Anthropologie laajentaa Albeit Beauty Line -tuotteita

August 28
No comments yet

Sama paikka, jossa ostat hienoja kynttilöitä, kauniita levyjä ja bougie-but-boho-mekkoja, on salassa myös kauneushoitola. Noin vuosi on antropologialla ollut oma in-house-meikkivoide. (Kuka tiesi, eikö?) Vaikka aloitti upeilla kultakäsiteltyillä meikkiharjoilla, se on lisännyt huulipunat, posketikit ja muotoillut sarjat siitä lähtien. Syksyllä, Albeit on kyse auttaaksemme sinua perustamaan kolme uutta tuotetta.

Yllättäen kaikki on hinnoiteltu edullisesti. Albeitista tällä hetkellä saatavilla olevista tuotteista kalleimmat ovat 34 dollarin Shimmer Palette – mukana korostuskynä, bronzer ja blush – sekä 34 dollarin Contour Kit. Kyllä, jopa Anthropologie myy omia ääriviivatarjontaansa. Kuitenkin se on niin hillitty ja luonnollista kuin se saa. Albeitistä kaikki on tarkoitettu minimalistisille ja arkielevistä ulkonäköistä. Lisäksi tuotteet valmistetaan ilman parabeeneja, toksiineja ja synteettisiä säilöntäaineita.

Tässä mielessä yksi uuden perustan tuotteista, joka juuri käynnistettiin, on sävytetty kosteusvoide (28 dollaria). Sen sijaan, että luotaisiin täyden peiton pohja, Albeit keskittyi pelkkään kaavaon, joka auttaa hydrata ihoa. Lisäksi se suojaa ihoa SPF: llä 20. Rakastan sävytettyä kosteusvoidetta päivinä, kun painan torkkua -painiketta liian monta kertaa. Voin puristaa vähän käteeni ja peittää sen kaikkialla kasvoillani, antaen minulle yhdistää kosteusvoidetta, perusta ja aurinkovoidetta yhdellä nopealla askeleella. Tämä erityisesti sisältää myös tyrniöljyä, joten se auttaa myös vähentämään punoitusta, torjumaan hienoja viivoja ja selvittämään eroja.

Jos tarvitset hieman enemmän kattavuutta, Albeit pudotti myös Concealer Duo (22 dollaria). Kuten kuvitteellinen Laura Mercier Secret Camouflage, se on kermanvärinen, persikanvärinen sävy värin korjaamiseksi tummat ympyrät ja sävy, joka vastaa tarkemmin ihon sävyä. Peitä persikka ensin irrottaaksesi silmänympäryksen violetit sävyt, ennen kuin sekoitat toisen sävyn päälle. E-vitamiini varmistaa, etteivät nämä kaksi kosteuttavat ihoa, vaan sekoittuvat hyvin yhteen ja eivät tunne liian cakey.

Kolmas uusi tuote on läpikuultava jauhe (30 dollaria) kollegoilleni. Estää keskipäivän makeup sulaminen lakaisemalla tämä T-vyöhykkeesi ennen kuin lähdet ulos päivästä. Kun tarvitsen todella apua, että ihoni näkyy rasvaammin kuin NY pizzan siivu, painan jauhetta kostealla Beautyblenderillä. Tämä pitää sinut mattapintaisena antaen iholle hienovaraisen hehkun.

Niin, ja nämä listatut hinnat ovat todella merkitty juuri nyt. Anthropologie tarjoaa tällä hetkellä 20 prosenttia Albeitistä. Tämä on mielessä nyt ehdottomasti aika tarkistaa Anthron meikkituotteet.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

  • 10 Under-the-Radar luonnollisia makeup brändejä
  • 4 uutta vihreää kauneutta tuotemerkkiä, jotka sinun tarvitsee tietää
  • 19 Green Beauty Brands, jotka rakastuimme Indie Beauty Expo: ssa

Katsokaa joitakin Best of Beauty palkittuja pohja-tuotteita:

Seuraa Devon Abelman Twitterissä ja Instagramissa.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 + = 84