ColourPop aloittaa uuden festivaali-inspiroituneen meikkikokoelman

August 28
No comments yet

Kausi on lopulta muuttumassa ja sen kanssa, samoin kuin haluamme esittää itsemme. Monet meistä pyrkivät täysin erilai- seen osaan vaatevartamme, jättäen ohimennetut sävyt kirkkaammille väreille kevyemmissä kankaissa ja noudattaen samoja sääntöjä meikkiä. Juuri nyt, se on rehellisesti kaikkea hohtavaa, loistavaa ja kirkkaita värejä. Siksi kaikki uusimmat lanseeraukset ovat täynnä tuotteita, jotka auttavat meitä hehkuttamaan ja juhlimaan väriä kaikin mahdollisin tavoin. Nyt Instagram-tilin Trendmood1 -ohjelmiston mukaan ColourPop käynnistää festivaaleille täysin innoittamansa kokoelman, ja sinä aiot haluta kaiken.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Kevät ja kesä ovat täynnä festivaaleja, jotka kutsuvat osanottajia juhlimaan kaikkea musiikista taiteeseen kirjoihin, ja ColourPop haluaa sinun katsomaan parhaiten kun teidän festivaalilla valitaan. Brändin tulevassa meikkikokoelmassa on tonneja uusia yksittäisiä painetuotteita (24, tarkkaa), jotka ovat ColourPopin erittäin suosittuja tuotteita. Heidät tiedetään olevan voimakkaasti pigmentoituneita ja he tulevat hintatasolle (4 dollaria kukin yksin tai 5 dollaria yksittäisessä kompaktissa). Värit tulevat kaikesta syvänsinistä metsänvihreään kirkkaaseen metallinen persikkaan.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Kokoelma sisältää myös 14 uutta Ultra Satin Lipsia, joiden hintaan sisältyy 6,50 dollaria. ColourPop kutsuu kaavan “äärimmäisen pigmentoituna ja erittäin mukavana satiinimatolla viimeistelyllä”. Trendmood1: n lähettämien kuvien ulkoasusta värivaihtoehdot sisältävät kaiken kirkkaasta korallista syvään marjaan lilaiseksi. Ei vielä sanaa, kun kokoelma käynnistetään, mutta festivaalikausi on aivan nurkan takana, joten pysy kuulolla.


Lue lisää meikistä:

  • Luovuudeltaan ainutlaatuisin, ainutlaatuisin ja rohkein Celebrity Makeup Looks of 2018
  • 10 parasta Vegaani ja julma-vapaat punaiset huulipunat markkinoilla
  • Kevätjulkaisun 9 suurimmat makeup-trendit

Katsokaa hiusvärien yllättävää historiaa:

Seuraa Rosemaryta Instagramissa ja Twitterissä.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − = 38