Category: Meikki

Tyylikäs meikki leikkailee takaisin Makeup Shamersin pariin tapaan

No comments yet

Rakastettu brittiläinen kauneuden brändi Sleek Makeup, joka teki tanskalainen debyyttinsä aiemmin tänä vuonna Ulta, kutsuu makeup shamers uudella kampanjallaan.

Maailmassa, jossa meitä jatkuvasti pyritään kohti täydellisyyttä, tuntuu vastakkaiselta, että peuroit alkavat vihaa ihmisiä tekemään liian paljon tavalla, joka näyttää virheetöntä. Mutta siksi, että trollit ovat peikkoja, ei kestää kauan löytää tapauksia makeup-shaming – vihaa ihmisiä raskaiden meikkiä -.

Sleek Makeup kutsuu paskaa. Brändin ja Poshlyn tekemän tutkimuksen mukaan kolmannes makeup-harrastajista on tuntenut tuomittavaksi, mitä heidän kauneuspussissaan on, raportteja WWD.

Brändin uusi kampanja, jota kutsutaan nimellä “Oma kasvo”. Säännöt “, pyrkii siihen ruuhkattuun leimautumiseen, jossa on viesti solidaarisuudesta kaikille makeup-ystäville sekä dramaattisiksi että karkeiksi. Kampanjan video on tuttu ja tehostettu, jossa näkyy järkyttyneitä aamurutiineja ja meikkien perk-me-up -vaikutuksia. Kun päivä etenee ja judgy näyttää alkavan pinoa, anti-meikki-shaming -liikkeen lähettiläät pysyvät luottavaisina helvetinä. Niin kuin he pitäisivät.

Tyylin osa? Videon tähdet ovat todellisia Sleek-faneja – ei malleja – peräisin sosiaalisen median casting-puhelusta, joka houkutteli yli 3 000 hakijaa, raportoi WWD.

Sleek on jo rakentanut valtuuttavan maineen kattavilla sävyalueillaan – keskimääräiset kommentit ja judgynäkökulma on vain yksi tapa, jolla brändi taistelee varmistaakseen, että me kaikki tuntuu olleen mukana minä meikkiympäristössä.


Lisätietoja meikki huijauksesta:

 • NikkiTutorials aloittaa aloittelijan lopettamiseen
  syyttelyä
 • Nämä Rude Teens Makeup hämmästyttivät kamppailun sijasta Tipping
  Hänen
 • Miksi tämä voimakas Instagram noin tuomitseminen Joku Makeup on menossa
  virus-

Brite Matte Liquid Lipstick Onko $ 4 huulipuna sinun täytyy kokeilla

No comments yet

Australia on tuonut meille amerikkalaisille monia hienoja asioita, kuten Hemsworthin veljekset, Frank Body ja avokado paahtoleipää. Toinen lisäys luetteloon on Brite Matte Liquid Lipstick. Ei vain kamaa erittäin kestävä ja pigmentoitu, se on myös edullinen. Se soi noin – anna tai ota – $ 4. Nestemäinen huulipuna on nykyään kauneuden maailmassa läsnä, joten hinnat vaihtelevat AOA: n $ 1 Wonder Metal Liquid Lipstick Prinsessa Giorgio Armani Beautyin $ 38 Lip Magnet Liquid Lipstickille. Briten mattapintaisuus vaihtelee taajuuden halvemmalla puolella, mutta se ei tarkoita, että sen laatu on myös alemmalla puolella.

Huulipuna paljastaa paljon “todisteita”: kosmeettinen yritys väittää, että se on suuteleva, hikoileva, uimakelpoinen ja jopa pizzaa kestävä. TBH En välitä kovin paljon kolmesta ensimmäisestä, mutta syön pizzan a erittäin säännöllisesti. Ajatus siitä, että ei tarvitse riehua pyyhkiä pois kaikki huulipuna kun ottaa purenta tai kaksi viipale on melko helpotus. Saan kohtuuttoman itsetietoiseksi päätyä värin rengas huuleni ympärillä, mutta tämä huulipuna oletettavasti pysyy niin kauan, että sinun täytyy todella murtaa micellar vesi poistaa se.

Toinen plus niille, jotka ovat vegaani on Brite Matte Liquid Lipstick on julma-free ja vegaani. Briten perustaja on todella vegaani, joten myös kaava oli liian tärkeä.

