Katso John Cena ja Ike Barinholtz kertoo Makeup Tutorial Video

August 28
No comments yet

John Cena, Ike Barinholtz ja Leslie Mann ovat tulevien elokuvien tähdet salpaajat, jossa on kolme vanhempaa lähetystyöhön, jotta nuoret eivät pääse nauttimaan sukupuolesta promt yöllä. Elokuva seuraa heidän antiikkiaan, koska he tekevät lähes kaiken nähdäkseen, että heidän teini-ikäisensä pysyvät selibaatissa koko prom juhla-aikana sekä suunnitelma, jonka lapset ovat päättäneet saada toimeksi. Se näyttää melko hilpeältä, ja se on auttanut matkan varrella sen tähtien koomisen ajoitusta. Nyt John Cena ja Ike Barinholtz ovat olleet niin ystävällisiä kuin lainata samoja komediahaaroja viehättää kertomaan meikkiopetusohjelma ja tulokset olivat melko hilpeä (ja jotenkin hieman informatiivinen).

Videossa, viehättäävanhempi kauneudenhoitaja Jess Chia ilmestyy näytölle ilmoittaen, että hän aikoo tehdä kauneuden opetusohjelman, vain “estää” Cena ja Barinholtz, jotka päättävät ottaa haltuunsa ääneen itse. Cena tuntuu tietävän tarkasti, mikä alusta on, ja kun Chia pitää sen kiinni, hän sanoo: “Aloitamme valmistelemalla kangasta.” Poissa hyvästä alusta. He molemmat sanovat “suutele sen kasvoillesi”, kun Cena sanoo “pysy kaukana itse silmämunusta”. Täysin vankka neuvonta.

Vaikka Chia käyttää peitevoidetta ja säätiötä, Barinholtz mainitsee Beautyblenderiä ja sitä tosiasiaa, että hän suihkuttaa sen sanomalla: “Suihkele sinistä munaa ja suutele sitä todella.” Vaikka tämä ei ole, kuinka useimmat kauneuden vloggers puhuvat sekoittamisesta, hän teki mainita pitää se märkä, joten pisteitä. Hän sanoo tarkemmin: “Kangas on kasvosi, maali on meikki, sininen pallo on harja, ja me olemme kriitikot”.

Sitten Chia alkaa muotoilla kasvonsa ja Cena sanoo: “Contour on fantastinen, koska se määrittelee kasvosi aerodynamiikan.” Hän todella tuntuu tuntevansa hänen juttunsa. Nyt on aika silmille. Kuten Barinholtz sanoo, “Silmät ovat portti kehon mielen sieluun”, joten on tärkeää määritellä ne todella. Chia käyttää Stila Shimmeriä ja Glow Liquid Eye Shadowa kansiinsa ja käyttää sormea ​​sekoittumaan. Linerin käytön jälkeen on aika ripset. Kun Chia ripustaa ripineen, Barinholtz kertoo: “Joten silmäsi ovat suuret, mutta ripset imevät. Ota tämä keskiaikainen kidutuslaite ja työnnä se silmiisi.”

Sitten hän koskettaa silmämeikkiä ennen kuin asetat kaiken jauheen. Sitten hän korostaa kasvojen korkeita kohtia ennen huulipunaa. Cena kommentoi, “Voit tehdä jotain erilaista silmillä, jotain erilaista huulilla – paljon lähestymistapoja on vastata huulet mekon ja sitten mennä hieman rohkea silmiin, joten muista valita sävyn oikein .” Voi, John!

Chia päätyy sitten hieman punastumaan, pomadeen ja suudellen kameraan, johon myös Cena ja Barinholtz tekevät, ja viimeinen neuvo: “Älä suutele kätesi, koska se leviää meikkiisi!”


Lue muita makeup-opetusohjelmia:

  • Tämä Vloggeri teki Vedenalainen Makeup Tutorial ja olemme shokissa
  • Kim Kardashian sanoo Luoteis haluaa tehdä Makeup Tutorials
  • Tämä koiran makuopetusohjelma on jälleen paras Beauty Vlogger

Katsokaa nyt Miz Crackerin vetomuunnoksen opetusohjelmaa:

Seuraa Rosemaryta Instagramissa ja Twitterissä.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 16 = 24