Haastattelu Kate Spaden luovan johtajan kanssa – Deborah Lloyd Creative Director of Kate Spade

August 28
No comments yet

Kaksi päivää ennen 11. syyskuuta Deborah Lloyd oli Maailman kauppakeskuksen huipulla ja kartoitti uutta kaupunkiaan. U.K: n äidinkieli oli juuri muuttanut New Yorkiin työpaikalla Banana Republicin kanssa lähtiessään korkean profiilin keikka Burberry’ssa. Mutta Twin Towersin hyökkäykset eivät aiheuttaneet hänen paluutaan – päinvastoin.

“Se oli uskomatonta, miten ihmiset huollettiin toisiaan”, kertoo Lloyd, joka on nyt toisen amerikkalaisen brändin luova johtaja Kate Spade. “Ajattelin, haluan olla osa tätä.”

Paras tunnettu Burberry’s hip-tekijän lisäämisestä Kate Mossin ruudullinen bikiniin, Lloyd on viettänyt viimeiset kaksi ja puoli vuotta Kate Spade -brändin laajentamista pussista vaatteisiin ja koruihin. Nyt hän laajentaa luovia ponnistuksiaan toiseen alueeseen: naiset sotavyöhykkeillä. Äskettäin hän lisäsi yrityksen työtä Women for Women Internationalin, voittoa tavoittelemattomalla järjestöllä, joka auttaa naisia ​​konfliktialueilla oppimaan kauppaa ja rakentamaan elämäänsä. Pelisuunnitelma: Lloyd suunnittelee kuviot Kate Spade -tavaroille ja näyttää sitten naisille ympäri maailmaa, miten ne tehdään.

Bosnian naiset jo neulevat Kate Spade -huiveja ja -ompeleita, ja Lloyd on nyt kiinnostunut Ruandasta, joka tunnetaan värikkäistä, käärittyjä ja lakatusta sanomalehdistä. “Maailma on massatuotannossa nyt, joten on todella mukavaa työskennellä ihmisten kanssa erikseen”, kertoo 45-vuotias Lloyd, joka istuu Manhattan-design-studiossaan, jota ympäröivät vuosikertaiset löydöt Pariisin ja Lontoon pisteiden kirpputoreista silkkihuivit, kuuma-vaaleanpunaiset takit, mustavalkoiset mekot 60-luvulta. Lloyd on myös suunnitellut uuden rintaneulan, joka hyödyttää naisia ​​naisille. 25 prosenttia tuotosta tulee voittoa tavoittelemattomalle kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi 8. maaliskuuta.

Lloyd myöntää USA: lle inspiraationsa. “Tässä maassa on todellinen henki auttaa ihmisiä”, hän sanoo, lisää, että New York on erityisen lähellä hänen sydämensä. “Kukaan ei lyö silmäluomen tässä”, hän nauraa. “Eräänä päivänä näin kaveri sandaaleilla ja lenkkeillä, jotka kävivät lunta pitkin.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − 85 =