Stephen Gullo: Pienet muutokset helpottamaan laihtumista

August 28
No comments yet

Teitkö puntaa lomien aikana? Tai tehdä uudenvuoden päätöslauselman sopivaksi? Koska ruokavalio ja kunto ovat kaikkien mielessä tämän vuoden aikana, joka keskiviikkona tammikuussa, tuomme sinulle erityisiä vieras bloggaajia: ravitsemus, ruokavalio ja kunto.

Tänään Stephen Gullo, New Yorkin painonpudotusasiantuntija, The Thin Commandments * (Rodale) ja painonhallinnan asiantuntijaviehättääTotal Makeover -ohjelmassa selitetään, kuinka muutamia pieniä muutoksia jokapäiväisiin tottumuksiin auttaa sinua helpottamaan onnistuneen laihtumissuunnitelman. *

Dieting-ongelma on, että se opettaa ihmisille, mitä tehdä laihtua, ei elämää, kun he ovat menettäneet sen. Puhun pysyvistä muutoksista käyttäytymisessä pitämään paino pois tulevina vuosikymmeninä.

1. Poista yksi ruoka. Jälkiruoka, leipäkori, salaattikastike – ne ovat kaikki hyviä ja helppoja valintoja. Tai voit vaihtaa syömästä lihaa tai kanaa mereneläviin. Tutkimus tehtiin ihmisistä, jotka korvasivat naudanlihaa lohen kanssa, ja vaikka elintarvikkeet sisälsivät saman verran kaloreita, ihmiset, jotka söivät kaloja, menettivät enemmän painoa.

2. Vaihda juomaasi. Sinun ei tarvitse leikata alkoholia kokonaan, vaan vaihtaa suosikki makuinen juoma jotain, jota et rakasta niin paljon – vaikka se olisi vain valkoisesta viinistä punaiseen. Luultavasti siemailla paljon vähemmän. Varmista, että vaihdat jokaisen alkoholijuoman alkoholittomalla alkoholilla, kuten kivennäisvettä tai jäätä.

3. Muuta käyttäytymistasi. Joskus se ei koske tiettyä ruokaa, se on kuvio. Lupaile itseäsi, ettet ole viattomia naurioita toimistossa tai päätä, ettet tuota ruokaa supermarketista, joka houkuttelee sinua eniten.

4. Aloita käydä kuntosalilla. Haluan tehdä selväksi, että liikunta antaa sinulle kunnon, mutta ei pelasta sinua “lihavuudesta”, jos syöminensi ei ole oikein. Kannustaa harjoittelua ei siksi, että se palaa kaloreita, vaan siksi, että se antaa painopisteitä ja rakenteita ja lisää motivaatiota. Ole varovainen, älä yritä liikkumatonta ja sitten mennä kotiin ja liikaa. Jalat eivät koskaan mene yhtä nopeasti kuin sormesi.

5. Tarkastele, onko jokin todella mukava ruoka. Useimmille ihmisille, jotka ajattelevat löytävänsä mukavuutta epäterveellisessä elintarvikkeessa, on niiden tärkein syy vaiva voivat olla niiden paino ja tunne kontrolloimattomina syömisen kanssa.

6. Tarkasta asenne.. Ruokavalio ei koske menetyksiä ja kadonneen. Voit syödä mitä haluat – mutta kysy itseltäsi, pidätkö siitä tarpeeksi käyttää sitä? Korvaa lähes kaikki runsasrasvaiset tai korkeat kalorit, joten älä ajattele sitä hyvää tai huonoa ruokaa. Ajattele, toimiiko tämä minulle tai minulle? Poistuminen on syömässä elintarvikkeita, jotka riistävät teidät leikkauksesta ja onnellisuudesta itsellenne.

LIITTYVÄT LINKIT:

· Daily Beauty Reporter: Kuinka lopulta paina painosi tavoitteet

· Daily Beauty Reporter: Voiko ruokavaliosi tehdä elämästä pidempään?

· Daily Beauty Reporter: Overdid It eilen? Kokeile näitä vinkkejä.

· Daily Beauty Reporter: Kuinka mieliasi vaikuttaa painosi

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6