* Allure * Beauty Blogger -palkinnot: Ja voittaja on …

August 28
No comments yet

Alyssa Wallace of Alyssa Forever on meidän 2014 Allure Beauty Blogger of the Year! Wallace oli viikon päästä viikon kuluttua, saivat korkeat pisteet ensimmäisillä kolmella haasteella ja hänen voitollaan Christina Aguileran syyskuussa 2006 viehättää kansi, 21-vuotias saavutti otsikon.

Kauneus ja muoti vlogger Dulce Candy Ruiz oli tällä viikolla vieras tuomari, ja täällä hän kertoo, mitä hän rakasti Wallacen viimeisen haasteen suhteen.

“Hän teki mahtavaa työtä, jopa poseeraa aivan kuten Christina Aguilera. Hän todella kiinnitti huomiota yksityiskohtiin”, Ruiz sanoo. “Lisävarusteet, renkaat, kynsilakka, hiukset – se voisi olla todellinen kansi.” Ruiz oli niin vaikuttunut Wallacen omasta mallista Flawlyss aikakauslehti, jonka hän ajatteli suunnittelijamme tehneen. (Ei, emme muokkaa mitään bloggaajien merkintöjä!) Ja sitten oli Wallacen sitoutuminen Aguilera’s aaltoilevaan updoon. “Pidin todella siitä, miten hän teki hiuksensa lumoavilla aalloilla”, sanoo Ruiz. Onnittelut, Alyssa!

Klikkaa tästä saadaksesi selville, kuka oli ensimmäinen ja toinen juoksija ja mikä blogi oli eniten Buzzworthy! Meillä on myös pari muuta voittoa ilmoittaa. Viime viikolla Rachel Moliere Bostonissa, Massachusettsissa, voitti 500 dollarin Nordstrom-lahjakortin, ja Christina Hounshell Hamiltonista Ohio voitti Grand Prize -matkan Rancho La Puertaan Meksikon Tecateen ja Revlon -tuotteille 1000 dollaria. Kiitos kaikille, jotka lukevat, jakavat ja äänestivät!

LIITTYVÄT LINKIT:

¢ My Favorite Tips From Allure Beauty Blogger -palkinnot!

â € ¢ Beauty Blogger Awards: Vieras tuomari Elizabeth Dehn suosikki tyhjiö

â € ¢ 8 Top Vihjeitä Allure Beauty Blogger -palkinnot: Haaste 1

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − = 15