Kate Middleton pukeutuu Essien * Allure * -peltiin kynsilakkaan

August 28
No comments yet

viehättää ei pelkästään ollut eturivin istuin Westminster Abbeyssä tänä aamuna, me ulkonähtymme aivan alttarilla – Kate Middletonin tuoreen maalatun monarkkisen manikyynnin muodossa. Yllätykseksemme ja ilahdimme uutiset murtautuivat tänä aamuna, että manikyristin Marina Sandoval käytti yhdistelmää Bourjois So Laque Nail Emalilla Rose Lounge (erittäin vaalean vaaleanpunainen) ja Essie Nail Polish Allure, beige-kiillotus Essie Weingarten luotiin lehteä lähes 15 vuotta sitten. “Olen niin innoissani, sinulla ei ole aavistustakaan”, Weingarten kertoi meille tänä aamuna puhelimitse. “Olin huutamassa kun löysin. Sinulla on täydellisin alaston parhaimmillaan hoidetuilla nauloilla ja olemme niin onnekkaita, että royals valitsivat käyttää sitä tärkeimmän elämänsä päivään.” Mielenkiintoinen mieli? Essie-kiillotus on ollut go-to nail tuote jokaiselle kuninkaalliselle seremonialle, jota Weingarten voi muistaa.

Joten miten tämä nyt-legendaarinen sävy tuli? viehättää päätoimittaja Linda Wells pyysi Weingartenilta viisitoista vuotta sitten kauniita alastomia, joita kukaan voisi käyttää.

Weingarten velvoitti ja kehitti yleismaailmallisesti mairittelevan sävyn. “Allure oli spot-on, koska se on todella täydellinen luonnollinen kiillotus. Se näyttää hyvältä kaikesta ihonväri”, Weingarten selitti. “Se ei ole sinun kasvosi väri, vaan joku, joka haluaa luonnollista mutta hyvin hoidettua ulkoasua, joten se todella mahdollistaa ihmisen luonnollisen kauneuden.”

FOTO: ESSIE: N TURVALLISUUS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =