Meghan Markle ja kuningatar Elizabeth osallistuvat Cheshireen ja Chesterin ensimmäinen virallinen Royal -tapahtuma yhdessä

August 28
No comments yet

Viime viikonloppuna Meghan Markle juhli Her Majestyyn vuotuista syntymäpäiväjuhlallisuutta, joka tunnetaan nimellä Trooping the Color yhdessä prinssi Harryn ja muiden välittömien kuninkaallisten perheenjäsenten kanssa. Nykyään hän viettää aikaa isoäitinsä kanssa Chesterissä Englannissa ensimmäisestä kuninkaallisesta tapahtumastaan ​​ilman miestä.

Sussexin herttuatar yllään Givenchy-mekko, hääpuvun takana oleva suunnittelija, ja kuningatar valitsi kalkkikiviä. Ei ole yllättävää, että Meghan valitsi muodollisemman mekon, joka kattaa olkapäät, koska tiedät, että hän matkustaa yksin kuningattaren kanssa.

kuva

Getty Images

kuva

Getty Images

kuva

Getty Images

kuva

Getty Images

kuva

Getty Images

kuva

Getty Images

kuva

Getty Images

Meghan matkusti 205 meripeninkulman kuninkaallisella junalla kuningattaren avata uusi Mersey Gateway -silta ja Catalyst Science Discovery Centerin museo. FYI, kuningattaren henkilökohtainen juna on tyypillisesti varattu vanhempiin perheenjäseniin, joten selvästi Meghanilla on jo koko kuninkaallinen asia naulattu alas. Hänen siskonsa, Kate Middleton, ei ilmestynyt Queenin kanssa melkein vuoden kuluttua hänen ja Prinssi Williamin häättamisesta.

Meghanin ja Queenin matkareitin mukaan Catalyst Science Discovery Centerin verkkosivujen mukaan se on “ainoa museo U.K: ssa, joka tutkii kemianteollisuuden taustalla olevaa tieteellistä teknologiaa ja sen vaikutusta elämäämme”. Kun royals avattu museo, he matkustavat Chester, Englanti, joka on noin puolen tunnin päässä Cheshire avata Storyhouse Theater ennen lounasta Chester Town Hall.

Kuulostaa hauskalta päivältä mummon kanssa!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + = 13