Viikonloppuopas: Missä asua, syödään ja juomaan Honolulussa, Havaijilla

August 28
No comments yet

Oahu on niin paljon enemmän kuin surffausta. (Vaikka se onkin hienoa.) Elintarvikkeesta historiaan ajeltuun jäähän (enemmän myöhemmin), siellä on paljon tekemistä vierailemalla valtion pääkaupunkiin (Honolulu) ja sen jälkeen. Honolulun lentokentälle kulkee lähes 21 miljoonaa matkustajaa vuodessa, ja siellä on suoria lentoja (nyt JFK-kiitos, Hawaiian Airlines!). Täältä löydät luettelon asioista, näistä, syistä ja juomista, kun lentää Honolululle.

Se on Fern Gully tässä osassa. �� ��. . . #hawaii #honolulu #northshore #oahu #girlsthatwander #weareoutlatinas

Samantha Lealin (@samanthajoleal) yhteinen viesti

Missä yöpyä

Oahu-saarella on hienoja vaihtoehtoja, mutta kahdella nautinnollani oli Ilikai Hotel & Luxury Suites ja Lotus Hotel Honolulu sekä Aqua-Aston-kiinteistöt. (Tämä merkitsee, että junan välinen sukkulamppu, jos haluat kaataa loman, kuten minäkin!) Koska kaksi ympäristöystävällistä hotellia on molemmilla riuttojen turvallisia aurinkovoiteita (suojele valtamerta, kiitos), mutta ovat erilaisia luonto – Lotus on pääosuuden hiljaisella päällä, Diamond Headin vieressä – tulivuoren tuppikartio (AKA-kraatteri), jossa on vaellusreitti ja upeat näkymät Tyynen valtamerelle.

kuva

Aqua-Astonin vieraanvaraisuuden hyvä

Ilikai on hiljattain remontoitu, ja se on lähellä toimintaa (ilman liian lähellä) ja siinä on luxe-huoneet, parvekkeet ja oma keittokomero. Katso perjantai-ilta-ilotulitusta, jonka Hilton Hawaiian Village laittaa rannalta tai tiedät oman parvekkeen.

kuva

Aqua-Astonin vieraanvaraisuuden hyvä

Mitä tehdä

Tällä hetkellä: Teeskentellen olen palannut Havaijilla joka päivä ikuisesti. ����. . . #hawaii #oahu #nature #latergram #naturegram

Samantha Lealin (@samanthajoleal) yhteinen viesti

Waikiki-rannalla on tärkein venytys, jossa voit käydä kaupoissa, gallerioissa ja ravintoloissa prime beach-view -paikoilla. Mutta todellinen vedonlyönti on vuokrata auto (mieluiten vaihtovelkakirjalaina tai Jeep, koska, miksi ei?) Ja päästä toiselle päästä saaren North Shore.

Äänimerkki, joka sai avaimet Jeepille? . . . #latergram #roadtrip #oahu #northshore #hawaii

Samantha Lealin (@samanthajoleal) yhteinen viesti

Siellä pääset joihinkin uskomattomiin ruokamyyjiin (enemmän myöhemmin), katsella pro ja amatööriurheilijoita, vaeltaa joitain uskomattomia näkemyksiä ja käydä säilyneissä puistoissa, kuten Waimea Valley. (Pssst … siellä on vesiputous. Se on pakko.)

Anteeksi, TLC. En kuunnellut. ��. . . . . #waterfall #hawaii #latergram #girlswhowander

Samantha Lealin (@samanthajoleal) yhteinen viesti

Missä syödä ja juoda

Oahussa on niin hyviä ravintoloita, että on vaikea kaventaa sitä – mutta teen sen. Koska se on minun tehtäväni.

Sinun ensimmäinen pysäytystänne olisi Pig & The Lady Chinatownissa. Aikana. Se on herkullista, kaikki on hämmästyttävää ja * ota jumala * säästä tilaa jälkiruokalle ja tilaa maapähkinävoita banaani piirakka. Se on elämää muuttumassa. FYI, he vain avasivat Piggy Smallsin, “pikkuveli” -ravintola, joka sijaitsee Kaka’akon Ward Villagessa, jossa on täysin erilainen valikko, joka on myös A+.

Seuraavana on Senia, toinen fantastinen ravintola, joka on uusin poika lohkossa (ja Oahussa). Ajattele: hyväpalkkainen, innoitettu ruokailu, joka sopii hyvin Instagramille tai viisi. (P.S. Siinä on useita James Beard -palkintoja, jotka ovat melko paljon ruoan Oscar-palkintoja.)

Jotta voit kokea lopullisen kokemuksensa, saat * * ajeltu jään Matsumoton.

Jää, jäävauva ��. . . . #shaveice #honolulu #hawaii #eeeeeats

Samantha Lealin (@samanthajoleal) yhteinen viesti

Tarttuu ennen illallista juomia tai rento illallinen? Moku-keittiö iskee täydellisen tasapainon keskustan tunnelmista ja tunnelmasta. Tartu cocktaileihin tai paikallisiin oluihin pitkällä baarilla ja aseta se johonkin sovellukseen – mukaan lukien hummerin päällä olevat deviled eggs.

