9 Korostusmenetelmät, jotka otettiin Instagramiin vuonna 2017

August 28
No comments yet

Aikaisemmin korostus tehtiin tiukasti täydennykseksi muotoiluun. Ihmiset käyttäisivät kevyempää sävyä – tavallisesti vihjeen hohtavan – kanssa tummemman sävyn kanssa veistääkseen kasvojaan kuin Kardashian. Pian tämän jälkeen korostus tuli omaksi asiaan ja herättänyt strobia, jonka ansiosta valaisevat tuotteet ovat omaa, jotta iho näyttäisi välittömästi kirkkaammalta kuin mikä tahansa ihonhoitotuote voisi.

Nyt, kuinka monta tapaa pystyt kannatta poskipunaasi kiiltävillä tavaroilla on loputonta. Kauneusbrändit esittelevät valokuvapapereita näennäisesti päivittäin useissa sävyissä, tekstuureissa ja viimeistelyissä. Se on samanaikaisesti ylivoimainen ja innostava, jopa kaikkein innokkaimmista harrastajista. Useilla korostusmateriaaleilla on kuitenkin yksi tavoite, mutta kuitenkin – jotta ihosi näkyy yhtä säteilevältä kuin aurinko.

Olipa kerroksessa nestettä, voiteita tai jauheita helmi, kulta tai jopa vihreä, korostaminen kaikki tulee tekniikkaan, ja Instagram on tuonut meidät lukemattomia niistä. Vuoden 2017 loppuessa, viehättää on pyöristetty joitain suosituimpia korostustekniikoita. Yup, on enemmän korostustyökalua kuin taputtaa joitakin kasvoillesi.

1. Flare

Meikkitaiteilija, joka menee @thestudyofmakeup ja vain @thestudyofmakeup keräsi lähes 62 000 Instagram-seuraajaa vuonna 2017 perustuen korostustekniikkaan, joka näyttää aivan kuten linssin heijastukset. Hän pistelee tiheää luomiväriä ja asettaa ruiskun ennen päällystämistä helmiäisellä valkoisella jauhepuristimella. Sitten hän pakkaa pigmentin kasvojensa korkeimpien kohtien päälle. Kun korostuskynä on tämä keskittynyt, hän kertoi viehättää se heijastaa valoa paremmin. Lopuksi hän päihittää jokaisen poskipuna Swarovskin kristallilla. Tämä lisäys auttaa luomaan kiistatta sokaisevan valaistuksen valokuvissa.

2. Lasitetut Donut

Krispy Kremen “Hot Now” -valo tekee on toivottava hehku, mutta meikkitaiteilijat ovat etsineet brändin todellista makeutuksia inspiraatiota varten. Nikenan kaltaiset meikkiartistit ovat päällystämässä poskipyöriä korostuskynässä, jotta ne näyttävät aivan kuin lasitut munkkeja. (Yup, hiusvärit eivät olleet ainoat trendit, jotka viittasivat ruoasta.) Voit tarkistaa luettelon valokuvista, jotka antavat sinulle kiiltävän, carb-free-hehkun täällä.

3. Neon Strobing

Ladataan

Katsele Instagramissa

Neutral-hued-korostuskentät ovat hauskoja ja kaikki, mutta voit myös muuttaa kasvosi lasertunnisteiden syntymäpäiväjuhlaksi – parhaalla mahdollisella tavalla. Diabetekseni Dezzy Lopez, 18-vuotias Pohjois-Carolinasta, joka tunnetaan paremmin nimellä @dezzzymua Instagramissa, osoitti meille, miten steroimalla neon-korostuskentillä. Hän pyyhkäisee neon-korostusaineita lime-rikoksesta ja kaaos-meikitusta kasvoihinsa ja solmuihinsa, jotta iho hehkuu enemmän kuin Lite Brite kuin aurinko.

Ladataan

Katsele Instagramissa

4. Lasi-iho

Tänä vuonna ilmaisu “lasikuori” oli kaikkialla, ja K-pop-tähdistä on tullut julisteita. BTS, Seoulin seitsemän jäseninen poikabändi teki amerikkalaisesta debyyttinsä palkinnosta punaisia ​​mattoja, ja ihmiset kolahtaistivat yhdessä kristallinkirkkaan ihonsa yli. Perusteellisten ihonhoitorutiinien lisäksi he paljastivat viehättää, niiden meikkiartistit korostavat huokosten vapaat kasvot yhä korostustekniikalla.

