Kat Von D Pastel Gothin paletti juuri kaatui varhain (päivitys)

Päivitys (6. tammikuuta 2017 klo 13.30 EST): Juuri jos tarvitsitte jonkin verran polttoainetta, jotta pääsisit läpi tämän perjantain, Kat Von D Pastel Gothin paletti käynnisti juuri neljä päivää aikaisemmin kuin me kaikki odotimme. Suuri uutinen ilmoitettiin juuri yhtiön Facebook-sivulla. Voit ostaa sen nyt 38 dollaria osoitteessa katvondbeauty.com. Kuitenkin, jos aiot käyttää tätä Sephora-lahjakorttia, jonka olet saanut lomaa varten kahdeksan värin kauneudelle, sinun on silti odotettava tiistaina 10. tammikuuta. Se ei myöskään pääse Sephora-myymälöihin 27.1. Asti.

Huomautuksissaan julma-vapaat yhtiöt vahvistivat, että paletti on rajoitettu painos, joten sinun kannattaa lisätä se ostoskoriin, kun voit. Katsokaa sitä, miten voisit vastustaa? Emme voi odottaa pelata kaikkien mattapasteleiden sävyillä. Onneksi se aika tulee aikaisemmin kuin myöhemmin.


Päivitys (28. joulukuuta 2016 2:52 p.m EST): Clementine, Doom ja Gloom-nämä ovat kaikki sävyn nimiä, joihin aiotte tutustua hyvin uudella vuodella. Kat Von D Pastel Goth -paletti sisälle paljastettiin tänään julmuutta valmistavan Instagram-yhtiön nykypäivään, ja se näyttää niin Hyvä on.

Aikaisemmin tässä kuussa Kat Von D antoi meille kaikki yllätyksen haukkumisnäkymät tulevassa laukaisun kannessa, mutta nyt tiedämme, mitä todella odottaa odottamattomasta paletista. Kuitenkin, kuten toivommekin, paletissa on kahdeksan sävyä, jotka sopivat täydellisesti kansiin kuuluvan pastellikannen kanssa. Joitakin erotteluja ovat Star, kanariini keltainen ja Meow, lila. Siellä on myös kirkkaan valkoinen nimeltään Skull ja Dagger, pehmeä harmaa. Kaikki sävyt ovat mattoja, ja kuvateksti huomaa, että ne ovat myös erittäin pigmentoituneita. Kuvittele, että kaikki makeat savuiset silmät näyttävät pystyvän luomaan tämän asian kanssa. Virallisessa julkaisupäivänä ilmoitettiin myös postissa. Voit nyt merkitä kalenterisi 10. tammikuuta. (Se on vain 13 päivää pois, y’all.) Kuten odotettiin, Kat Von D Pastel Gothin paletti on saatavilla sephora.com -sivulla $ 38.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ladataan

Katsele Instagramissa


Päivitys (19. joulukuuta 2016 klo 17.30 EST): Jos tunsit Kat Von D: n ja Jerrod Blandinon isännöimään Facebook Live -esittelyyn, tiedät jo jonkin verran Kat Von D Pastel Goth Palette -uutisia. Vastauksena kysymyksiin fanit iso Kat Von D x Too Faced kollab, joku kysyi, jos Von D voisi jakaa enemmän tietoa pastellisävyinen värisävy paletti. Tämä kysymys sai meidät niin lähelle saada houkutteleva odotetun paletin sisältä, mutta valitettavasti Von D: llä ei ollut hänen kanssaan yhtään. Hän paljasti kuitenkin, että paletti käynnistyy tammikuun lopussa tai helmikuun alussa. Hän sanoi myös, että he hiljattain swatched sävyt, joten meidän pitäisi nähdä ne sosiaalisen median pian. “Se muuttaa maailmaa”, Von D sanoi. Olemme varmoja siitä.


Kat Von D vie sivun Jerrod Blandin pelikirjasta ja nauraa tulevia paletteja Instagramissaan. Tänään hän lähetti videon, joka paljastaa Kat Von D Pastel Gothin paletin. Käsikirjoituksessa julma-vapaat kauneus -moguli kirjoitti: “Ehdotan, että valmistaudutte … luomaan silmävarren paletin, jota luulit, etten koskaan tee!” Hän on niin oikeassa. Meillä on ehdottomasti aikaa valmistautua ja pankkitilillämme. Hän oli jo myynyt meidät Alchemist Palette, joka tulee ulos myöhemmin tässä kuussa, ja olemme olleet innokkaasti odottavat kurkistaa Saints + Sinners palette. Mutta tämä, se oli varmasti odottamatonta. Vaikka paletissa oleva fontti on 100 prosenttia brändistä, pastelli sateenkaaren värimaailma ei sovi tatuoijan taipuvalle tavalliselle puna-ja mustaa pinnoitettua esteettistä materiaalia. Riippumatta, me pumpataan – kuten tavallista.


Lisää Kat Von D -tuotteita innostumaan:

  1. KVD x Too Faced Collab on tulossa niin pian
  2. Ensimmäinen esitys: Magic Holographic paletti Kat Von D kului 7 vuotta
  3. Tässä on uskomaton todiste siitä, että Kat Von D’s -säätiö kattaa kaiken

Jos et ole koskaan hukannut aikasi rullaamalla Tumblrilla eikä ole koskaan kuullut pastellisäveltä ennen tätä hetkeä, tässä on nopea tapa tiivistää sen. Kuvittele, mitä Von D näyttäisi, jos vaihdat kaikki punaiset puuvillaiset karkivärjät. Se on kuin gothin girly-versio, jota ikinä näet, täynnä sateenkaaren hiuksia, kouruja ja kallioita. Se on aika söpö, te kaverit. Luota minuun. Tämä paletti näyttää siltä, ​​että se tulee olemaan kuin Von D otti sen, silmänvarjot, taivas sininen, vaaleanpunainen, lila, sitruunan sifonki ja vaaleanvihreä. Emme voi nähdä, mikä on sisällä. Tällä välin voit katsella kattavaa Kat Von D Pastel Goth palettia paljastaa video alla.

Ladataan

Katsele Instagramissa


Tutustu nyt luomivärien kehitykseen:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − = 63