Category: Lifestyle

Mood News: Tee ja energia

No comments yet

Tee, enemmän kuin kahvia, tuo mielialan toimimaan tuottavasti. Tutkimuksessa 95 henkilöä, jotka pitivät lokeja kymmenen arkipäivän ajan, juodaan kofeiinittomia teetä ilman maitoa tai sokeria tarjoten parhaan tuloksen, Janet Bryan, psykologi Etelä-Australian yliopistossa Adelaidessa tekemän tutkimuksen mukaan. Juomavesi ilman sokeria liitettiin vähentyneeseen väsymykseen, mikä ei ollut silloin, kun sokeri lisättiin. (Silti korkealla summalla – päivittäinen kulutus oli korkeintaan 7,5 teetä, 6,5 kahvia – molemmat juomat vaikeuttivat rentoutumista tai työskentelyn jälkeen, sekä keskittyivät ja tunsivat mieleen seuraavana aamuna.) Tutkijat että teetä on runsaasti flavonoideja, yhdisteitä, jotka edistävät aivojen verenkiertoa, jotka näyttävät parantavan sekä kognitiota että mielialaa.

Katso myös

 • Body Uutiset: Suklaa Energia

 • Sisäpiirien opas: kuinka syödä enemmän energiaa

 • Body News: Tea ja paino

Androgynous Malli Rain Dove hajottaa eron sukupuolen ja sukupuolen välillä

No comments yet

Ennen kuin alat laittaa tarroja Rain Doveiin, on olemassa pari asiaa, jotka sinun pitäisi tietää androgynous-mallista. Ensinnäkin hän ei ole transsukupuoli. Toki, hän saattaa pukea stereotyyppisesti maskuliinisia vaatteita ajoittain, mutta se ei muuta mitään. “Sukupuoli ei ole kirjassani”, hän kertoo viehättää. “Rakastan kehoa, jolla on oma olemukseni, on ainutlaatuinen.” Mitä nimekkeistä, voit kutsua Dove mitä haluat. Varmista vain, että sanot “hän, hän, he tai edes se”, teet niin kunnioittavasti ja tarkoituksellisesti.

Tässä julkaisussa Dispelling Beauty Myths -videosarjan StyleLikeU-mallissa ero hajottaa sukupuolen ja sukupuolen välisen eron – jotain Dove ja useimmat meistä, jotka ovat muodollisesti oppineet seitsemännellä luokalla. Jos unohdat, sukupuoli on määritetty syntymän perusteella biologian. Sukupuoli, toisaalta, “on olon tila”, Dove selittää. Siihen kuuluu mantereita, vaatekaappeja, tapa, jolla puhut, ja “tapa, jolla pidät itseäsi”, hän lisää. On kuitenkin yksi keskeinen asia sukupuoleen, jonka Dove haluaisi hälventää: “Se on todellista.”

Yllä olevassa videossa Rain Dove jakaa, miksi hän tuntee miellyttävämmän perinteisen maskuliinisen vaatteensa ja kuinka hän oppi sukupuolen todellisen merkityksen ensikäden kolmannella luokalla.


Lisää ihmisiä, jotka työskentelevät kauneuden myyttien hajottamiseksi:

 1. Kuinka tämä 64-vuotias nainen oppi rakastamaan hänen harmaata hiustansa
 2. Tämä 71-vuotiaan muotisuunnittelija kertoo, miksi 21 on ylitetty AF
 3. Mikä tekee naisen Albinismista tuntuu kauniilta

Lue nyt, miksi tämä mediakuvake ei saa Botoxia:

Blonde Harvest: Venäjän ja Ukrainan ihmisten hiusten markkinat

No comments yet

Itä-Eurooppa on tunnettu vehnastaan, mutta äskettäin julkaistussa artikkelissa New York Times, se ei ole ainoa pellavanvienti, joka tulee alueelta. Ihmisen hiukset, lähinnä luonnostaan ​​vaaleat, ovat tulleet yhtä hyviksi kuin kulta köyhille, masentuneille Venäjän ja Ukrainan alueille; naiset, joilla on vain vähän taloudellisia vaihtoehtoja, leikkaavat pitkät, vaaleat korsut yrittäessään tuoda mukanaan paljon tarvittavia käteisvaroja. (Vaaleat hiukset ovat pienempiä kuin mustat ja ruskeat säikeet Intiasta ja Kiinasta, lisäbonuksena on, että sitä voidaan helposti värjätä vastaamaan mitä tahansa muuta luonnollista hiusväriä.)

