Instagram julkistaa uuden “Focus” -tilan ja muistutustarrat

August 28
No comments yet

Instagram-päivitykset vain paranevat. Viime kuussa suosittu sosiaalisen median sovellus ilmoitti siirtyvänsä takaisin kronologisiin uutislähteisiin, joista me kaikki tiedämme ja rakastelemme, ja se oli testannut uudelleenpalautusominaisuuden vain muutama päivä ennen, jolloin nämä regram-sovellukset vanhentuisivat. Tämä viimeisintä ominaisuutta on vielä yksi tarjouksesta, jotta voit jättää Instagram-laitteesi pois, ja se on suunniteltu erityisesti niille, jotka käyttävät sovellusta pääasiallisena selfie-menetelmänä.

Instagram ilmoitti tiistaina, että sen kaksi uusinta päivitystä ovat ominaisuus nimeltä Focus ja @mention tarra. Tarkennus, joka pitäisi näkyä tallennuspainikkeen Superzoom-toiminnon vieressä, kun käytät Instagram-kameratoimintoa, toimii sekä edessä että takana olevilla kameroilla. Pohjimmiltaan, kun henkilö astuu kuvaan, kamera heikentää taustaa niin, että ne erottuvat aivan kuten ammattimaisesti tehdyssä muotokuvassa (tai Applen omassa “Portrait Mode” -muodossa). Se on sellainen kuin Instagramissa oleva “kallistussiirtymä” -muokkaustyökalu, paitsi että se keskittyy koko henkilöön pyöreän säteen tai horisontaalisen kappaleen sijasta.

Hyväksy Instagram

Toinen uusi toiminto, @mention tarra, on vieläkin itsestään selvää. Tällä hetkellä tarinoissa käyttäjillä on mahdollisuus kattaa viesti useissa tarroissa ja / tai tunnisteen ystävässä kirjoittamalla kädensijat @ ​​-merkin jälkeen. @Mention tarra yhdistää periaatteessa kaksi ominaisuutta, jotta voit tunnistaa ystäväsi suurella ja kirkkaalla tarralla. Valitettavasti Android-käyttäjille se on käytettävissä vain iOS: ssä, mutta Focus on käytettävissä sekä iPhonessa että Android-käyttäjille.

Instagram update photo
Komposiitti. Hyväksy Instagram
Hyväksy Instagram

Emme tiedä sinusta, mutta aiomme yrittää ottaa ammattimaisia ​​otsikoita ASAP ja merkitä sitten kaikki ystäväni niihin. Peli. vaihtaja.


Lue lisää Instagram-tarinoista:

  • Tämä Viral Neon Eye Makeup on virheellinen Intagram-suodattimelle
  • Glossier Brown on Instagram-tili Glossier-tuulettimille
  • Voit lopulta linkittää Hashtags sinun Instagram Bio

Tutustu hiusvärin yllättävään historiaan:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 60 = 69