Katso KKW Kylie Cosmetics huulipuna asetettu 3 eri ihon sävyjä

Siitä lähtien kun huhtikuun puolivälissä käynnistetty Kylie Cosmeticsin huulipunat ovat olleet KKW: n kanssa, olemme kuolleet kokeilemaan neljää “alaston” sävyä itsellemme. Kim Kardashian työskenteli sisarensa Kylie Jennerin kanssa kokoelmassa, joten näiden kahden takana, mikä voisi mennä pieleen? No, tulokset eivät olleet tarkalleen mitä odotimme.

Tuhatvuotisen vaaleanpunainen pakkaus on Kimberly (todellinen “alastomainen”), Kiki (vaaleanpunainen alaston), Kimmie (syvä alaston) ja Kim (peachy nude). Ne ovat uusi formula Kylie Cosmeticsille nimeltä Créme Liquid Lipstick. Minulla on tasainen iho ja minulla ei ole mitään asiaa löytää uutta huulipunaa, joka toimii minulle, kauneushoitajamme Imani on keskikokoinen iho ja nude huulipuna on osuma tai kaipaus hänen puolestaan ​​ja meidän Associate Social Media Manager Lara on syvä iho, jolla ei ole vaikeuksia löytää alasti, joka ei ole liian kevyt.

Ensin swatched kunkin sävyt ja vaikka ihmiset sanovat, että ne näyttävät samanlaisia, kun laittaa vierekkäin, ne näyttävät tarpeeksi eri. Sitten jokainen meistä kokeili neljää väriä sekaisin tuloksin. Me kaikki rakastimme kaavaa ja tunsimme sen olevan pehmeää, kiiltävää ja helppoa. Toisaalta emme rakastaneet kaikkia värejä. Vaikka luultavasti jatkossakin kuluvat kumpaakin, Imani ja Lara olivat – ymmärrettävästi – paljon tunteita näistä ns..

Katso koko video alla. Sarja on nyt loppuunmyyty, mutta pian uudestaan.


Lisää Kylie Cosmeticsista:

  1. Miten saada ilmaisia ​​Kylie Kosmetiikka Lip Tuotteet
  2. Kylie Kosmetics Kylighter Shade sopii ihonväriinsä Kylie Jennerin mukaan
  3. Onko kylien kosmetiikka lähettänyt asiakkaita tyhjiin kylmyyjiin? Nämä ihmiset sanovat niin

Kun Kim Kardashian tuntuu kauneimmilta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + = 24