Tarinan surullisin luku oli se, että 70 prosenttia hiuksista ei ole peräisin tuoreista leikkauksista: perinteisesti jotkut ukrainalaiset ja venäläiset naiset leikkaavat heidän syntymänsä jälkeen ensimmäisten lasten epäonnistumisten aikoihin, myymällä se voi olla viimeinen keino perheet, joiden keskimääräinen kuukausipalkka on noin 300 dollaria.

Kauneusalan toimittajana on erityisen vaikeaa tietää, että siellä on naisia, jotka joutuvat tekemään osaa sen kanssa niitä tuntuu kauniilta – jotain, jota emme usein ajattele, kun joku muu hiukset ommellaan.

LIITTYVÄT LINKIT:

Daily Beauty Reporter: Kauneus-sivuinen ristiriita

Daily Beauty Reporter: Ihmiskauppaa kohtaavat Beauty World

Daily Beauty Reporter: kauneusyhteys lahden öljyvuotoon

iVillage logo 70 graphic

Tress Drive: Miksi en voi koskaan pestä hiuksiani uudelleen

Willow Smithin 10 eniten karvan herättävää ulkoasua!

Kuinka leikata Bangs Salon Appointments

Total Makeover -vinkkejä: parhaita tapoja työskennellä

No comments yet

Sisään Allure n Kesäkuun numero (nykyisissä lehtikioskeissa), Total Makeover osallistujat viimeistelevät ohjelmansa – vaikuttavia tuloksia. Kuuden kuukauden täydellisen muotokuvan aikana Joi Garner (ylhäällä vasemmalla) ja Eliza Babcock (oikealla ylhäällä) menettivät yhteensä 62 kiloa! Kun he uudistivat ruokavalionsa ja suhteensa ruoan kanssa painonlaskuasiantuntijan Stephen Gullon avulla, molemmat naiset tekivät joitain suuria uudistuksia myös harjoittelutapoihinsa. Kysyimme kouluttajilta, Juan Pellotilta ja Tehera Nesfieldiltä, ​​molemmilta Equinox Fitness Clubs -yrityksiltä, ​​salaisuuksien menetyksen salaisuuksista:

Muuta harjoittelua. Pellot vuorotteli Babcockin aikataulusta viikosta viikkoon: he tekisivät kaksi vuorokauden harjoittelua yhden päivän voimaharjoittelun jälkeen ja käänsivät sen sitten ensi viikolla. “Valitsin tämän lähestymistavan niin, ettei hän tunne, että harjoitukset olivat toistuvia, mutta silti antoi hänelle tukikohdan,” Pellot sanoo.

Pidä se voimakkaana. Pitkien, tasaisten juoksujen sijaan Nesfield oli Garnerilla vaihtelevansa vauhtia lyhyillä ajoilla. “Nämä välijaksot varmistivat, että hän aina työnsi ruumiinsa, ja hän saisi samankaltaisia ​​tuloksia pidempään ajoon lyhyemmässä ajassa”, Nesfield sanoo.

Kokeile uusia asioita. Juoksumattoon tai elliptisiin tavanomaisten istuntojen lisäksi Pellot integroi muutamia harjoittelun muotoja Babcockin rutiiniksi pitämään hänet mukana. “Nyrkkeily-, kickboxing- ja ilmastointiharjoitusten käyttö antoi hänelle vain rasvanpolttoa, jota hän tarvitsi, mutta se myös toi uuden luottamuksen tunteen”, Pellot sanoo.

LIITTYVÄT LINKIT:

Allure’s Guide to Looking Better Naked Daily Beauty Reporter: Stephen Gullo: Pienet muutokset helpompaa laihtuminen
Vuoden 5 parasta Body Makeoversia
 Body News: Harjoitusmotivaatio

FaceApp syytetään rasismista \\\

No comments yet

Viruksen lisäysominaisuus app FaceApp joutuu vakavaan Internet-reiluun yhden “kuuman” suodattimensa yli. Ongelma?
Käyttäjät väittävät, että suodatin heikensi ihoaan ja muutti ominaisuuksiaan, kun he käyttivät sitä. Muista: tämä suodatin näyttää näyttävän “kuumemmalta”, joten voit helposti nähdä, miten hyvin se ei ole.

