Kim Kardashianin meikkitaiteilija vain paljasti hänen muotoseikkaansa

August 28
No comments yet

“Contour” voi hyvin olla Kim Kardashianin keskimmäinen nimi. (Vain valehtelee, hänen keskimmäinen nimensä on Noel.) Ja nyt meillä on hieman käsitys hänen muotoilun kaupasta.

Yksi hänen pitkäikäisistä meikkiartisteistaan, Khrush Achemyan, osoitti hieman muotoilutekniikkaansa Kardashianin verkkosivustolla. Ennen kuin Achemyan työskentelee ääriviivoilla, hän harjaa korostuskyntä Kardashianin silmien alla helpottaakseen kasvonsa kirkastumista. Mutta yksi asia Achemyan tekee siitä erilainen kuin mitä meitä on aina opetettu: Hän korjaa korostuskynän alaspäin.

“Haluat käyttää alaspäin aivohalvauksia, koska et halua parantaa huokosia, vaan haluat piilottaa ne”, sanoo Achemyan. Mitä sanoit? Emme tiedä sinusta, mutta meille kerrottiin aina, että käytämme tuotteita – kasvoille, perustuksille ja bronzereille – ylöspäin aivohalvauksia, jotta emme vedä ihomme alas.

Kysyimme Joshua Zeichner, dermatologian kosmetiikan ja kliinisen tutkimuksen johtaja New Yorkin Mount Sinai -sairaalasta, onko sovellettavaa tuotetta alaspäin, on huono ajatus. “Jokaisella on pienet karvat kasvoillaan [ihonpuikot], jotka kasvavat ihosi huokosista. Paras tapa määrittää huokosuunta on nähdä suunta, jolla hiukset kasvavat”, sanoo Zeichner. “Mutta suunta, jota käytetään, kun käytetään kevyitä aivoja soveltaa meikkiä, ei todennäköisesti ole erilainen, kun on kyse ihosi tai huokosi terveydestä.”

Hei, eri lyönnit eri ihmisille, eikö? Anteeksi, piti mennä sinne. Katso Kardashianin ääriviiva video alla.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2