Tunne huulipunan sävyalueen eniten. Yhdeksän värisävyä, jota voit valita, voit säilyttää kaikki pienemmät kuin kalliit nestemäiset huulipunat. Mukava sekoitus neutraaleista ja rohkeista sävyistä. Jos pidät pienestä avaimesta, rakastat Dopea, pölyisen ruusun ja Like, beigenväristä vaaleanpunaista. Ne kaltaiset, jotka elävät epäsovinnollisten sävyjen vuoksi, vetävät kohti Snapsia, suklaanruskea ja Sup, kirkas orkidea violetti.

Brite Matte Liquid Lipstick on saatavana nyt briteorganix.com -sivulla – tarkalleen – 3,97 dollaria.


Lisää nestemäisiä huulipunat rakastat:

 • Tämä Avocado-nestemäinen huulipuna on räjäyttää Instagram-rehun
 • 6 uutta Anastasia Beverly Hills Liquid huulipunat, jotka on luokiteltu parhaimmista päinvastoin
 • Matte Lipstick Kaikki Pinterest Swears By

Katsokaa tätä nyt kaunis kukka huulten art opetusohjelma:

Seuraa Devon Abelman Twitterissä ja Instagramissa.

M.A.C. Supreme Beam Summer 2018 -malliston ominaisuudet Hyper Real -säätiö

No comments yet

Kesä meikki kokoelmissa, ystävämme M.A.C. ei koskaan pudota. Itse asiassa se on historiallisesti pyrkinyt koputtamaan sen pois puistosta. Vanha brändi on tunnettu ja arvostettu sen rajoitetuista kausiluonteisista linjoista, jotka aina saavat ihmiset innoissaan soittamaan uudelleen meikkiin huolimatta uusien tuotteiden jatkuvasta hyllystä. Tuotemerkin kesän 2018 kokoelma, nimeltään Supreme Beam, ei ole poikkeus.

Se koostuu 18: stä, taivaallisista innoitetuista tuotteista – myös metallisista kiiltoista ja jännittävästä tukipohjasta – uskomme voivasi kutsua sitä “tästä maailmasta.” Jokainen, joka on enkeli-iho ja kiiltohuulet, on todella hauska, sillä kokoelmassa on Grand Illusion kiiltävä nestemäinen huulirasva, sekä kaksi kasvotuotetta: Iridescent jauhe ja Hyper Real -säätiö. (Jälkimmäinen, ehkä muistat, lopetettiin lähes kymmenen vuotta sitten, joten on turvallista sanoa, että unenomaisen nestemäisen valonherkän fanit ovat etenkin kuun päällä.)

Hyper Real -säätiö (31 dollaria), joka on itse asiassa kevyt säätiö ja korostustyökalu yhdessä, tulee neljälle värisävyä lisäävään sävyyn, mukaan lukien pronssi, Gold FX, Rose Gold FX ja Violet. Se tarjoaa yksinkertaisen, super-kauniin pearlized viimeistely, jota voidaan käyttää yksin tai sekoittaa toiseen säätiöön tai peitevoide jos haluat enemmän peittoa. [Dominic Skinner], MAC: n maailmanlaajuinen vanhempi taiteilija, (https://www.instagram.com/dominic_mua/?hl=en), on antanut katseet siitä, mitä eteerinen perustuote näyttää Instagramissa toimimalla, mikä tekee meistä haluamme saada käsiimme vieläkin enemmän. Piimaa alla oleva viesti nähdäksesi, mitä tarkoitamme.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Toinen, yhtä upea kasvojen meikki tarjous Supreme Beamista on sen Iridescent Powder (29 dollaria), irrallinen, hienoksi jauhettu jauhe, joka on saatavana kahta hohtavaa sävyä: Golden Bronze ja Silver Dusk. Brändin verkkosivuston mukaan sitä voidaan käyttää yksin tai sekoitetaan kosteusvoidetta parantamaan sen kirkkautta.

Grand Illusion kiiltävä nestemäinen huuliväri (21 dollaria) tekee kiiltävästä fanaatista uppoavan. Saatavana 10 hologrammusta, kuten Space Bubble ja Electric Rainbow, nämä futuristiset-teemalla kaunot eivät voisi olla hauskempaa.

M.A.C. myös julkaissut kaksi harjaa kokoelmasta, mukaan lukien pieni duo kuitu kasvoharja (35 dollaria) upea korostus ja puskurin harja (53 dollaria), joka on täydellinen käyttää kanssa löysä jauheet.