Venäläisen sovelluksen perusta on melko yksinkertainen: se suodattaa voimakkaasti valokuvia samalla tavalla kuin Snapchat. Mutta sen sijaan, että lisäisivät ihastuttavia asioita, kuten ulkomaalaisia ​​silmiä tai koiran nenää, sovellus “käyttää hermoverkkoja muokkaamaan kasvot missä tahansa valokuvassa pitäen sen kuitenkin fotorealistisena. Esimerkiksi se voi lisätä hymyn, muuttaa sukupuolta ja ikää tai vain tehdä sinusta houkuttelevamman, “FaceAppin toimitusjohtaja ja perustaja Yaroslav Goncharov kertoivat TechCrunchille.

Sovelluksella on “kuuma” suodatin, joka oletettavasti käsittelee tätä viimeistä tavoitetta, mutta jotkut käyttäjät ovat huomauttaneet, että tämä “kaunistusprosessi” liittyy ihon valaisemiseen ja ominaisuuksien muuttamiseen.

Käyttäjät ottivat myös App Storaan kommentoimaan appressin väitettyä rasismia. Yksi käyttäjä kirjoittaa: “Kaikki tämä sovellus on hyvä, paitsi yksi ongelma. Kuuma ominaisuus tekee mustista valkoisista. Tämä on erittäin rasistista. “

“Olen afrikkalainen amerikkalainen ja tämä sovellus ei ollut kovin hyvä minulle”, kirjoittaa toinen. “4/5 vaihtoehdoista oli vain valkoinen henkilön kasvot juliste omasta ja se ei sekoittunut yhteen hyvin.”

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun augmented-reality -sovellus on syytetty rotuherkkyydestä. Snapchat esitteli kerran “anime” -suodattimen, joka näytti samanlaiselta kuin aasialainen keltainen kasvotaricature, ja 20. huhtikuuta 2016 se purkasi Bob Marley -suodattimen, joka antoi käyttäjälle mustan kasvon. Sovelluksen “kauniit” suodattimet (erityisesti kukka-kruunu ja tasoitussuodattimet, jotka Kim Kardashian on fani) myös tunnetusti keventävät ihoa, ja heitä on syytetty samankaltaisesti kalkinpoistosta.

Koska nämä Twitter- ja App Store -määritykset ovat alkaneet näkyä, FaceApp on muuttanut suodattimen nimen “kuumalta” kipinäksi, mutta emolevyn mukaan se silti tekee samanlaisen ihon keventämisen ja muuttaa sen, että ihmiset olivat järkyttyneet lähinnä.

FaceApp lähetti seuraavan lausunnon, kun viehättää tavoittaa:

Olemme syvästi pahoillamme tästä epäilemättä vakavasta asiasta. Se on
epätoivainen sivuvaikutus, jonka taustalla oleva hermoverkko aiheuttaa
harjoittelu asettaa harhaa, ei tarkoitettua käyttäytymistä. Lieventää ongelmaa, me
ovat nimenneet vaikutuksen, joka sulkee pois mahdolliset positiiviset merkitykset
sen kanssa. Työskentelemme myös täydellisestä korjauksesta, joka pitäisi saapua
pian.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

 1. Nivean Valkoinen On Puhtaus -kampanja on tulipalossa
 2. Malli taputtaa takaa, joka sanoo, että hän olisi paremmin “kevyempi” ihon sävy

Katso tämä opiskelija vitiligo puhua kiusaamisesta:

Body News: Taistelu hilseestä

No comments yet

Hämähäkki-shampoo voi hiukset kuivana, tylsäksi ja karheaksi, koska se on puhdasta puhdistusta. Mutta käy ilmi, että kaikki formulaatiot eivät ole luotettavia. Kun 40 naista testattiin yhden prosentin pyrinto-sinkkiä hoitava shampoo (Head & Shoulders Conditioning Shampoo) ja 2 prosentin ketokonatsolihampaan (Nizoral AD) yhden viikon välein, 75 prosenttia mieluummin hoitava shampoo hiusten ulkonäköä ja hallittavuutta varten. Molemmat tuotteet taistelevat päänahan sientä, joka aiheuttaa hilseilyä, mutta hoitava shampoo sisältää myös dimetikonia, kemikaalia, joka “päällystää hiusvaipan ja tekee siitä sileän ja silkkisen”, sanoo Wake Forest Universityin johtava tutkija Zoe D. Draelos.

