-komediasarjassa ja esiintyi stand-upissa. Hän kuulusteli Lauantai-ilta elää ja ei saanut sitä. Sen sijaan hän laski osan Judd Apatow’ssa Hauskat Ihmiset ja siirtyi L.A: lle pian sen jälkeen, kun hän otti tehtävän Parks & Rec. “Olen niin kilpailukykyinen, ja olen myös hyvin kiitollinen hylkäämisestä”, hän sanoo. “Lyhyt aika, kun tein stand-up-komedian, oli jotain menossa lavalle ja epäonnistunut surkeasti, se oli vain … en tiedä miksi se vain sai minut tuntemaan niin inspiroituneita.”

Jopa yläasteella, Plaza oli yliluonnollinen. Hän oli oppilashallituksen puheenjohtaja ja nimesi Wilmington, Delawaren “Teen of the Year”. Noin 14-vuotiaana Plaza pyysi äitiään seuraamaan häntä Wilmingtonin ja New Yorkin välisellä matkalla Ozin velho avoin soittoääni Madison Square Gardenissa. “Minulla ei ollut mahdollisuutta saada osaa – tarkoitan, ei ole mitään mahdollisuutta maailmassa”, hän sanoo. “Madison Square Gardenin avoin valaistus? Luulen, että se vain muistuttaa minua siitä, kuinka hämäräinen olin nuorena, että minä todella uskotaan Minulla oli laukaus. “Kokeilu meni kauhistuttavasti ja Plaza kärsi, tuhoutui, kahden tunnin junamatkan kautta kotiin.

“Mutta on jotain harhoja, jotka ovat todella hyödyllisiä, kun haluat tehdä tavaroita, jotka tuntuvat mahdottomilta”, hän sanoo nyt jälkikäteen. “Luulen, että on jotain sellaista energiaa, että uskoo, että jotain on todellista, että se tuo energiaa pois maailmassa. En kasvanut Hollywoodissa, mutta nuoresta ajasta uskoin vain, että se tapahtuisi.” Jos Plaza kuulostaa opetus DVD: ltä Salaisuus, se johtuu siitä, että hän itse asiassa on Salaisuus DVD: llä.

Aubrey Plaza

Vasemmalta: Takki ja hame, Joseph; Jacket, Belstaff; Aurinkolasit, Cèline
Katie McCurdy

“Yhdellä sanalla tai kahdella – ei enempää, ole hyvä ja mainitse ensimmäisen kysymyksen luonne.” Siltä osin kuin sherpas kautta henki valtakunta mennä, Paula pitää sitä hillitty. Ei huivi, ei turbonia, vain komea blondi. Hän käyttää hiljaisia ​​maametallia kukka- ja lintukuvioissa, ja säästää kristallipallon kokoinen härkäpussi sinisimpään sitriinirenkaaseen sormensa päältä, mutta ei pääse pilkkelemaan kokemusta räjähtävällä hämmästyksellä. Kun käymme ensin hänen ihastuttavassa, mutta hyvin tavallisessa huoneistossaan, on vähän osoitusta siitä, että olemme kävelleet hengellisen aktiviteetin, maailman välisen portaalin kautta. Monetin “Water Lilies” -lehdet on painettu seinällä ohella Paula-taiteilijan ystävien tekemien keltaisten soihtujen ja pöllöjen ohella; elämänkokoinen pehmoinen koira, joka seisoo huomaamatta mukavasta sohvalta; ja tietysti papukaija, jonka Paula huomauttaa, ovat australialainen budgerigar.

Vain muutamia henkityyppisiä hahmoja, ja vain jos snoop noin tarpeeksi: Valmisteluun saapumisessamme Paula sanoo, että hän työnsi laatikot elämänsä työstään makuuhuoneeseen – hänen paranormaaleja tutkimuksiaan, hänen muistiinpanonsa konsulttina Noel Cowardin “Blithe Spirit , “hänen Houdini-istuntonsa, artikkelit hänestä American Society of Psychical Research -lehti. Paulan tarot-korttien yläpuolella olevan pöydän yläpuolella on toinen maalaus, jonka toinen ystävä esittää yksinkertaisia ​​geometrisia kuvioita, jotka merkitsevät yhdyskäytäviä, prismoja ja tähtien purkamista. “Esoteeriset johtopäätökset”, Paula kutsuu heitä. Nurkassa oleva taitettava alustapöytä pitää ouija-laudan ja täytetyt nuket, jotka ovat noidan ja jack-o-lyhtyjen muodoissa,.