Jotain kertoo, että Supreme Beam on suuri osuma, joten jos jokin edellä mainituista kiinnostaa sinua, suosittelemme hyppäämistä siihen, stat. Voit ostaa kaiken kokoelmasta nyt osoitteessa maccosmetics.com.


Lisää viimeisimmistä M.A.C: stä

 • Tässä on ensimmäinen tarkastelu M.A.C. x Aaliyah Makeup Collection
 • Puma on nyt lenkkarit vastaamaan suosikkiasi M.A.C. Huulipuna
 • M.A.C. On lopulta pudottamalla rakastettu huulivoima Yhdysvalloissa.

Katso Mariah Carey kokeile yhdeksää asiaa, joita hän ei koskaan tehnyt ennen:

Seuraa Kaleigh Instagramissa ja Twitterissä tai tilaa Allure-uutiskirje päivittäisistä kauneuden tarinoista, jotka toimitetaan suoraan postilaatikkoosi.

M.A.C. Lihavoidut ja Bad Lash -maskit tulevat 8. kesäkuuta

No comments yet

Kerrottiin teille M.A.C. Lihavoitu ja Bad Lash ripsiväri helmikuussa, kun sitä käytettiin Backstage -tapahtumassa New Yorkin muotiviikolla. Internetistä tuli hullu tämän innovatiivisen kahden-in-one luomisen, jonka meikkiartisti Michael Patterson esitteli Instagramissa. Sittemmin MUA: t ja YouTuberit ovat hämmentyneet uudesta käynnistämisestä, vaikka meillä ei ollut aavistustakaan, milloin se oli myynnissä – tähän asti. Alle kuukaudessa voit saada kätesi ripsiväriin. Kaksoiskammioinen paketti sisältää suuremman siveltimen yläpihneille sekä pienen, jotta pienet, vaikeasti päästävät ripset alareunaan. Tuotemerkki lupaa badass, rocker-chic ripset, jotka pohjimmiltaan näyttävät väärennöksiä.

Tietenkään tämä ei ole ensimmäinen M.A.C. Haute & Naughty Lash ripsiväri on ollut suosikki ikuisesti, mutta tämä uusi lanseeraus on täysin erilainen. Vaikka Haute & Naughtyllä on vain yksi harja ja kaksoispyyhkäisyjärjestelmä putkessa ylä- ja alareunassa, Bold ja Bad Lash on erilliset haavat helpompaa käyttöä varten. Se on periaatteessa hölmöllistä.

Näet meikkitaiteilijan Cher Webbin kokeilemalla ripsiväriä alla olevasta videosta. Hänen ripset näyttävät suuri.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ja tässä on täsmälleen miten duotila toimii.

Ladataan

Katsele Instagramissa


Lisää M.A.C: stä

 1. M.A.C. Työskentelee yhdessä 10 globaalin kauneuden vaikuttajan kanssa
 2. M.A.C. Tulossa Ulta Beauty Stores
 3. M.A.C. Future Forward Collection -ominaisuudet Kolmen Badass-laulaajan kanssa

M.A.C. Lihavoidut ja Bad Lash -maskit myytiin hintaan 23 dollaria ja ne ovat käytettävissä 8. kesäkuuta kaikissa M.A.C. sijainnit.

Miten kuumaa Internetissä:

Tämä Vlogger on yrittänyt irrottaa säätiötä, ja olemme niin hämmentyneitä

No comments yet

Säätiö on melkein aina ollut enemmän tai vähemmän sama. Se on joko nestemäinen tai jauhe, ja kun haluat sen pois, pese se puhdistusaineella. Kuitenkin on ilmeisesti ollut äskettäinen pelinvaihtaja, ja nyt kuorinta perustus on asia – hyvin, sellainen. Se on enemmän kuin kuorintapohjamaalaus, että kerroitte säätösi (ja muut meikin) päälle ja sitten kaikki irtoaa heti. Mikä tämä maaginen tuote on, ja kuka tekee sen? Se on korealainen kauneudenhoitotuote, jota kutsutaan not4u Real Skin Patchiksi, ja tarkoituksena on luoda este ihosi ja meikki välttää estää akne tuotteita. Mutta toimiiko se, ja meikit todella näyttävät hyviltä? Tämä on rohkea vlogger Raye Boyce, joka halusi testata YouTube-sarjan Buy-sarjansa? tai bye! ja katsomme istuimemme reunassa.

