Tonnit naiset asettavat heidän

August 28
No comments yet

Tämä vaalikausi on ollut villi ratsastaa – mutta viime kädessä se on edelleen muistuttanut meitä täällä viehättää ei vain miksi äänestämme, mutta enemmänkin, feminismin merkitystä vuonna 2016. Tämä toi meidät takaisin ehkä eniten, ellei ehdottomasti ole yksi historian ikonisimmista feministeistä: eräs Susan B. Anthony. Naisten oikeuksien edelläkävijä Anthony oli yksi 15 pidätetystä ja myöhemmin tuomitusta 1872 valinnasta. Hän kuoli 14 vuotta ennen yhdeksännentoista tarkistusta, joka antoi naisille äänioikeuden.

Mutta vuodesta 1920 lähtien ei ole ollut naista ehdokas presidentti, tietenkin, toistaiseksi. Ja naiset varmistavat, että Anthonyin työ ei kadota vuoden 2016 vaaleissa melko tiukalla tavalla: 144 vuotta myöhemmin naispuoliset äänestäjät todella pitävät näitä sanoja suihkuttelemalla Anthonyn hautausmaa Rochester, New Yorkissa heidän “I Äänestäneet “tarroja.

Pienet mutta voimakas kunnianosoitus on huomattu hänen hautakiviä jo huhtikuussa, mutta CNN: n mukaan tarroja poistetaan jatkuvasti, joten on vaikea tietää, kuinka monta kävijää hän saa. Mutta vuoden 2016 historiallisten vaalien luonteen vuoksi hautausmaa on huomannut, että hautausmaa on ylittynyt, kun ihmiset yrittävät maksaa kunnioitustaan ​​feministiselle.

Koska Anthony’s hautakivestä on tullut suosittu paikka äänestäjiä juhlistamaan oikeuksiaan ja Anthony innoittavaa muistoa, Rochester on päättänyt pitää hautausmaa avoimina lisäaikoina 8. marraskuuta.

“Susan B. Anthonyin hautausmaahan tutustuminen on tullut vaalien päiväksi monille kansalaisille”, Rochesterin pormestari Lovely Warren sanoi lehdistötiedotteessa, raportit Demokraatti ja kronikka. “Tämän vuoden historiallisesti merkittävien vaalien ansiosta näyttää hyvältä, että tilaisuus laajennetaan siihen saakka, kunnes äänestykset ovat lähellä.”

Rochester jakaa myös muistomerkkejä, joissa on kuvia Anthonyista, jotka sanovat “äänestin tänään, koska naiset ovat hänen kanssaan”, todella juhlia ensimmäisiä vaaleja, joissa Hillary Clinton nimitettiin suuren poliittisen puolueen ehdokkaaksi.

“Voin kuvitella, että hän olisi halunnut olla osa merkittävää historiaa tämän vuoden naisten vaaleissa”, Warren lisäsi. “On vain asianmukaista, että kutsuimme Anthonyen olemaan osa tätä tärkeää hetkeä.”

Joten varmista, että sinä (plus äitisi, mummo ja suuri mummo) osui tiistain kyselyihin ja sitten heiluttelivat Anthonyin haudalla jakamaan drinkin ja korkeimman viisi kaikkein mukavimmilla naisilla.

SAMANKALTAISET

  • [viehättää Toimittajat

    WhyIVote] (http://www.allure.com/story/why-i-vote-allure-editors?mbid_relatedlink)

  • Donald Trump on aterian tyttö (hänellä on kirjaimellisesti sivu Burn
    Kirja)
  • Vaalien stressaaminen aiheuttaa meille vähemmän
    sukupuoli

Katso: Nämä ovat viimeisimmät kyselyt ennen vaalituloksia (uutisten kautta):

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − 66 =