Plaza työntää ylisuuren kalanlaskun pyörällensä tuolille ja istuu pienelle pöydälle esoteeristen johtopäätösten maalauksen alla Paulan poikki. Hän päätti ensimmäisestä kysymyksestään. “Työprojekti”, hän sanoo, kyynärpäät pöydällä, tukemalla kasvonsa. Hän kiertyy ohut hiuslakka hiuksensa ympäri, ja tuijottaa vakavasti kortit, jotka Paula kääntyy pöydälle nopealla leikkeellä, jonka rengas leikkaa näkymättömiä tähtikuvioita ilmaan. Down tulee kuu, Lovers, pääpappeus, Vahvuus, tuomio.

kuva

Suzanne Tenner / FX

Kortit yrittävät heikentää Plazain uran ahdistusta. “Metaattisesti, olet matkustanut paljon jo päästäkseen siihen pisteeseen, johon olet nyt. Sinulla on hyvin, erittäin hyvä mielentila, jotta voimme edetä projektin kanssa.” Plaza korostaa korttia ja kysyy sen merkitystä. “Nyt sanotaan, että meillä on upea projekti, mutta miten käytät hankkeen menestystä eteenpäin tehdäksesi jotain, joka kestää urasi on täysin sinun, omien käsiisi.”

Viimeisen kahden vuoden aikana Plaza on esiintynyt FX: ssä legioona, luonut Noah Hawley, joka toi Emmy-palkinnon Fargo kaapeliverkkoon. Tänä iltana verkko lähettää toisen kauden finaalin; Kolmas kausi ilmoitettiin vain muutamia viikkoja Paula-vierailun jälkeen.

selittäminen legioona ei-katsojalle on kuin yritä selittää ayahuasca-matkaa suoraviivainen ystäväsi. Näyttää siltä, ​​että se on asetettu 1960-luvulla, mutta ehkä se ei ole. Jokaisen episodin kerronnalla on alku ja loppu, mutta vain kuiskaus – tai ehkä kymmeniä, kuuntelevia, samanaikaisia ​​kuiskauksia – lineaarisesta keskiosasta. On skitsofreeninen mies, jolla on super-powered telekineesi; nainen, joka vaihtaa ruumista kenenkään kanssa, jonka hän koskettaa; keski-ikäinen mies, jolla on 20-vuotias islamilaisen naisen nainen, joka ajoittain ilmenee todellisessa maailmassa karate-chop bad badges; Jean Smart alkaen Suunnittelu naisille; ja X-Men-se on tuotettu yhdessä Marvel-huomion kanssa marginaaleissa, paitsi että kukaan ei saa mainita niitä nimen (mielestäni tekijänoikeussyistä, mutta en ole varma). He kaikki etsivät apokalyptisen pahan viimeiseksi tunnettua ruumiinosaa, kuten väännetyn version Se on hullu, hullu, hullu, hullu maailma muutamaa muuta mads lisätään makuun. Alle puoli miljoonaa ihmistä katsoo sitä, ja alle puolet heistä tietää, mitä tapahtuu. Mutta sillä ei ole merkitystä, koska se on visuaalisesti kiehtova mielikuva televisiossa.

