Saloni huokasi minua koskettaa minun juureni raskaaksi

August 28
No comments yet

Tiesitkö, että naiset ovat raskaana yhteensä 40 viikossa, ei 36 – joista kahdeksan-kymmenen kymmenestä on hikoilla liotettuja, unettomia öitä, paniikkiin, että olet tukahduttanut vauvalsi selälläsi ja väkivaltaista närästystä? Huolimatta vulkaanista suolistasi, on olemassa monia ylimielisiä ja maagisia asioita siitä, että hehkuva, odottava äiti voi laskea, mutta jätämme tämän keskustelun älykkääseen Earth Mamaan Instagramiin, joka varjelee heidän kasvavien soikeidensa kouristettujen rintojensa kanssa, jotka ovat hämmästyneet strategisesti sijoitetuilla palmupaloilla. Sen sijaan keskustelkaa siitä, että kerran häpeilivät salonihenkilökunta hiusten valkaisuun, kun seitsemän ja puoli kuukautta.

Mikään yhteiskunta ei nauti enemmän kuin raskaana olevien naisten käyttäytyminen, tai näyttää siltä. Luettelon käyttäytymisrajoituksista on yhtä loputon ja yhä laajempi kuin kehomme – joka kattaa tonnikalan sulamisen kulutuksen ja kuumien kylpytysten ottamisen kissanhiekkojen muuttamiseen muinaiseen puutarhanhoitoon. Oh, ja siellä on myös tämä artikkeli, joka tarkoittaa työtä 32 tuntia tai enemmän viikossa, kun raskaana tupakointi! Tai arvostetun ihmisoikeusasianajajan, Amal Clooneyin, valinta valita, että hänellä on neljä ja puoli tuuman korkokenkiä raskaana ollessaan ja puhuttava kansanmurhasta Yhdistyneissä Kansakunnissa, koska maailma säästävä nainen ei varmasti ole henkinen kyky valita jalkineet, jotka eivät tappaa syntymättömää vauvaa. Ja mitä teet, älä uskalla olla Beyoncé.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Näet, että edes saavuttu tähän kohtaan oli minulle tärkeä voitto. Oikeiden ja mielikuvitettujen miinoja, jotka seuraavat ihmisen inkubointia ja joilla on kolhuja näytössä koko maailmalle, voi olla halvaantuva ja infantilisoiva. Voit myös kuroa kadulla merkin kanssa, joka huutaa: “Ole hyvä ja arvaa vauvan sukupuoli, arvelet, onko minulla kaksoset, jotka perustuvat vatsani koon ja aseman mukaan, ja kyllä ​​kouluttavat minua siitä, miten kallis ja uuvuttava lapsen kasvattaminen on, rakas muukalainen! ”
En edes luota Facebook-ystäväni antamaan elokuvan tai kiropraktikon suosituksia, joten missään olosuhteissa en halua varustaa raskauden resursseja satunnaisista ihmisistä. Ongelmana on, että raskaana olevat naiset käsittelevät riittävästi juuri olemassa olevia ja / tai tekevät töitä ja / tai käyttävät kenkiä ja / tai ovat Beyoncé Goddammit.

Joka tapauksessa menin salongiin, jossa olin saanut luotettavasti peroksidipohjaisia ​​ego-tehosteita viimeisten viiden vuoden aikana – ylikyllästetyllä Gingerade Kombuchalla, unflattering smockilla ja vanhanaikaisilla folioilla, jotka loistavat harvinainen valaistus, mikä vaatii väistämätöntä Olenko ollut kauhistuttava peto tällä kertaa, eikä kukaan koskaan kertonut minulle? häpeä kierre. Voit kuvitella minun raivoisuuteni, kun olin tervehtimässä mies, joka tunnusti, että hänen kaiken vuosikokemuksensa aikana hän ei ollut koskaan nähnyt raskaana olevan naisen valkaisua juurensa aiemmin ja että minun ei todellakaan tarvitse “valehtua” (elämästä ja terveydestä minun sikiöni, näennäisesti).

Hän sitten jatkoi kertomaan epäjohdonmukainen tarina happamasta haposta itseään lapsena eikä koskaan ole sama uudelleen, kuin jos se tarkoittaisi, että hapottaminen suoraan iholle on edes etäinen samanlainen kuin rutiinihoidon hoito raskauden aikana, Mayo Clinic -sisällön sekä OB / GYN: n ja 99 prosentin internetin katsotaan olevan täysin turvallisia, koska “useimmat tutkijat sanovat, että on epätodennäköistä, että hiustuotteet äidin käyttöön ennen raskautta tai raskauden aikana lisäävät lapsuuden kasvainten riskiä”.

Luultavasti minun oli pakko ihmetellä, onko se happo, joka hän oli päässyt itselleen lapseen tai sen huhuttu virkistyskäyttö, joka hämmentää tätä salon työntekijää ajattelemaan, että tämä oli hyväksyttävä asia sanoa maksava asiakas paikassa, jossa hän kirjaimellisesti käytti rahaa ja tunsi itsensä paremmaksi onnettomuuden sijaan.

Yhteenvetona, jos tiedät tai sattuu kohtaamaan raskaana olevan naisen, pidä mielipiteesi itsellesi ja luota siihen, että hän tietää, mikä on parasta hänen keholleen ja vaimolleen. Anna hänen olla 4 oz. lasillinen viiniä ja pehmeää juustolevyä rauhassa. On todennäköistä, että hän on tehnyt tutkimuksensa. Mutta vielä tärkeämpää: se ei ole sinun yrityksesi. Kuten he sanovat: mielipiteet ovat kuin kusipää (ja jos olet nainen, joka haluaa lisääntyä, sinun todennäköisesti räjähtää synnytyksen aikana). Se, että kuten maksaa ylimmäinen dollari muuttamaan hänen kerran rehevän, brunette lukittuu hauras siemen platinaa vaalea olki, on hänen etuoikeus.

[muistiinpanot: Dr. Hilda Hutcherson, MD – Senior Medical Associate Dean of Obstetrics and Gynecology at Columbia University College of Physicians and Surgeons – putosi kertoa allure että “tutkimukset eivät ole osoittaneet mitään haittaa kehitysvaiheessa vauva raskaana äiti, jolla hänen hiukset värjätään raskauden aikana. Ei ole merkittävää, joskaan, systeeminen imeytyminen väriaineeseen. ” Niin siellä.]


Related:

  1. Nämä vastaukset Serena Williamsin raskauteen ovat seksistisiä helvetinä
  2. Tämä keinotekoinen äiti voisi auttaa säästämään ennenaikaisten vauvojen elämää
  3. 6 Yleiset raskauden iho-ongelmat ja niiden ratkaisut

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7