Westworld-kauden 2 parhaan tuuletin teoriat ovat kaikki Bernardista

August 28
No comments yet

Tämä viesti sisältää spoilerit Westworld Kausi 2, Episode 1, “Journey into Night”.

Westworld palasi kauden 2. sunnuntaina ja jätti meille enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Fanit jo sukeltavat syvälle teoreettiseen peliin, ja kuten tavallista, Reddit on paikka, jossa pelataan kierros arvaus-mitä-tapahtuu-next-on-Westworld. Tällä kaudella suurin osa teorioista todella sai luiston keskusta Bernardilla, joka oli näkyvästi esityksessä ja oli super outoa koko ajan.

Seuraavassa on Bernardin teorioita, jotka sinun täytyy tietää jatkaaksesi.

Teoria 1: On olemassa useita Bernardeja.

Tämä on tuskin teoria – se on pohjimmiltaan tosiasia. Eagle-eyed -fanit havaitsivat nopean kuvan Westworld Season 2 traileri, joka näyttää Delos bigwig Charlotte Hale, joka seisoo kolmen erillisen Bernardin isännän edessä.

Tässä on kuvakaappaus Reddit-käyttäjän solomaradin takia siitä, että perävaunun blink-and-you’ll-miss-it-hetki:

kuva

HBO / punertava

Ei tietenkään ole selvää, jos kaikki kolme Bernardia ovat (tai ovat koskaan olleet käytössä), mutta ne ovat ehdottomasti olemassa ja kuvakaappaus osoittaa, että Charlotte ainakin ainakin oppii totuuden Bernardin asemasta isännäksi.

Muita todisteita siitä, että olemme jo nähneet useamman Bernardin näytöllä tämän kauden aikana, on hänen varustamonsa muutos, joka tapahtuu välittömästi verilöylyn jälkeen ja jotka tapahtuvat noin kaksi myöhemmin:

kuva

HBO

Vielä selvempi on Bernardin katoava arpi. Viime kaudella Bernardia ammuttiin temppelissä, mutta myöhemmin korjaus ja uudelleenkäynnistys. Kuten Redditor mikegcode huomauttaa, arpi ampuma on näkyvissä aikana kohtauksia, jotka tapahtuvat yöllä ylösnousua, mutta salaperäisesti puuttuu kohtauksissa, jotka tapahtuvat kun Bernard herää rannalla.

kuva

HBO / punertava

Teoria 2: Yksi Bernardeista on klooni.

Vaikka traileri näyttää näyttävän kolmelle isäntänä Bernardille, Redditin käyttäjä morepicard teoriaa, että ainakin yksi Bernard voisi olla Arnoldin klooni tai ainakin jonkinlainen isäntä / klooni hybridi. Morepicard ehdottaa, että tämä saattaa johtua siitä, että Bernardin bunkkeri, joka saapui bunkkeriin Charlotten kanssa verilöylyn jälkeen, pystyi siirtämään Delos-DNA-testiä.

Bernard huomaa bunkkerissa / laboratoriossa Charlotten kanssa, että Delos on salaa keräämällä tietoja ja jopa DNA: ta vieraistaan ​​ilman heidän tietämystään. Tämä tekee siitä hyvin mahdolliseksi (vuonna 2003) Westworld termejä), että yritys kokeilee ihmisen kloonausta tai ainakin genetiikkaa.

Tietenkin, koska Bernardin versio, joka tulee salaiseen laboratoriotyöhön Charlotten kanssa, on sama versio, jossa on pistooli, ei ole todennäköistä, että hän ei ole ainakaan osa isäntä.

Teoria 3: Bernard ei ole vuorovaikutuksessa Charlotten kanssa lainkaan kansannousun jälkeen.

Ainakin yksi teoria viittaa siihen, että Bernard ei ole lainkaan Charlottan kanssa näiden keskeisten kohtausten aikana Delos execin kanssa. Maanäyttelytilanteissa Bernard hoitaa itsestään diagnoosi, joka palauttaa luettelon kriittisistä epäonnistumisista, mukaan lukien aikalukko, kognitiivinen dissonanssi ja prosopagnosia.

Kuten reddit käyttäjä romeoinverona huomauttaa, prosopagnosia on “kasvot sokeus”. Tarkemmin sanottuna ehto on kyvyttömyys tunnistaa tuttujen ihmisten kasvot, yleensä aivovaurion seurauksena. Tämä tarkoittaa sitä, että Bernardin tulkintaa todellisuudesta tuossa aikataulussa ei voida luottaa.

Romeoinverona ehdottaa, että Bernard on todella jonkun muun kanssa, kuten Dolores tai jopa Ford (tai Ford-isäntä). Huomautuksessa Redditor smooshie huomautti, että tämä voisi myös selittää isäntäradioiden kammottavaa, tyhjää ulkonäköä – ne voivat olla Bernardin kopioita ja hän ei pysty näkemään heitä siitä, mitä he ovat, koska se on ristiriidassa hänen ohjelmasuunnittelunsa kanssa.

kuva

HBO

Teoria 4: Bernard on Dolores.

Tämä teoria on kenties kaikkein trippiest (joka, kun otetaan huomioon tämä Westworld, saattaa myös tehdä siitä todennäköisimmän). Redditin käyttäjä BigbigPlibtin teoria väittää, että Dolores on ottanut Bernardin ruumiin osaksi suunnitelmaa paeta Westworldista ja aloittaa laajamittainen kansannousunsa.

“Delores [sic] olisi voinut huomata, että on mahdotonta rikkoa Westworldin ulkopuolella pientä armeijaa ja sen sijaan pitää ryöstää varomattomampaa lähestymistapaa”, käyttäjä ehdottaa.

Ensi-ilta osoittaa (useasti, itse asiassa), että isännät aivot voidaan poistaa. Jos näin on, näyttää uskottavalta, että yksi isäntä mieli ja muistot voitaisiin siirtää toiseen isäntän kehoon.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 2