Sitten on Plaza-ja “mindfuckery” on hänen keskimmäinen nimi. Itse asiassa se on Christina. Mutta ei kiistetä sitä: Plaza ylpeilee ironista odotushäiriötä. Hän alunperin kuunteli sydän, kauniin rakkauden kiinnostuksen, joka lukuun ottamatta koko kehon kytkentäisen supervallan, on hiljainen ja maadoitettu merkki. Sen sijaan Hawley valitsi hänet Lennyksi, näyttelijän asukkaaksi kaaoksesta, joka oli alunperin tarkoitettu keski-ikäiselle miehelle. Plaza vaati, että Lennyn alkuperäinen, jonkin verran tasa-arvoinen vuoropuhelu – hölynpölyinen, crassinen, jossa on barstoolin henkisen älyllisen rakkauden vanhanaikaisen sananvapaus – pidetään tahdissa. Aggressiivinen potin suu seisoo vastakkain Blennyness Plaza: n kanssa Lennyn kanssa. Hän kuluttaa jokainen episodi uhkaavasti läpi todellisen peruuparadin, vaihtaa mielenterveyden potilaasta modiin pinnoittamalla beatnikin näyttämöltä kohtaukseksi kohtaukseen. “Hauska osa minun hahmostani”, sanoo Plaza, “on vapaus päättää:” Tiedät mitä? Tässä kummallisessa sekvenssissä, jossa olen kuoriutunut epämuodostunut, mustasukkainen munanpoikasta munasta, menen näyttäisikään 1940-luvun elokuvajuhlat, miksi et koskaan tiedä, tai ehkä tiedät myöhemmin, mutta ei nyt.

“Minulla oli niin voimakas reagointi käsikirjoitukseen, jonka tarvitsin tuottaa, koska halusin mielipiteeni asiasta joka vaiheessa.”

Viime vuonna Plaza kasvoi edelleen tuotantoonsa, ja hänen haluttomuutensa löytyi uudesta toimipisteestä. Hän on esiintynyt useissa hänen pitkään poikayhteyönsä, kirjailijan ohjaajan Jeff Baenan elokuvissa, “ja olin osallistunut moniin näiden elokuvien alkuihin tuottajan roolissa”, Plaza sanoo. “Ja kolmannen elokuvan aikana, jonka teimme yhdessä, Pikku tuntia, Tajusin, “Minä, minä olen tuottavat. Minun pitäisi vain omistaa tämä. ” Joten kun luen Ingrid Goes West, Minulla oli juuri niin voimakas reagointi käsikirjoitukseen, jonka tarvitsin tuottaa, koska halusin mielipiteeni asiasta joka vaiheessa. En halunnut vain sanoa linjoja ja toivoa, että kaikki tulee yhteen. “

Pikku tuntia, sukupuolen farssi, jossa on nunnat, ja Ingrid Goes West, pimeä koominen käsikirja elämästä, joka on Curat-Instagram-elämä, molemmat bakteerien genre-odotukset, tähdet naispuoliset johtajat, jotka voivat pelata hullua komediaa ja tragikomiikkaista angstia yhtä hyvältä ja ansaita kriittistä kiitosta. Plaza on tuottanut joitain televisio-ohjaajia, jotka eivät ole tehneet tilausta, vaan yön yli illalla Jean Smartin, Plazain (joka “oli pakkomielle Suunnittelu naisille kasvaminen”) teki molempia hevosten projektipelin. Siksi hän ei tarvitse tarota lukemassa: “Vain tiedä, että se muuttuu kaikki.”


Jokaiselle uudelle kierrokselle Paulan kanssa, Plaza polttaa reiän kannelle hänen aikomuksensa katseensa, vain satunnaisesti rikkoen keskittymistään pantomiin minun suuntaani. Kuten hän seuraa lukemista “rakkauskumppanista” ja “vanhempien avioliitosta” pyynnöstä lukea “vauva / raskaus” ja välittömästi kääntää koko ruumiinsa kohti minua haastetta kysyä häneltä, onko hän raskaana. Hävisin. “Erittäin, erittäin hyvin yleisesti kysytty kysymys”, Paula sanoo. “Tarkoitan, ajattelin vain, miksi ei?sanoo Plaza.

