Australian Singer Nai Palm on tullut Ultimate Eye Makeup Inspo

August 28
No comments yet

Nai Palmilla ei ole aavistustakaan kuka Kat Von D on. Kun 28-vuotias laulaja pyysi minua eyeliner-suosituksilta, ryntäsin luettelon, johon kuului Kat Von D’s Tattoo Liner sekä Shiseidon Inkstroke Eyeliner, mutta hän ei rekisteröi nimeä lainkaan. Make Up For Ever ei soittanut mitään kelloja.

“Asun omassa pienessä maailmassani”, hän kertoo minulle puhelimessa, kun hän istuu lentokentällä. “Asun Australiassa, ja minulla on papukaija, musiikista ja ystäväni kanssa.” “En katsele televisiota. On paljon säännöllistä paskaa, että ihmiset altistuvat siihen, etten ole.” Hän olisi voinut minua pilata. Miten Nai Palm vetää pyöristettyä linjaliikennettä ja pudottaa selänsä kimalluksella ovat Instagram-unelmien asioita. Hän on tehnyt tällaista meikkiä vuotta, vaikka.

Vaikka Nai Palm ei tiedä joitain suosituimpia meikkibrändejä (tai omistaa televisiota), Nai Palm on täysin tietoinen Kardashiansista ja heidän kasvavasta vaikutelmastaan ​​kauneuden alalla. Hän ei ole mukana kaikkeen muotoiluun ja korostukseen kuten KarJenners. Kuitenkin Nai Palm tekee arvostavat, että Kim Kardashianin affiniteetti neutraaleille huulille ja Kylie Jennersin huulipakkauksiin ovat tehneet mattamusta ruskean huulipunan helpommin. “Olen aina ollut matta ruskea huulipukka, ja on ollut niin vaikeaa löytää hyvää matta ruskea huulitiima”, hän sanoo. “Olen ollut M.A.C. Pro -showroomissa ja he ovat kuin” Sinun on tehtävä useita vaiheita. ” Koko Kardashian liikkeen jälkeen olen huomannut, että se on paljon helpompaa. ” Hänen menonsa on peräisin kohtuuhintaisesta Australian brändistä, nimeltään Sportsgirl. “Se on vain 10 dollarin yleinen matta ruskea huuli, mutta jostain syystä, se on melko kiinteä”, hän lisää.

Sen sijaan Nai Palmin vaikutukset tulevat arjen naisista eri puolilta maailmaa. Samalla kun keskustelin laulajaan kanssa, kun hän matkusti ensimmäiseen soolopurjeunsa seuraavaan pysäkkiin, hän listasi maat lähes jokaisella mantereella inspiraationa hänen meikkiään. Mennessä, kun lopetamme, hän pohjimmiltaan antoi minulle täydellisen historian oppitunnin eyelineristä huolimatta siitä, että hän viittasi itseään meikkiin “rookie”.

Aika, jonka Nai Palm on viettänyt Keski-Australiassa, vaikutti hänen allekirjoituksensa eyelinerin ulkoasuun. Aavikolla asuvista naisista hän oppi kohlin ihmeistä. “Kohlilla on ominaisuuksia, jotka viilentävät silmäsi alas”, Nai Palm selittää. “Se myös vähentää häikäisyä, ja siksi jääkiekko-pelaajat käyttävät mustia viivoja poskissaan.” Hän kertoo minulle myös, että Rajasthanin naiset asettavat kohlsa vauvoilleen, koska he uskovat, että se suojaa heitä negatiivisilta energioilta. Tämän kaiken kunnianhimoisena hän värjää joka päivä päivittäisessä rituaalissa nestemäistä vuorausta.

Silloinkin kun Nai Palm ei soita yksinään, kuten hän on nyt tai tulevan sielun ryhmän Hiatus Kaiyoten johtajaksi, hän on yhä mukana tässä päivittäisessä rituaalissa. Hänen silmänsä on aina koristeltu pyöreällä linjalla – vaikka hän odottaa nousevan lentokoneeseen. Joskus Nai Palm soittaa tekstuureilla lisäämällä kulta-lehtiä ja kimallusta sekoitukseen. “Mielestäni se ei välttämättä ole varattu suoritukselle”, hän sanoo. “Rakastan sitä leikkovyyttä siitä, miten koristelet itseäsi.”

Se, jolla minä koristan itseäni, on laajentaminen kuka minä olen.

Sana “korista” tulee paljon, kun puhun Nai Palmille. Hän näkee meikkiä koristeena. Ei tapa täydentää ihoa tai peittää epävarmuutta. Sen sijaan hän näkee meikkiä taidemuodoksi – yhtä paljon kuin hänen musiikkinsa. “Se, miten koristelen itseäni, on laajentaminen kuka minä olen: henkisyyteni tunne, leikkovelvollisuuteni, uteliaisuuden tunne maailmassa”, hän selittää. “Se on koko elämäni ajan ja tapani, jolla luen musiikkia ja miten esittelen itseni ihmisille.”

