3 eri tapoja luoda Maroon Silmät

August 28
No comments yet

Mene eteenpäin ja sanokaa sana “maroon”. Se jopa kuulostaa syvältä ja venynyt. Varjostona väri toimii samalla tavalla. Sekoitus ruskea ja violetti, se menee pidemmälle kuin keskimäärin tumma sävy, jonka ulottuvuus pitää sen näkymättömältä tasolta tai yhden huomautuksen. Koska sävy voi heilua täynnä draamaa, meikkiartisti Ayami Nishimura tarjoaa kolme ottaa sen.

Hienovarainen: Pyyhi karkea jauhe varjo kansiasi päälle ja sekoita se ylös rypytykseen. Älä tee mitään artsy tai wingy kanssa muoto. “Kaikki mitä näet on määritelmä, kuten väri on melkein osa ihoa”, Nishimura sanoo.

Vahva: Sama kuin hienovarainen, mutta rivi neulepusseineen ruskealla kynällä (älä käytä mustaa – kontrasti on liian jarring) ja pidennä sitä ulomman kulman ohitse. Layer lisää varjoa päälle, tahrautuu kuin mennä, ja pöly vähän pitkin alempaa ripsien linjan myös.

Yliampuva: Käytä pehmeä-ruskea kynä ja kevyt käsi jäljittää suorakulmion kansi ja täytä se kastanjanruskea kerman varjossa. Kerroksellinen kastanjanruskea jauheen luomiväri ylhäältä lisäävät voimakkuutta ja epätasaavat reunat puuvillasta.

Kuinka antaa silmäsi pop-väriä:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 84 =