Tonnit naiset asettavat heidän

No comments yet

Tämä vaalikausi on ollut villi ratsastaa – mutta viime kädessä se on edelleen muistuttanut meitä täällä viehättää ei vain miksi äänestämme, mutta enemmänkin, feminismin merkitystä vuonna 2016. Tämä toi meidät takaisin ehkä eniten, ellei ehdottomasti ole yksi historian ikonisimmista feministeistä: eräs Susan B. Anthony. Naisten oikeuksien edelläkävijä Anthony oli yksi 15 pidätetystä ja myöhemmin tuomitusta 1872 valinnasta. Hän kuoli 14 vuotta ennen yhdeksännentoista tarkistusta, joka antoi naisille äänioikeuden.

Mutta vuodesta 1920 lähtien ei ole ollut naista ehdokas presidentti, tietenkin, toistaiseksi. Ja naiset varmistavat, että Anthonyin työ ei kadota vuoden 2016 vaaleissa melko tiukalla tavalla: 144 vuotta myöhemmin naispuoliset äänestäjät todella pitävät näitä sanoja suihkuttelemalla Anthonyn hautausmaa Rochester, New Yorkissa heidän “I Äänestäneet “tarroja.

Pienet mutta voimakas kunnianosoitus on huomattu hänen hautakiviä jo huhtikuussa, mutta CNN: n mukaan tarroja poistetaan jatkuvasti, joten on vaikea tietää, kuinka monta kävijää hän saa. Mutta vuoden 2016 historiallisten vaalien luonteen vuoksi hautausmaa on huomannut, että hautausmaa on ylittynyt, kun ihmiset yrittävät maksaa kunnioitustaan ​​feministiselle.

Koska Anthony’s hautakivestä on tullut suosittu paikka äänestäjiä juhlistamaan oikeuksiaan ja Anthony innoittavaa muistoa, Rochester on päättänyt pitää hautausmaa avoimina lisäaikoina 8. marraskuuta.

“Susan B. Anthonyin hautausmaahan tutustuminen on tullut vaalien päiväksi monille kansalaisille”, Rochesterin pormestari Lovely Warren sanoi lehdistötiedotteessa, raportit Demokraatti ja kronikka. “Tämän vuoden historiallisesti merkittävien vaalien ansiosta näyttää hyvältä, että tilaisuus laajennetaan siihen saakka, kunnes äänestykset ovat lähellä.”

Rochester jakaa myös muistomerkkejä, joissa on kuvia Anthonyista, jotka sanovat “äänestin tänään, koska naiset ovat hänen kanssaan”, todella juhlia ensimmäisiä vaaleja, joissa Hillary Clinton nimitettiin suuren poliittisen puolueen ehdokkaaksi.

“Voin kuvitella, että hän olisi halunnut olla osa merkittävää historiaa tämän vuoden naisten vaaleissa”, Warren lisäsi. “On vain asianmukaista, että kutsuimme Anthonyen olemaan osa tätä tärkeää hetkeä.”

Joten varmista, että sinä (plus äitisi, mummo ja suuri mummo) osui tiistain kyselyihin ja sitten heiluttelivat Anthonyin haudalla jakamaan drinkin ja korkeimman viisi kaikkein mukavimmilla naisilla.

SAMANKALTAISET

 • [viehättää Toimittajat

  WhyIVote] (http://www.allure.com/story/why-i-vote-allure-editors?mbid_relatedlink)

 • Donald Trump on aterian tyttö (hänellä on kirjaimellisesti sivu Burn
  Kirja)
 • Vaalien stressaaminen aiheuttaa meille vähemmän
  sukupuoli

Katso: Nämä ovat viimeisimmät kyselyt ennen vaalituloksia (uutisten kautta):

Kuinka näyttää hyvältä raskauden kuvassa

No comments yet

Lapsen kanssa, uusi Howard Schatzin valokuvakirja, jossa on raskaana olevia naisia ​​ja uusia äitejä pienillä vauvoilla, jotka on kuvattu dramaattisesti mustavalkoisena. Jotkut silmiinpistävistä kuvista ovat melkein abstrakteja, naisten torsoksen kaaret herkkä ja ihastuttava; toiset tarjoavat selkeän lähelle kaikkia muutoksia raskaana olevan naisen kehon kohdalla – eikä vain hänen täynnä vatsaansa. Mikään kuvista ei häirittänyt minua (odotan tällä hetkellä toista lasta, joten olen täysin perehtynyt raskauden fyysisiin siunauksiin), mutta olen kunnioitusta naisista, jotka ovat alastomia. Raskaana oleva nainen on mahtavaa monella tavalla, mutta en ole kerran löytänyt minua halusta poistaa naamioitua kuvaa. Useimmiten haluan käyttää huutoa kamerasta, mutta se on virhe, koska sekä sinä että lapsi haluavat katsoa taaksepäin kuvia, jotka ovat ihania ja ihanaa yhdeksän kuukautta. Tässä olen oppinut etsimään parhaasi valas … Tarkoitan, äiti-to-be.

