Miten David Kirsch Tweaks Kate Uptonin käyrät

August 28
No comments yet

Kouluttajan David Kirschin mukaan Jumala loi Kate Uptonin, mutta Kirsch itse on hieroen käyristään: “Jumala teki sen, mitä hän teki, ja se on täydellisyyttä”, hän sanoo. “Kate on seksikkäimmän, upeimman naisen epitome, joten on vain kysymys siitä, että häntä kiristetään hieman, mikä tekee hänestä hienon, antaa hänelle energiaa.” Pyysin Kirschia, joka myös kouluttaa Liv Tylerin, miten hän saa asiakkaansa uimapukuvalmiina.

Ettekö voi ajatella, että muoto tulee helposti, se ei. Kun ampuminen on uhkaava, Kirsch ja Upton työskentelevät seitsemän päivää viikossa. “Teemme puolitoista ja kaksi tuntia joka ikinen päivä”, hän sanoo. Hän on kuitenkin epävarma siitä, että Upton ei menetä kaarteitaan. “Haluan, että hän näyttäisi hämmästyttävän tiukalta ja pelin päältä”, hän sanoo. “Sinun ei tarvitse olla koko nolla. Hän on terve, seksikäs, curvy, naisellinen.”

Se auttaa, että Upton on urheilija. “Hän on hämmästyttävä ratsastaja”, hän sanoo. “Hänellä on hämmästyttävä asenne, persoonallisuus, ja hän tuo joka päivä.” Kirsch on myös laittanut hänet ruokavalioon, joka sisältää runsaasti vähärasvaista proteiinia ja vihanneksia. “Ovatko me aina syödä niin? Ei,” sanoo Kirsch. Mutta ennen ampua, Upton ei eksy. “Tiedät, kun joku on huijannut, kun he ovat tehneet jotain, heidän ei pitäisi tehdä.”

Näyttää siltä, ​​että hän on tehnyt useimmat asiat oikein.

Liittyvät linkit:

• Celebrity Body Vinkkejä: Trainer David Kirsch vuotaa kaikki

• Hanki Heidi Klum’s Booty

• Kate Uptonin äiti: Miten nostaa Supermalli

LUOTTO: PATRICKMCMULLAN.COM

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 86 = 94