Hän tekee aina itseään myös itse. Ei ole väliä, onko se suorituskykyä, valokuvaa tai tapahtumaa, kuten Grammys (hänet on nimetty kahdeksi palkinnoksi, BTW), Nai Palm toimii omana meikkitaiteilijana. “Teillä on jotain tekemistä itse”, hän selittää. “Tiedät itsesi ja tiedät mitä toimii sinulle ja kuka olet.” Aiemmin Nai Palm toteaa, että hän on työskennellyt meikkiartisteiden kanssa, mutta kokemukset eivät aina olleet positiivisia. Usein, “He vain näkevät minusta super outoa ja tekevät minusta näyttävän kuin hektinen Halloween drag queen”, hän sanoo.

Makeup-taiteilijat eivät ole ainoita, jotka saavat Nai Palmin ulkonäön. Ihmiset tekevät usein oletuksia Nai Palmista vain katsomalla häntä. Kun näkee tatuoinnit, jotka on ripoteltu ympäri kehoa ja rohkeita meikkiä, he päättävät punk-yhtyeestä. Sen musiikki on kuitenkin täysin erilainen kuin genre. Se on sielullinen ja hänen äänensä ajaa. Kun näin hänen esiintymisensä Brooklynissa pari viikkoa sitten, se oli vain lavalla sähkökitaralla, joka lauloi rakkauskappaleita, jotka tekivät minut uskomaan, että rakkaus mahti todellisuudessa olemassa. Voit myös kuulla hänen äänensä Drayn uusimmasta levystä, Lisää elämää, nimeltään “Free Smoke”.

Vaikutukseni ovat hyvin suuret, ja joskus ihmiset eivät välttämättä saa kaikkia viitteitä.

“On olemassa tiettyjä taiteilijoita, jotka ehkä tunnistavat [heidän tyylillään], kuten” olen R & B-laulaja, joten aion vain käyttää vyötäröjä, lenkkareita ja tiettyjä tuotemerkkejä ja olla kyse yhdestä lajista ja yhdestä identiteetistä. ‘ En tunnu yksidimensionaaliseksi henkilöksi, hän sanoo. “Vaikutukseni ovat erittäin suuret, ja joskus ihmiset eivät välttämättä saa kaikkia viitteitä, joten he ovat kuin valkoisia, hermostuneita poikasia – hänen on oltava punkbändissä.”

Erityisesti hänen tatuoinnit ovat usein kritiikin lähteitä. Kun hän oli 19-vuotias, Nai Palm sai ensimmäisen tatuoinnin: linja alas hänen leukansa puolelta. Koska se on tehty, ihmiset ovat kauhistaneet hänen päätöksensä, sanoen: “Olet niin kaunis tyttö, miksi tuhkaisit kasvosi näin?” tai jopa suoraviivaisesti, “olet tuhonnut elämäsi.” Siitä syystä hän sanoo: “Miksi tunnet olevasi vastuullasi kertoa minulle vitun ruumiistani?” Tatuoinnit ovat kuin lehti, mielestäni he ovat voimakkaita ja kauniita. “

Loving itse on kaikkein kapinoimpia tekoja, joita voit tehdä.

Hänelle kirjoitettu rivi on kauneuden esitys. Ennen kuin sait sen, hän käsi kasvatti vauvan varis, ennen kuin hän vapautti sen villi. Eräänä päivänä se naarmuuntui leukaansa, ja myöhemmin hänellä oli unelma, että hän sai tatuoinnin samasta paikasta. “Kun menetin äitini, se oli todella voimakas minulle huolta jotain muuta”, hän sanoo. “Mikä on kauniimpi kuin voimakas kokemus syntyperäisestä eläimestä eikä sitä ole lemmikkinä? Minulle se oli todella vapauttavaa myös omasta turhamielestäni. Se oli enemmän kuin esteettinen asia. Se oli syvästi emotionaalinen ja hengellinen asia. ” Nai Palm huomasi myös, että nainen kaikkialla maailmassa, myös Lähi-idässä, Algeriassa ja Papua-Uudessa-Guineassa, on tatuuttanut kasvojaan vuosisatojen ajan kauneuden, voiman ja naisellisuuden merkiksi. “Haluan olla hullu vanha nainen, joka on peitetty tatuoinnilla lemmikkieläinten käärmeillä ja tarinoilla kehossani”, hän sanoo. “Rakastaminen on kapinoimpia tekoja, joita voit tehdä.”

Voit kuunnella Nai Palmin uutta albumia Needle Paw nyt Spotify.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

  • Hayley Williamsin meikkitaiteilija paljastaa kuinka laulaja kävi Ultimate Emo Tyttöstä Retroksi
  • Rakastettu K-Pop-konserni BTS kertoi meille heidän Ultimate Skin-Care Secrets
  • Tämä K-pop Starin “Glass Skin” ihonhoitorutiini on täysin genius

Katso mitä punk-muoti näyttää ympäri maailmaa:

Seuraa Devon Abelman Twitterissä ja Instagramissa.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2