Katso Zendaya ja James Charles ottavat heidän ensimmäisen makeup-haasteen Covergirlille

Sosiaalinen media on täynnä kaikenlaisia ​​meikkihaaste-videoita (muista viruksen “100 kerrosta” trendistä?) – mutta tämä haaste Zendayasta ja James Charlesista, CoverGirlin ihmisten suunnittelusta, on oltava kaikkein viihdyttävä toistaiseksi.

Uuden truNAKED -harjattujen luomiväripalettien edistämiseksi CoverGirl teki listan brändin suurlähettiläät Zendaya ja James Charles (brändin ensimmäinen miespuolinen tiedottaja) luomaan sinisen ja purppuran silmän ulkoasun rohkealla uudella paletilla. Potkuri? Heillä oli vain kymmenen minuuttia loppuun.


Lisää Zendayasta ja James Charlesista:

  1. Meet First Male CoverGirl, James Charles
  2. Tämä James Charles Mrs Claus Oppitunti on kaikkein juhliin asia, jota näet tänään
  3. Ihonhoitotuote Zendaya käyttää vain kaikkea

Tähdet päättivät lähestyä haastetta eri tavoin: Vaikka Zendaya alkoi brändin ylikyllästetyllä Intensify Meillä! turkoosi nestemäinen liner kynä, makeup whiz Charles alkoi hänen ilmeen voimakkaasti pigmentoitu violetti sävy paletista. Sieltä he molemmat rakensivat ulkonäköä, menivät mantraa “epäilemättä, sekoita se pois”.

Lopulta molemmat suurlähettiläät onnistuivat luomaan ultraboldia (ja yllättävän hyvin suoritettu niin lyhyessä ajassa) savuinen silmä näyttää paletin uberpigmenttisillä väreillä. Charlesin kertomansa voittaa Zendayan – hän on loppujen lopuksi kokenut kauneuden vlogger – mutta hän tappoi sen toteutusosastolla, mikä loi kirkkaan, mutta kulutettavan purppuran ja sinisen silmänsä.

Kuten kaikki haasteet, voi kuitenkin olla vain yksi voittaja. Joten kuka otti kruunun? Katso alla olevaa videota päättää itse.

Katsokaa nyt Zendaya jakaa viisi tapaa, joilla hän muuttaa maailmaa alla olevassa videossa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 51 = 54