Boyce, jonka YouTube-kanava on ItsMyRayeRaye, ei ole outoa testata kaikenlaisia ​​kauneudenhoitotuotteita ja -menetelmiä. Hän on yrittänyt asettaa jauheen ennen meikki, DIY pysyvät ripsien laajennukset ja paljon muuta. Tämän viimeisimmän videon kanssa hän oli todellinen sotilas, koska hän joutui laittaa not4u Real Skin Patch kolme kertaa ennen kuin hän sai oikean johdonmukaisuuden. Ensimmäinen kerta, hän laittaa sen liian paksu – hän käyttää niin paljon, että se tuntui kuorinta maski. Toinen kerta, se hiipui pois, kun hän teki meikkiä, joten hän yritti uudelleen. Kolmas kerta, hän yritti kauneuden sekoittajan sijasta harja ja sotilas jopa kuorinta vielä tapahtunut. Hän totesi, että hän mieluummin ihonsa tekstuuri ilman Real Skin Patch ja että tuotteet, joita hän käytti, eivät suju aivan sujuvasti. Kuitenkin se näytti erittäin hauska kuoriutua.

Kuoria Foundation
YouTube

Hän päätti, että se on Bye eikä Osta, koska se teki ihonsa tekstuurin tuntumaan oudolta ja hänen korostustyökalu kokonaan irrotettiin, kun hän yritti sekoittua muiden ongelmien joukkoon. Vaikka tämä tuote ei välttämättä ole päivittäistä käyttöä varten, se ei välttämättä ole sille, mihin se on tarkoitettu. Se on tarkoitus käyttää estämään aknea, joten ehkäpä sitä käytetään parhaiten vain päivinä, kun käytät erittäin raskasta perustetta ja haluat suojata ihoa alla. Jos olet kiinnostunut kokeilemasta, se on saatavana Amazonissa vain alle 20 dollarilla.

Related:

 • HSN tarjoaa 50 prosenttia pois suurimmista huulipunatavaroista kansalliselle huulipunalle
 • Ashley Graham saattaa aloittaa Makeup Line
 • Nämä afrikkalaiset kauneusbloggereista vaihtivat meikki rutiineja tekemään tärkeän pisteen ihon äänestä

8 Parasta aurinkovoidetta kesällä:

Seuraa Rosemaryta Instagramissa ja Twitterissä.

Uusi tapa käyttää Glitter kynsilakkaa

No comments yet

Vaikuttaa siltä, ​​että uusi kynsi-kynsien suuntaus voi olla panimo. Anna minun jäljittää se sinulle: Ensinnäkin noin kaksi viikkoa sitten, viehättää Toimitusavustaja Catherine O’Neill tweetoi kuvan hänen kynsiään maalattu kuuma vaaleanpunainen ja vain kynsi hänen nimetön sormi päällä glittery hopea kiillottaa.

Sitten ei viikon kuluttua näin söpöä tyttöä metroasemalta täsmälleen sama ilme. Maailma ei ehkä koskaan tiedä, oliko tämä tyttö innokas Catherine-tuuletin tai jos kynnet olivat selkeä sattuma, mutta sitten tällä viikolla Emily Schuman upeasta (ja riippuvuutta aiheuttavasta!) Tyylistä blogista Cupcakes ja Cashmere kirjoittanut miten “Mermaid Nails”, jonka hän loi minttuvihreällä kiillotuksella ja pölyttäen vastaavia merisuojaa kimaltelevaa, olet arvannut sen – vain nimetön sormi. He sanovat, että “kolme tekee trendin” ja jos näin on, ennustamme aallon soiheren sormen kynnet ovat aivan nurkan takana.

LIITTYVÄT LINKIT:

Daily Beauty Reporter: Ji Baekin kiiltävä, iloinen, sparkly Mani

Daily Beauty Reporter: Statement-Making pedikyyrit DVF: n hajusteen käynnistämisessä

Daily Beauty Reporter: Toinen Ombre Trend Me Rakastamme: Nails

Kuinka kiinnittää manikyyri

Mario Dedivanovic Drugstore Tuotteet Kim Kardashian App

No comments yet

Rakastamme apteekkien löytöjä. Todellakin, vannomme maskara, joka maksaa alle 10 dollaria. Emme ole yksin. Meikkitaiteilija Mario Dedivanovic – joka huutaa Kim Kardashiania – tuntee saman. Dedivanovic jakoi äskettäin top 10 suosikki apteekkituotteita Kardashianin verkkosivuilla.

