Kim Kardashian vain pyysi anteeksi hänen fanit puolustamaan Jeffree Star

August 28
No comments yet

Jeffree Star loi eilen levottoman sosiaalisen median, kun hän heitti jotain suuri sävy Kim Kardashianin uusiin jauheen muotoiluihin. “Umm … Kim, mitä tapahtuu uusilla näyttelijöillä?” MySpace-julkkis-käännetty-meikki-suunnittelija kirjoitti viserrys, lisää, että ne “näyttävät liitu.” Ja kun jotkut Starin fanit sopivat hänen kanssaan, Kardashianin loyalistit hurskasivat nopeasti taputtamaan tappaa.

Tontti on sittemmin sakeutunut, sillä Kardashian on nyt löytänyt itsensä jonkin vakavan Twitterin kohderyhmänä. Kaikki alkoi, kun todellisuus tähti vietiin Snapchatille viime yönä tulemaan Starin puolustukseen ja samalla käsittelemään rasistisia kommentteja, joita hän teki aiemmin.

“Huomaan, että fanini ovat vihaa joku Jeffree Starä kohtaan, koska olen rehellinen kamppailuluvuistani”, Kardashian sanoi naurettavassa videossaan. “Mutta hänen huomautuksensa vuoksi opettelen … miten värikampanjaa kunnolla.” Hän jatkoi kritisoimaan niitä, jotka toivat esiin asioita Starin menneisyydessä, viitaten rasistisiin kommentteihin, joita suunnittelija teki teini-ikäisenä (ja on sittemmin pyytänyt anteeksi). Hänen snap -saikaansa Kardashian aluksi antoi vaikutelman, että hän on antanut Starille hänen huomautuksensa.

“Minusta se on vakava haaste, jos sanot rotuasiat, mutta uskon ihmisiin muuttuvan ja ihmisiä, jotka anteeksi antavat heille hyötyä epäilystä”, hän selitti. “Tiedän paremmin kuin kukaan, jota vihaan, kun ihmiset tuovat menneisyyteni tai virheeni, jotka olen tehnyt menneisyydessä, joten anna hänen elää.” Kardashian jatkoi sanoessaan, että hän ei koskaan puolusta rasismia, mutta hän haluaa antaa ihmisille parhaan mahdollisen epäilyn, kun he sanovat, että he ovat muuttuneet.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ladataan

Katsele Instagramissa

Kuitenkin Kardashianin kommentit eivät ole olleet hyvin istunneet joidenkin faniensa kanssa, jotka ovat sittemmin ottaneet sosiaaliseen mediaan selittämään, että Starin anteeksipyyntö ei voi poistaa sanoja, joita sanottiin. Toiset ovat huomauttaneet, että Kardashianilla on kaksi mustaa lasta ja että hän ei saa ottaa rasistisia huomautuksia kevyesti varsinkin Charlottesville.

Näyttää siltä, ​​että Kardashian otti faniensa kritiikkiä sydämeen: Tiistaina aamuna hän elää suoranaisesti anteeksipyyntönsä Snapchat-tililleen, joka käsittelee heidän huolensa. “Minulla ei todellakaan ollut oikeutta sanoa” päästä yli sen “tilanteeseen, jossa on rasismia”, hän sanoi yhdessä, lisää, että hän “todella, todella pahoillani”.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Starin osalta hän on kirjoittanut ennätyksensä rasistisista huomautuksista, jotka hän on tehnyt teini-ikäisenä, sekä anteeksi mitä tahansa vahingoittaa heitä. “Minä katson tätä ja uskon, että se on niin surullista, että puhuin näin”, hän kertoi viehättää aikaisemmin tänä vuonna.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

  • Jeffree Star räjähtää Kim Kardashianin konttorivärit Twitterissä
  • Tämä on mitä odottaa uusista KKW-jauhepitoisista paletteista
  • Jeffree Star pahoittelee hänen rasistisia kommenttejaan

Katsokaa joitakin Kim Kardashianin rohkeimpia punamattoja vuosien varrella:

Seuraa De Elizabeth Twitterissä ja Instagramissa.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 4