Inside “Westworld’s” Orgy kohtaus – HBO Westworld Orgy Details

August 28
No comments yet

Ilmeisesti jossain vaiheessa tuotantoprosessin aikana, Westworld n kirjoittajat olivat kuin “tiedät, mitä antaisi tämän täysin miedon ja ei-kaiken hullun näytelmän pienen leimahduspisteen? Ryhmäseksikohtaus!” Ja harkitse, orgia syntyi.

Katsojat odottavat silti silmänsä takaisin sunnuntai-iltansa jälkeen, ja ilmeisesti edellä mainittu orkestesitys oli varsin voinut vetää pois. Tässä on se, mitä luotiin.

1. kohtaus oli voimakkaasti kurattu. “Halusimme luoda parhaan seksuaalisen orgian, jota voitte kuvitella”, kertoo toissijainen tuottaja Richard J. Lewis Hollywood Reporter. “Niinpä meillä oli melkein keskiaikainen maku, et voi luokitella sitä, koska se on niin ainutlaatuinen outo ja kaunis tavalla.”

2. He palkkasi “erikoisäännöksiä” elokuvaksi, puhumattakaan seksikoreografista. “Vuokrasimme sen, mitä he kutsuivat” erityisäännöiksi “,” erityisille taustatietoilijoille “, jotka olivat valmiita osallistumaan”, Lewis selittää. “Meillä oli myös seksintekijä, joka varmisti, että asiat näyttivät kunnolla koreografilta, sillä kaikki kädet kannella, sanoa typerä puns, yritimme tehdä asioista tyylikkääksi ja siroksi, kauniiksi ja outoiksi.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − 86 =