Ja BTS ei ole ainoa lasimainen iho. EXO-niminen Chanyeol-jäsen myös virusti hänen hehkuaan Lontoossa Tommy Hilfigerin syksyn 2017 näyttelyyn. Fanit olivat vakuuttuneita siitä, että hän murtautui Fenty Beautyin Killawatt Freestyle Highlighter -kokoonpanoksi Trophy Wife -tapahtumassa ennen kuin hän laittoi pikaklipsiä W Korea.

Ladataan

Katsele Instagramissa

5. Trophy vaimo

Ladataan

Katsele Instagramissa

Puhuessaan Trophy vaimosta, kullattu korostuskynä itsessään on herättänyt uuden tekniikan, ja se voidaan havaita kilometrin päässä. Makeup-taiteilijat ovat leviäneet tämän Fenty Beauty -työhön jokaiseen korkeimpaan mahdolliseen pisteeseen, mukaan lukien kasvonsolujen ja kärjen kärkeen, joten näyttää siltä, ​​että he pohjimmiltaan pestävät kasvonsa sen kanssa. Kun sinulla on tällainen vertaansa vailla oleva metallivärejä kauneusharseissasi, miten et halua uida sitä?

Yksi meikkitaiteilija jopa toisti ulkonäön $ 1 vaihtoehdolla dollarin myymälästä.

Ladataan

Katsele Instagramissa

6. Purppura

Violetti oli ensimmäinen odottamaton korostustekijä, joka teki tien kohti poskia. Jos otat värikorjauksen huomioon, se peruuttaa tylsän väsyneelle iholle. Unicorn-inspiroima sävy jatkuvasti nosti höyryn ympäri vuoden, mutta saavutti korkeutensa, kun Rihanna kokeili itseään. Löydät joitain suosikkikoistamme täällä, mutta suosikkini on Becca Shimmering Skin Perfector Prismatic Amethyst.

Ladataan

Katsele Instagramissa

7. Märkä

Ladataan

Katsele Instagramissa

Sinun ei tarvitse hypätä SoulCycle-staattoripyörään saadaksesi tämän harjoituksen jälkeen. Dewy-korostuskoneet ovat salaisuus saada luonnollisen näköinen hehku rikkomatta hikiä. Löydät go-to’s muutamasta pro meikkiartista täältä. Nam Vo, etenkin, suosittelee Marc Jacobs Beautyin kastepisteitä luomaan märkätehon.

Tämä tekniikka on erityisen tehokas itsekkäille. Teini, joka lähtee @milkeu_tea Instagramilla, rikkoi kaikki askeleet ottaakseen esiin upean valokuvan, ja siihen kuului luomaan kastepohja BB-kermalla, kuten BareMineralsin Reseptiä ja sekoittamalla Maybelline’s Master Strobing Stick kiinni poskipuihin.

8. Holografinen

ROYGBIVin lähes kaikissa muunnelmissa korostusmateriaalin lisäksi on myös värimuutoksia. Jos valitset kirkkaasta, läpinäkyvästä pohjasta, kuten NYX: n Away We Glow Liquid Highlighter, nestemäisessä prismissa, holografinen korostuskynä muuntaa ihon sateenkaareksi. Kaikki löytävät totuuden, kun valo osuu kasvosi korkeisiin pisteisiin kulmassa. Voit myös muuttaa itsesi ulkomaaksi käyttämällä korostustekniikkaa, jossa on pastellivärejä tai persikka-alustaa, kuten maitomepakkauksen holografisia tikkuja. Riippumatta siitä, minkä valitset, olet varmasti monimuotoinen hehku.

Ladataan

Katsele Instagramissa

9. Galaxy Sunset

Highlighter kuningatar @thestudyofmakeup virusti toisen kerran vuonna 2017 toisella korostustekniikalla, jota hän kutsui “galaksin auringonlaskuksi”. Rehellisesti, en voinut keksiä parempaa nimeä vaikka yritin. Spot-on monikerta viittaa hänen teknologiaan vaikutukseen, jonka hän loi kasvoillaan rohkeilla luomiväreillä ja tahnalla, jolla hän koristeli helmiäistä jauhepuristinta ja ruiskutusta.


Tee maailmasi hehku vuonna 2018 näillä tarinoilla:

  • “Glazed Donut Highlighter” -tekniikka jättää sinut kauemmaksi kuin – hyvin, tiedät
  • Miten hallita Galaxy Sunset Highlight -tekniikkaa
  • Uusi taivaskorkeus korostetaan temppelin virustarkoituksessa

Katso nyt, mitä tapahtui, kun kokeilimme salaa sateenkaaren korostustyötä:

Seuraa Devon Abelman Twitterissä ja Instagramissa.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − = 75