Katso tämä uusi silmänräpä Jiggle Like Pudding

August 28
No comments yet

Mitä silly Putty, Nickelodeon’s Gak ja Flubber ovat yhteisiä? Muuten kuin 90-luvun roolihyökkäyksen lippulaivat (lapset näinä päivinä eivät edes tiedä), se on niiden supersquishy, ​​wiggly, jiggly-tekstuuri. Tänään uusi Butter Lontoon silmävarjojoukko leijui työpöydän yli, joka kuljetti minut takaisin minun rajoitettuihin vuosiin. Kaikki, koska ne näyttävät / tuntuvat näin:

voi london eyeshadows

Whaa?! Yep-say hello Voi Lontoon Glazen Eye Gloss. Se näyttää hohtavan vanukasta, mutta kaava on uskomattoman sileä ja hämärä pigmentti. Se tuntuu geeli-kerma-hybridi ihollesi, mikä tekee siitä todella helppo sekoittua hienovaraiseen, pehmeän värin tai kerroksen pesuun läpinäkymätöntä, megaglam-tyyliä varten, kuten alla olevasta erittäin mahtavasta avustavan digitaalisen toimittajan Maddie Aberman (varjossa Bronzed).

Maddie aberman 1

Mutta kaikkein yllättävintä tosiasia on, että nämä varjot eivät todellakaan vaipu, kun niitä sovelletaan. Ne pysyvät hieman sekoittuvina, kuten kaikki kerman varjot, mutta toisin kuin useimmat liukkaat, märkä-look-kaavat, ne eivät rypisty. Ei, vakavasti. Maddie, jonka kansi voi rypistyä jopa kaikkein luontaisimmista varjoista, ei ollut nollanharmaa, hilseilevä tai tahraantunut loppuun mennessä. Valitettavasti nämä vanukasvit eivät ole elokuun loppuun asti, joten sinun on vain otettava tämä GIF uudelleen ja uudelleen, kunnes saat kätesi heille. Mikä on melkein yhtä hyvä, niin?

Parasta ihonhoitotuotetta varten katsele:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =