ColourPop Puristettu Powder Blush saattaa olla tulossa pian

August 28
No comments yet

Kun Alexis Ren x ColourPop-kokoelma laski viime kuussa, viehättää toimittajat viipyivät pian rakastuneina superkreamy-ja pigmentoitu Pressed Powder Face Duo. ColourPop Pressed Powder Blush oli kuitenkin huomattavasti poissa. Kaikki hyvät poskipaletit tulevat punastumaan, eikö? (Ja jotkut jopa väittäisivät, että punastuminen on työkuoren poskipaletin kulmakiviä tuotetta.) No, ColourPop saattaa lisätä upouusi blush-kaavan Puristetun jauheen kokoon ennemmin kuin myöhemmin. Edellä mainituissa Colourpop Pressed Powder Face Duo -korjauskehyksen ja bronzer-yhdistelmän lisäksi puristetun jauhealueen valikoimiin kuuluvat myös silmien varjot, joita kerrottiin tammikuussa.

Vaikka emme ole 100-prosenttisesti varma, että blush on liittynyt uusiin varjoihin ja kasvopalettiin Pressed Powder -mallistoon, ColourPop laski vahva viittaa muuhun päiväön Instagramissa. Yrityksen markkinointipäällikkö Jordynn Wynn, lähettämässä Insta-tarina taakse-näyttämöissä tarkastelee kampanjakuvakuvaa tulevasta kokoelmasta. Kuvat sisälsivät kurkkua neliön punastuissa, jotka näyttävät aivan uuden korostuskynnyksen ja bronzerin kanssa Puristetun Powder Face Duossa. Sävyihin sisältyi vesimeloni vaaleanpunainen, hohtava terälehti vaaleanpunainen ja palanut oranssi. Wynn mainitsi, että kokoelma voitaisiin kutsua nektariksi. Viime aikoina fanien kaiken persikka meikki, on turvallista sanoa, että haluamme jokaisen yhden uuden blushes. Voit tarkistaa ne alla, sekä muutama valintataulukko.

Jordyn Wynn / Instagram
Jordyn Wynn / Instagram
Jordyn Wynn / Instagram
Jordyn Wynn / Instagram

Ja katsokaa, kuinka unenomainen se näyttää varsinaisilta posket.

Jordyn Wynn / Instagram

ColourPop Pressed Powder Blushin virallisia tietoja, kuten julkaisupäivää ja hintoja, ei ole vielä julkaistu, mutta varmistamme, että päivität. Etelä-Kaliforniassa toimiva yritys liikkuu kuitenkin nopeasti, joten pidä silmällä Instagramia. Arvelemme, että saatat ostaa niitä kuukauden loppuun mennessä.


Lisää ColourPop-herkkuja, joita rakastat:

  1. Miksi tarvitset uutta ColourPop Lippie Stixiä elämässäsi?
  2. ColourPop on juuri käynnistänyt uudet korostajat ja he ovat tärkeitä
  3. ColourPop on juuri käynnistänyt omat laihtosarjansa

Tutustu nyt punastumisen historiaan:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 56 = 65