Paulan romaanien lukemat leikkaavat monimutkaisen hahmon. Mutta ennätyksestä he eivät sisällä korkeita, tummia miehiä, jotka tulevat esiin kriittisesti arvostetuista HBO-näytöksistä tai korkean profiilin avioeroista. Marraskuussa, kun Plaza havaittiin Justin Therouxin kanssa, molemmista tuli Internet-rahdinantajien kaikkialla. “En kiinnitä huomiota niihin tavaroihin, mutta kuulin siitä”, Plaza sanoo. “Kuulin vain siitä, että poikaystäväni äiti kuuli sen ensin ja kutisti minua. Olin kuten,” Uskokaa, olemme kunnossa. “”

kuva

Mekko, Jill Sandler; Korvakorut, Jennifer Fisher
Katie McCurdy

Vaikka Plaza pitää nenänsä ulos tabloideista, kuten jokainen näyttelijä, joka arvostaa heidän sanattomuuttaan, hän ei myöskään ole innokas sosiaalisen median käyttäjä, hän ja rotu Elizabeth Olsen aloitti vain julkisen Instagramsin kuvaamisen jälkeen Ingrid Goes West. Instagramin läsnäolo on kuitenkin hiljattain tullut majakka Parks & Recs fanit, jotka tässä fiksuisessa maailmassa tarvitsevat #tbt: n, kun aurinkoinen kansalaisuus ylpeä oli kaikki raivoa. Ota tämä kuva Rashida Jonesin syötöstä, joka juhlii “Galentinen päivä” Plazain, Amy Poehlerin ja Kathryn Hahnin kanssa. Or Plazan valokuva Paul Ruddin, Natalie Moralesin, Adam Scottin ja Billy Eichnerin kanssa March of Our Lives. Plaza oli mennyt alas Washingtoniin ystävänsä kanssa tapahtumasta – “Se oli niin tärkeä hetki, että me kaikki muistelisimme, että aikuisten on turvauduttava näihin lapsiin. Meidän on tuettava heitä”, ennen kuin he menevät muihin Parks valituista jäsenistä ja päättävät pysyä yhdessä. “Se muistuttaa, mikä hyvä ihmisryhmä oli, jotka olivat osa tätä näyttämistä, ja kuinka esitys todella loi ajatuksen vain huolehtia yhteisöstäsi ja maailmassasi tällä tavalla”, Plaza sanoo. “Leslie olisi ollut niin ylpeä.”

“Se muistuttaa, kuinka” Parks & Rec “vei ajatuksen huolta yhteisöstäsi ja maailmassasi.”

Ennen kuin lähdemme, Plaza paljastaa Paulaa muutamia polttavia kysymyksiä: “Oletko koskaan puhunut haamulle?” hän huutaa innoissaan, kun taas valkoiset puuavat Paulan pöydän sivuilla ennakoinnissa. Vastaus on kyllä. Seuraava kysymys: “Tiedätkö irlantilaisesta naisesta, joka naimisissa aave-merirosvolla?” Vastaus: “Se kuulostaa jotain Ihmiset “Paula teki meille tarinan matkustamisesta kuuhun Ingo Swannin kautta hänen etäisen katselumenetelmänsä, joten Plazaille voidaan antaa anteeksi, että” naimisissa naimisissa oleva haamupyrstö “on jätetty tiukasti alle” varmasti tapahtuneen “.

Hissi ajaa alas, Plaza saa vakavia. “Pidän vain, että ihmiset, kuten hän, ovat maailmassa,” hän sanoo. “Oletteko sitä mieltä tai ei, usko onko se oikein vai ei, tai mikä tahansa, se on mahdollisuus pohdittavaksi. Mieleeni kulkee vähän matkaa, ja se saa minut miettimään mitä haluan. vastauksia? ” Kun kuljemme auringon läpi kuudennella Avenuella, Plaza pitää heijastavan. “Se on oudallinen ura, se on outoa työtä, koska ymmärrätte, että se ei ole koskaan tarpeeksi, et koskaan ole tyytyväinen. En ole aiemmin tehnyt, ja minun on nyt tehtävä paremmin.”

Katie McCurdy; Jessica Willisin muotoilu; Rheanne Whitein hiukset käyttämällä Kusco-Murphyia; Makeup by Matin ChapStickille; Nails by Glamsquad.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 4