Valitse hetki. Kuvaaja Jessica McDaniel, joka on erikoistunut perheiden ja raskaana olevien naisten muotokuvien ottamiseen, suosittelee ottamaan useita otoksia, kun olet noin 34-38 viikkoa. (Se on noin kahdeksan ja puoli kuukautta.) “Kaikki aikaisemmat ja vatsasi eivät ole yhtä pyöreitä”, sanoo McDaniel. “Myöhemmin, ja se saattaa olla liian myöhäistä.”

Paljaan vähän. Vaikka et aio liukata alaspäin, kohota vatsaasi nostamalla paitaasi. McDaniel huomauttaa, että muutama tunti ennen kuin asetatte, sinun pitäisi välttää yllään mitään elastista mitä tahansa näkyvää aluetta kohden. Kuvien kohdalla “valitse vaatteet, jotka osoittavat raskaudestasi sen sijaan, että minimoisit sen. Värjätyt värit yleensä toimivat hyvin”, hän sanoo. Pyydä valokuvaaja – olla se ammattilainen tai ystävä – keskittyä vatsaan ja kokeilemaan käsivarsien ja jalkojen leikkaamista. “Yläosat ovat harvoin raskaana olevan naisen ystävä, joten on parempi, että ne eivät näy kuvissa”, McDaniel sanoo. “Sama reisissä, ei mitään syytä kuvata heitä, eivätkä kukaan onnistu.”

Tähdätä korkealle. “Seisot tuoleilla, pöydillä, jotain niin, että olet hieman yli ampujan naisen”, sanoo McDaniel. “Naiset suurelta näyttävät paremmilta, kun heidät ammuttiin ylhäältä, ja tämä auttaa paljon raskauden myöhässä näkyvien leukojen kanssa.”

Tämä viimeinen kohta pätee kaksinkertaisesti kun olet sairaalassa vastasyntyneesi kanssa. En välitä, jos saan Internetin pilkkaavan tätä varten, mutta sain mieheni käyttämään sitä kulmaa, josta hän aikoi ampua ensimmäiset kuvat minusta ja vauvasta: Korkea ja hieman takana työskenteli parhaiten. Jos emme olisi ottaneet muutama testi laukaus kotona, en tiedä, olisinko voinut antaa hänelle oikean suunnan loppuessani. Vaikka et ole sellainen henkilö, joka dokumentoi jokaisen elämänsä elämässään Facebookissa, luultavasti laittaisit nuo uudet vauvasi kuvat ja lähetät ne sähköpostilla jokaiselle henkilölle osoitekirjaasi. Ja harvoin tuntuu enemmän väsyneeltä – tai vähemmän valokuvasta, joten huomioi seuraavat neuvoja:

Pidä se yksinkertaisena. Tee vähän vaivaa ennen kuin ensimmäiset “viralliset” kuvat teistä ja vauvasta otetaan yhdessä. Vedä hiukset ripustukseen tai pullaan ja laita ripsiväri ja huulirasva, mutta älä paljon muuta. Tämä vaalea, hieman hiki näyttää todella toimii. Näyttää outoa, kun yrität laittaa paljon meikkiä sen päälle. Ja koska uupunut hymy voi näyttää hieman pakotettuna – vaikka olisitte onnellisina onnellisina – niin yritä etsiä rakkaasti vauvaa sen sijaan, että se olisi linssissä.

Mene kontrasti. “Katso, mitä tapahtuu, jos muutat nämä valokuvat mustavalkoiseksi”, sanoo McDaniel. “Vastasyntyneet ovat hauskoja värejä, samoin kuin syntyneet naiset, mustavalkoinen korjaa suuren osan tästä ja nosta kontrastia, jos olet mukava leikkiä myöhemmin tietokoneen kanssa. , ja nostaa kontrastitasosi voi tehdä kaiken hieman kirkkaammaksi. “

Onko sinulla valokuvaus temppuja? Ja olisitko koskaan aiheuttanut alastomia raskaana?

LIITTYVÄT LINKIT:

Daily Beauty Reporter: Äitiys: End of Primping?

Daily Beauty Reporter: Onko tosiaan tällainen asia kuin raskaana hehku?

Daily Beauty Reporter: Paras Baby Products … Grown-Ups!

Kuva: Howard Schatz / Glitterati Incorporatedin hyvä