ColourPop käynnistää suodatinpohjan ja jauheen

August 28
No comments yet

UPDATE (14. kesäkuuta 2018): Voit nyt ostaa hämmästyttävän No Filter Collectionin ColourPopin verkkosivuilla. Vielä minuutin ajan brändillä oli paikanvaraus kotisivulla odotettaessa pudotusaikaa tänään (kello 10.00). Nyt, kun tulpat ovat auki, nappasi itsellesi 12 dollarin pullo keskikokoisesta täyteen peittävään Matte No Filter -säätiöön (ja jos käytät koodia “NOFILTER” ColourPop antaa sinulle vapaan peruskorjauksen ostoksestasi); No Filter Loose Powder (9 dollaria), joka tulee kolmeen sävyyn; Ei suodatinta Sheer Matte Press Powder (9 dollaria), jos haluat jotain enemmän käynnissä; ja hämärtyminen Ei suodatinkorjaajaa (6 dollaria).

42 värisävyä (ja useampia jauheita, joista valita) on lähes jokaiselle jotain, joten ihosi on kokonaan peitetty riippumatta siitä, kuinka monta vaihetta sinä suoritat. Kaikki on nyt saatavilla ColourPop.com-sivustolla.

ColourPop Complexion Campaign No Filter Foundation
ColourPop

Tämä viesti ilmestyi alun perin 9. kesäkuuta 2018:

Kun ColourPop käynnisti viime vuonna alkuperäisen No Filter Concealerin, monet kauneusalan ammattilaiset tyytyivät sen kaavasta ja hintatasosta, ja jotkut jopa sanoivat, että se toimii yhtä hyvin kuin monet kunniapainotteiset tavaramerkit. Alkuvuodesta lähtien ColourPop on luvannut kasvattaa linjan varjostusaluetta, ja näyttää siltä, ​​että ei vain brändi tekisi niin, vaan se myös lisää No Filter -perheen, jossa on kokonaan uusi tuote: Ei suodatin Sheer Puristettu jauhe, Ei suodatin Loose Setting -jauhetta ja Ei suodatussäätiötä.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Kolme uutta tuotetta ei ole vielä saatavana, mutta sinun ei tarvitse odottaa kauan saada käsiinsä niitä ColourPopin mukaan. No Filter -säätiö, joka tulee 42 sävyyn, sanotaan olevan täysi kattavuus, mutta kevyt, jotta saadaan mattapinta, joka on pitkäikäinen. ColourPop sanoo, että Ei suodatinpuristetut jauheet ovat “erittäin hienoja, silkkisiä jauheita [jotka] sekoittuvat saumattomasti ihoon epätarkkuuksien hämärtämiseksi ja heijastamasta sävyä ilman rypistymistä tai paakkuuntumista.” Ja lopuksi, ei suodattimen löysäasetusjauheet hienoksi jauhatut, löysät jauheet, jotka auttavat meikkiä kunnolla koko päivän kestävälle kulutukselle.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ladataan

Katsele Instagramissa

Täysi uusi kokoelma alkaa 14. kesäkuuta klo 10 PST brändin verkkosivuilla. Molemmat jauheet myyvät 9 dollaria, kun taas säätiö on 12 dollaria. Brändin fanit ovat jo jonkin aikaa pyytäneet perustuotteiden laajentamista, ja voit tuntea jännitystä, kun selaa kommentteja Instagram-viestiin uusista tuotteista. Kommentit ajaa gamut “THAT IS HOW DO THE SHADES” to “Olen odottanut tätä daaaaaaaaaaay !!!” Muista kuitenkin, että alkuperäiset No Filter Concealers -ohjelmat menivät melko nopeasti ennen istutusta, joten jos olet kiinnostunut ostamaan nämä, jätä tietokoneesi ulos 14.6. Kello 10.00 PST: ssä varmistaaksesi, että tartut sävyesi.


Lue lisää perusmuodosta:

  • Diorin uusi Backstage-kokoelma aloittaa kasvojen ja kehon säätiön 40 sävyllä
  • Miksi Meghan Markle rakastaa Giorgio Armanin Famous Luminous Silk-säätiötä niin paljon
  • 45 parhaan säätiön vinkkejä meikkiartisteilta

Katsokaa nyt Bretman Rockin makeup-opetusohjelmaa:

Seuraa Rosemaryta Instagramissa ja Twitterissä.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 4 =