Tämä on meidän Season 3 Spoilers, julkaisupäivä, Cast News ja Plot Guide

Tämä viesti sisältää spoilers for This Is Us kauden kaksi.

Olemme tunteneet tammikuusta 2017 lähtien Tässä olemme olisi noin saada meidät kyyneliin ainakin kolmeen vuodenaikaan – NBC-draamaa uudistettiin toisen ja kolmannen kauden ajan samanaikaisesti sen massiivisen varhaisen menestyksen jälkeen. Mutta mihin näyttely tulee kaudella kolme, varsinkin kun Jackin kuoleman syy on vihdoin on paljastunut? Tässä on kaikki, mitä tiedämme osumanäyttelyn tulevasta kolmannesta kaudesta.

Julkaisupäivä

Tässä olemme palaa syksyllä. Vaikka virallista julkaisupäivää ei ole asetettu, on melko turvallista olettaa, että se esittelee syyskuun lopulla (kausi ensimmäiseksi 20. syyskuuta 2016 ja kausi kaksi ensi-iltansa 26. syyskuuta 2017).

Kuten kausi yksi ja kaksi, kausi kolme on ajettava 18 jaksoa.

Heittää

Älä huoli: Milo Ventimiglia palaa. Yksi suurimmista pelkoilijoista, jotka olivat kaikkina vuodenaikoina yksi ja kaksi, oli se, että Pearsonin patriarkka Jack saattaa kadota näyttelyn pelastusjaksosta sen jälkeen, kun hänen kuolinsyytensä paljastettiin lopulta. Tämä tulee ei on tapahduttava.

“Vaikka näimme Jackin läpäisevän, se ei tarkoita, että minä, Milo, lähden näyttelystä”, Ventimiglia paljasti Megyn Kelly Todayin aikaisemmin tässä kuussa. “Ei ole Ned Stark tapahtumassa.”

Loput sarjan tärkeimmistä ja toistuvien valion jäsenten odotetaan palaavan (mukaan lukien kaikki Pearsons, past and present). Sen lisäksi, että kausi kolme on todennäköisesti paljon flash-eteenpäin – kuten me näimme Randall ja Tess että paljastaa Tess kasvaa olla sosiaalityöntekijä. Aikuiselle Tessille soittaa Iantha Richardson.

Co-showrunner Elizabeth Berger kertoi EW: lle flash-forward-aikajanasta: “Uskon, että menemme todella mielenkiintoiseen ja yllättävään paikkaan … .Muut asiat ovat mahdollisia.”

juoni

Nyt kun näyttelyn suuri varhainen mysteeri (Jack Pearson kuoli – spoileri, se oli väärällä crockpotilla, kun komplikaatioita savun hengittämisestä talon tulen aikana) on ratkaistu, mitä seuraavaksi? erä, ilmeisesti.

Mukaan Mandy Moore, suhde Rebecca ja Miguel on suuri painopiste show kolmannen kauden.

“On vaikea kuvitella Jackia ilman Rebeccaa ja Rebeccaa ilman Jackia ja että hän jatkoi elämäänsä. Minusta tuntuu, että tämä on suurin näyttelytapahtuma … saada ihmiset tulla Team Migueliksi” näyttelijä kertoi ylimääräinen.

Toinen suhde, joka saa enemmän näytön aikaa kaudella kolme on veljekset Randallin ja Kevinin välissä. “Jotain kahdesta veljestystä on jotain, näet paljon finaalissa, heidän veljillään on jotain niin todellista”, luoja ja co-showrunner Dan Fogelman sanoi SXSW-paneelissa. Ihmiset. “Joten menen,” Shit, meidän täytyy saada Randall ja Kevin kameraan [enemmän]. “

Vaikka Randall ja Kevin voisivat vahvistaa siteensä kaudella kolme, Randall ja Beth jatkavat taistelua.

“Avioliittoa tutkitaan hieman Randallin ja Bethin aikoina aikoina, jotka eivät ole kaikki auringonpaistetta ja sateenkaaria”, Sterling K. Brown, joka soittaa Randallia, kertoi Ihmiset. “Se ei tarkoita sitä, että he ovat vaarassa jakaa tapoja, mutta avioliitto on todellista ja tekee työtä.”

Deja ja Toby saavat myös enemmän huomiota kauden kolmessa, ja tuottajat lupaavat viedä haastatteluihin tulevassa kaudella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 8