Jane on lopulta kadottanut hänen neitsyytensä “Jane Virgin”

August 28
No comments yet

Jane Neitsyt fanit, valmistaudu. Aion tehdä rohkea vaatimus. Oletko valmis? Jane Gloriana Villanuevan ensimmäistä kertaa pitäisi olla keskinkertainen. Siellä. Olen sanonut sen.

Jane Neitsyt on enemmän tontti pistettä kuin kuinka monta kertaa olet välttänyt pesula, mutta odotettaessa tänä iltana ensi-ilta, molemmat fanit ja ajatuskappaleilla on vain yksi asia heidän mielissään: Janein neitsyys. Esityksen debyyttinä vuonna 2014 katsojat ovat odottaneet innolla hetkeä, jolloin “Neitsyt” pääsee äärettömästi esityksen otsikosta, ja se on * vihdoin * tapahtumassa.

Niille, jotka tarvitsevat kertaus, Jane ymmärrystä neitsyys alkoi 10-vuotias, kun hänen isoäitinsä (AKA Alba) antoi hänelle kukan, totesi sen täydellisyyttä, käski hänen rutistaa sitä, ja antoi hänen laittaa se takaisin yhteen . Kun Jane epäonnistui – kuten parhaimmat puutarhuritkinkin – Alba vastasi: “Se on oikein, et voi koskaan enää palata, ja se tapahtuu, kun kadotat neitsyytesi, et voi koskaan palata. Kuka eikö on vaikuttanut tämä tosiasiallinen keskustelu?

kuva

CW

Sarja on tehnyt selväksi, että Janeen neitsyys ja hänen idealistinen romaanikäsitys ovat vahvasti sidoksissa hänen itsensä tunteeseen. Alunperin hänen ruusuvalkoisia silmälasejaan määrättiin telinevuorella kuvatulla rakkaudella, mutta hänen suhteensa hänen nykyisen miehensä Michaelin kanssa alkoi vain rohkaista naurettiaan, koska hän ei näyttänyt muuta kuin tukea hänen päätöksestään odottaa sukupuolta. Tästä huolimatta Janen näkemykset sukupuolesta ovat yhtä feministisiä ja progressiivisia kuin itse näyttelyt. Se ei ole moraalinen kysymys. Hänen neitsyytensä on enemmän kuin hyvin tahmea “Hello my name is …” etiketti – tapa, jolla muut tunnistavat hänet ja hänen nähdäkseen itsensä. Kun hän menettää sen, katsojat voivat odottaa tiettyä muutosta asenteessaan.

“Jane Gloriana Villanuevan ensimmäinen kerta olisi keskinkertainen.”

“Losing hänen neitsyytensä melkein avaa hänet edetä eteenpäin, miten hän näkee itsensä ja on tunnistettu,” showrunner Jennie Urman kertoo minulle. “Hän ymmärtää, kuinka paljon hänen identiteettinsä joutui olemasta neitsyt, ja tämä on yllätys Janeille … Joten hänellä on oltava hieman muutos … Hän on paljon enemmän kuin yksi asia.”

Joten, miten Jane un-romantiikkaa hänen näkemyksensä neitsyydestä ja ymmärtää sukupuoli ei ole aina aroma terapia kynttilöitä, Miguel albumi ja pari 500 thread-count lakanat? Blasén ensimmäinen kerta. Juuri sen tarvitsee kehittyä luonteeltaan. Kahden viime kauden aikana Jane on pakko sovittaa hänen idealisminsa ärsyttävien ja usein tuskallisten elämän realiteettien kanssa, ja kuten Urman sanoo: “Hän tarvitsee oppia, että onnelliseksi aina sen jälkeen on kehittyvä käsitys, eikä se ole lopullinen äärellinen asia. on oltava hieman joustavampi siitä, mitä hänen ajatuksensa onni on ja miltä se näyttää. “

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − = 19