Katso me rakastamme: Megan Foxin virheetön iho (ja tuotteet, jotka ovat tehneet siitä)

August 28
No comments yet

Viime yönä Nickelodeon Kids ‘Choice Sports Awards -palkinnolla (jota en tiennyt ollut olemassa tähän asti) Megan Foxin iho näytti niin hehkuvan ja kultaiseksi, että olisit voinut valaantua pieniä keijuja laskeutua ja sirotella maagista pölyä kaikkialla kasvoissansa. Haluat tietää, mikä oli itse asiassa jota Fox: n meikkitaiteilija Monika Blunder käyttää? Jatka lukemista selvittääksesi.

“Halusin, että Megan näyttäisi mahdollisimman tuoreelta”, sanoo Blunder, joka kertoi ohut kerros La Prairie Ihon Caviar Concealer -säätiö Foxin kasvot a Beautyblender sieni. Seuraavaksi hän pölysi tummemman sävyn Charlotte Tilbury Bronzer elokuvan tähden pronssista ja hehku pitkin poskipyöriä ja pyöritellyt kosketusta Charlotte Tilbury Blusher Ecstasyissa poskien omenassa. Lopuksi, jotta Foxin iho näyttäisi hyper-todelliselta, Blunder lisäsi joitakin strategisia kohokohtia korkeiden pisteiden poskipyöriä, silta nenä, ja alle silmät kanssa helmiäinen värillinen jauhe Tilbury n edellä mainittu bronzer paletti. Valitettavasti emme voi ostaa Charlotte Tilbury -tuotteita Yhdysvalloissa syyskuuhun asti, mutta kerron teille nyt, jotta voit suunnitella eteenpäin. Olen kertonut sinulle ennen, tämä rivi on hämmästyttävä, ja nyt voit nähdä todistuksen. En ole koskaan nähnyt Foxin ihoa niin hyvältä.

Voit korostaa teitä kaikkia Tilbury-tuotteita, tässä on tuote, jonka voit ostaa juuri nyt –Chanel Rouge Allure huulipuna Pimpante # 90: ssa– Foxin huulilta hämärästi kauniit korallivärejä. On vaikea löytää korallea, joka ei tee sinua näyttämään klovusta, ja tämä, sen vihjeen vaaleanpunaista ja kiiltävää viimeistelyä, on täydellinen vastalääke.

LIITTYVÄT LINKIT:

• Katsokaa me rakastamme: Chrissy Teigenin lonkeroiden eeppisiä osuuksia

• Katso We Love: Judy Greerin Gorgeous Greek Goddess Bun

• Look We Love: Kendall Jennerin tyylikäs rintalinja (ja miten se tehdään ilman Gallonin geeliä)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − = 72