Vaikka hän ei selvittänyt, mitä hän käyttää Kardashianille, hän kirjoitti: “Tiedät, että olen pakkomielle meikkiä ja että rakastan kokeilla uusia tuotteita. Apteekki on loistava paikka löytää hämmästyttävä meikki.” Uusi pakkomielemme elämässä? Yritetään löytää hänet tai hänen sisarensa, varastaen jotain bronzeria tamponin käytävän vieressä.

Mutta se on vieressä. Dedivanovicin kymmenen parhaan joukossa on L’Oréal Paris True Match Super-Blendable Makeup, josta hän sanoo: “Tämä on todella hyvä perusta. Dedivanovic on myös iso fani NYX HD Photogenic Concealer. Hän huokasi L’Oréal Paris Voluminous Carbon Black: “Olen ollut aika lojaali tähän ripsiväriin vuosia.” Dedivanovic kertoo myös, että Maybelline New Yorkin Color Sensational The Buffs -huulipuna Blush Beige on täydellinen “klassiselle Kim Kardashian West -harjulle.”

Kaiken kaikkiaan tärkeimmät tuotemerkit, joista tärkein maininta ovat L’Oréal (neljä tuotetta), Maybelline New York (kolme maininta) ja Milani (kaksi huutoa). Mietitkö, tämä tarkoittaa sitä, että Kardashian voisi olla kohti uutta kauneuskampanjaa tai toivoen ainakin yhtä. Voimme kuulla hänen sanovan nyt: “Koska olet sen arvoinen.”

Päätä Popsugarille nähdäksesi loput Dedivanovicin apteekkipeleistä.

Kim Kardashianin viehättää ampua:

Tämä DIY Makeup Brush Holder tehty puusta menee Viral on Reddit

No comments yet

Oma turhuus on ehdoton sotku. Olen täyttänyt useita vintage-mukeja, joissa on meikkihampaita ja vuoria, jotka haluavat antaa kauneusharjoitukseni riemun tai syyn. Tarvitsen todella puukehitystyön poikaystävä, joka tuo minulle organisaation elämääni. Ei oikeastaan, mutta yksi Redditor vakuuttaa minulle muuten. Käyttäjä, joka lähtee BanannaKareninan lähettämässä kuvassa MakeupAddiction subreddit otsikolla “Poikaystäväni teki minut meikitapahtumaan pähkinästä ja magneeteista!” Pähkinöillä hän tarkoittaa puuta – ei tavallista banaanileipää ja brownie-ainesosaa.

BanannaKareninan kätevä poikaystävä muutti kaunis puukappaleen DIY-meikkipussiin poraamalla 14 reikää eri kokoisia. Kahdeksan tinieristä on vuori- ja pinseteitä. Kuusi muuta pitävät meikkiharjoista. Olemme varmoja, että puinen meikkipussi pystyssä pysyy paikallaan tuoreiden puhdistettujen harjojen kuivaamiseksi. Puukotelo on myös magneettinen. Kuvassa BanannaKarenina osoitti, kuinka hän tallentaa jauhepakkauksilleen kuten Benefit Hoola -broneraattori DIY-meikkipussihihnan puolelle. Yksittäiset luomivärit saattavat luultavasti tarttua siihen. TBH: n pitäisi kääntää käsivartalon toinen puoli mukautetuksi paletiksi.

BanannaKarenina / punertava

Tämä on oikeastaan toinen jyrkkä meikki organisaation hakata olemme kiinni Makeup Addiction subreddit tällä viikolla. Pari päivää sitten näimme yhden Redditorin tallentavan läpikuultavaa jauhetta melko sinisellä antiikkipuuvillapallolla. Internetin tämä pieni nurkka on todella nerokkuuden kauneusvinkkejä.


Lisää Redditin kauneutta vinkkejä:

 1. 7 parasta Mini Eye Palettes matkustamisesta Redditin mukaan
 2. Tämä Bioré BB Cream tekee aaltoja Redditillä
 3. 5 parasta apteekkisäätiötä, joita voit ostaa

Siirry nyt Sienna Millerin toukokuun 2017 kansiin.