Mahina & Sun’s on uusi ravintola, joka sijaitsee Surfjack Hotel & Swim Clubissa, ja on mahtava paikka illalliselle ja myös ennenaikaisia ​​juomia. Äänestettiin parasta uutta ravintolaa Hawaii Magazine, tilaa jotain valikosta, mutta jos voit, yritä tilata heidän tunnetun perhejuhlansa – yhteisöllinen järjestys, joka sisältää tuoreita mereneläviä. (Plus, cocktailit ovat houkuttelevia. Hanki Presidential Martini, niin nimetty, koska se oli drinkin entinen POTUS Barrack Obama tilasi, kun hän vieraili ravintolassa.)

Jos oleskitte Ilikissa tai missä tahansa Waikikin rannalla, varmista, että olet Goofyn, viehättävän, surffaajan innoittamana, joka palvelee joitakin alueen parhaista brunsseista. (Tilaa ranskalaisen paahtoleivän päälle ananasta ja kanelia.)

Halusin syödä tätä, taas, juuri nyt. ����. . . #eeeeeats #brunch #waikiki #hawaii #foodporn

Samantha Lealin (@samanthajoleal) yhteinen viesti

Suoraan North Shoreen? Sinun täytyy mennä lukemattomia katkaravun kuorma-autoja ja muita valikoima ruoka-autot ympärillä-suosikkeihin kuuluvat Giovanni’s Shrimp Truck, Fumi Kahuku Shrimp ja aivan kadun päässä tärkeimmistä rannalla rannalla Banzai Pipeline on ruokaa ruokaa kuorma, mukaan lukien Aji Limo Truck – paikka perun ja japanin fuusiolle.

Lounasaika. ������. . . . #hawaii #northshore #poke

Samantha Lealin (@samanthajoleal) yhteinen viesti

Auttavia neuvoja:

1. Banzai Pipeline on tunnettu pro-surferin keidas, ja sillä on useita omakotitalon rannoilla asuvia koteja, kuten Volcom Surf House, jota näet rannasta. Kävin surf talossa siellä (pro-vinkki: sinut on kutsuttu, tee ystäviä rannalla) ja ryntäsi ulos kaverin kanssa, kun he valmistautuvat Volcom Pipe Pro: iin Pipeline-verkossa, North Shore. (Kiitos tärkeimmistä kylkiluista ja kourista, ystävät!) Se on yksi näistä “asioista, joita näin” hetkiä, ja jos et voi hengailla, huomaa, että voit vuokrata kiinteistön VRBO: lla. Todella. (P.S. ei pysty tekemään sitä North Shoreen katsomaan kilpailua? Voit katsella ja nähdä Red Bull TV: n kohokohdat.)

Mainos – Jatka lukemista alla

������ Havaiji. . . . . #hawaii #honolulu #beach #vacation

Samantha Lealin (@samanthajoleal) yhteinen viesti

2. Nyt on suora lento JFK: sta Honolululle Hawaiian Airlinesin kautta, ja se on lentoyhtiö, joka tarjoaa yhdysvaltalaisille yhdyskäytävien kaupungeille muita kuin yhdysliikennepalveluja Havaijille. Jos et suunnata itään punaisella silmällä takaisin saarilta, tässä on pro-kärki lennonopettajilta: lentää eteenpäin ja lentää ikkunaa. Ikkuna, koska (tietenkin) sinulla on jonnekin pääsi pääsi niskatukeen lisäksi, ja mitä kauempana eteenpäin olet lentokoneella, siistin ratsastus ja nopeampi voit saada juomia ja ruokaa. Hanki kylmä helposti? Pysy kaukana oven tai hätäuloskäynnin ikkunasta. Kiität meitä myöhemmin.

Mainos – Jatka lukemista alla
Mainos – Jatka lukemista alla

3. Mainitsin sen aiemmin, mutta se toistaa toistuvan vuokran. a. auto. Sinun tarvitsee päästä ympäriinsä saarta, ja kun Uberissa ja muissa lunastusvaihtoehdoissa on käytettävissä, on sen arvoista ajaa ja nähdä kauniita maisemia. Luota minuun.

Tämä viikko on ollut hullu, joten aion jatkaa tätä uudelleen lomastani ja teeskennelläni olevan vielä siellä. ��. . . . #hawaii #nofilter #sunset

Samantha Lealin (@samanthajoleal) yhteinen viesti

4. Tilaa Mai Tai. Aina. Ja jos et voi tilata yksi tai pään Havaijiin pian, luo yksi kotona. Seuraavassa kerrotaan, miten Mai Tai palvelevat Hawaiian Airlinesilla kotona, kohteliaasti On the Rocks:

kuva

Kohteliaisuus
Mainos – Jatka lukemista alla

Seuraamme vanhaa Tikiä sanomalla, mitä yksi rommi ei voi tehdä, kolme rumia voi.

ainekset:
.5 oz Cruzan Diamond Estate Valkoinen
.75 oz Cruzan Diamond Estate Tumma
1 oz Cruzan Single Barrel
.5 oz Triple Sec
1 oz orgeat
.75 oz Lime Juice
.5 oz ananasjuustoa

Ohjeet: Yhdistä kaikki ainesosat Boston Shakeriin ja ravista voimakkaasti. Siivilöi cocktail ulos kookospähkinänkuoresta, joka on täynnä murskattua jäätä. Jos käytetään tavallisissa lasiesineissä, lisätään ajettavaa kookospähkinää ylhäältä koristella.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 15 = 17