Kim Kardashian vain paljasti, kun hän palauttaa hänen KKW Creme Contour ja Highlight Kits

August 28
No comments yet

Lähes joka kerta, kun Kardashian-Jenner pudottaa uuden tuotteen, voit odottaa sen myyvän asiaan tai tunteihinsa (tai vain minuutteina, toisinaan). Näin oli, kun Kim Kardashianin KKW Beauty Creme Contour ja Highlight Kits käynnistettiin 21. kesäkuuta. Itse asiassa 48 dollaria paketteja myydään alle kolmessa tunnissa, kun keski ja kevyt ovat kaksi ensimmäistä sävyä. Siitä lähtien fanit ovat odottaneet kärsivällisyyttä tukehtumisesta, ja meillä on nyt uutisia Kim K.:stä, kun linja on jälleen ostettavissa.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Hän teki ilmoituksen äskettäin ladatussa Instagram-videossa, jonka otsikko on “My @KKWBEAUTY Crème Contour ja Highlight Kits tulevat takaisin 6. heinäkuuta kello 12.00 PST: lla KKWBEAUTY.COM!” Kun otetaan huomioon, kuinka nopeasti esineet alkoivat ensimmäisestä laukaisusta lähtien, fanien pitäisi olla verkossa luottokorttien kanssa, jotka ovat täsmälleen klo 12.00 PST 6. heinäkuuta, jotta parhaat mahdollisuudet saada joitain KKW Beauty -kuvia – varsinkin jos keskikokoiset tai vaaleat ovat värejä. Toivottavasti, koska nämä kaksi sävyä menivät niin nopeasti viime kerralla, Kim & Co ottaa tämän huomioon ja varastotilaa varten.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Tbh, olisin määrittänyt kalenterimerkinnän nyt, jos toivotte pisteet tavaroista. On selvää, että ne kestävät kauan, emmekä ole varmoja, kun voimme odottaa NEXT: n seuraavaa istutusta.

Lisää meikkiin:

  1. Twitterin poikaystävät ovat hämmentyneitä näistä kahdesta ilmeisesti erittäin erilaisesta maailmasta
  2. Kat Von D Lolita paletti on todennäköisimmin tapahtumassa
  3. Popsicle huulet: 3 askelta kesäkuulle

“Woman Power” Nail Art on täydellinen manikyyri feministeille:

Seuraa Rosemaryta Instagramissa ja Twitterissä.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 + = 46