Dree Hemingway Playboy’s March Cover – Ensimmäinen Playmate uudistetussa Playboy-pelissä

August 28
No comments yet

Playboy sanoi lokakuussa, että se tekisi historiallisen siirtymän ja lopettaisi julkaisematta alaston kuvia naisista vuoden 2016 alusta lähtien. Maaliskuussa julkaistun maaliskuun numeron myötä ensi kuussa julkaisemme kuvia malleistaan, mukaan lukien Miss March Dree Hemingway-näyttelijä, joka , kyllä, on Ernest Hemingwayn grand-tyttärentytär – samoin kuin sen kansi malli.

Suuri tarina, toteaa Ajat kolumnisti David Segal, on vähemmän peitettyjä malleja, jotka ovat, hän huomauttaa, vielä alasti, ellei täysin etusijalle. Sen sijaan isompi järkytys on, että yhtäkään kuvasta naisen kuvista ei tullut retouched.

Playboy-valokuvat ovat jo kauan olleet teknologian voittoja, malleja täydellisyyteen, joka ei ole saavutettavissa ilman paljon huolellisesti sijoitettuja valoja ja aggressiivista ilmakuvaa. Se on ohi. Jotkut kuvat maaliskuun numerossa ovat rakeita, ja kaikki tuntuvat itsestään ristiriitaisemmiksi kuin asetetut. Lehti on ottanut käyttöön amerikkalaisten vaatteiden mainoksia ja muotikuvaajia, kuten Terry Richardson.

Hemingway, kuka, Playboy toteaa, voitti Robert Altman-palkinnon Film Independent Spirit -palkinnolla roolistaan ​​elokuvassa Tähtönen, on kuvattu eri maissa riisuttuaan maaliskuun numerossa. Kummassakin alastomaille hän on strategisesti peitetty.

“Kuvani tarttuu kaikkiin”, hän kertoi Playboy, “seksikäs Dree, lapsellinen Dree, hauska Dree, tommo, Lolita.”

Seuraa Marie Claire Instagramissa viimeisimmistä uutisista, kauniista kuvista, hauskoista tavaroista ja sisäpiiristä POV.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − 47 =