KKW kauneuden muoto ja korostuspulssit myydään erikseen

Kim Kardashian West kerran paljasti, että hän muistaa kaiken, mitä hän sanoi läsnäolostaan, ja tällä viikolla hän todisti sen. Tiistaina KKW Beauty -magnuli vahvisti, että hän todellakin lukee Twitterin ja Instagramin mainitsemiaan, paljastaen parannetut iteraatit kosmetiikkayrityksensä Crème Contour ja Highlight-tikkuista kuluttajien pyyntöjen mukaisesti.

“Crème Contour ja Highlight Sticks myydään erikseen (kaksinkertaisella tuotemäärällä), joka alkaa tästä perjantaista, 18 dollaria jokaista 2.16 kello 12.00 PST: llä osoitteessa KKWBeauty.com,” Kardashian West tweetoi omalta Twitter-tililtään ja KKW Beauty -tililtä tiistaiaamuna. Kuten tweeteille liitetyissä kuvissa nähdään, ääriviivat ja korostustyökalut ovat saatavana kahdeksassa eri sävyssä, ja sivuston mukaan kohokohdat sisältävät 2,4 grammaa tuotetta, kun taas ääriviivatukit painavat 2,2 grammaan. Aiemmin Crème Contour- ja Highlight-sauvat olivat vain osana pakettia, joka vähennettiin hintaan 48 dollaria ja sisälsivät kaksipuoleisia applikaattoreita, joissa oli kaksi sävyä, joista jokaisella oli ääriviivat ja korostustyökalu, sekä kaksipuolinen harja ja sieni.

Fanit olivat innoissaan Kardashian Westin uusimmasta tuotteesta. Vastauksissaan hänen tweetsaan tulevasta julkaisusta, yksi henkilö kirjoitti, “kuuntelee aina hänen [kuluttajiensa] palautetta, olette niin omistautuneita ja intohimoisia #KKWBeauty: stä, rakastan sitä, rakastan sinua Keeks.” Toinen lisäsi: “Yay! Olin juuri yhden Contour Sticksin takia ja en tarvinnut niitä molemmissa”. Kim K kirjaimellisesti tekee unelmista totta.

Ehkä vieläkin jännittävämpi kuin nämä ääriviivat ja korostavat sinkut ovat lupaus edes lisää upouusi KKW Beauty -tuotteet. Myöhemmin viime viikolla Kardashian West jakoi kuvia hänen hohdokkaasta muoti Taiwan kansi ampua, ja pian sen jälkeen, KKW Beauty vahvisti, että KUWTK tähti pukeutuu valokuvien salaiseen, julkaisemattomaan uuteen tuotteeseen. “Uusin @voguetaiwan, jossa @kimkardashian yllään sävyjä Powder Contour ja Highlight Kit Dark-sarjasta varjostimena ja hiukan hämmästyneenä jotain uutta tulevaisuuteen ��” yhtiö leimasi Instagram-kuvan Kardashian Westista. Voisimmeko vihdoinkin saada peitevoidetta, Kim on kiusannut kuukausia?


Lisää KKW Beauty:

  • Kim Kardashian piti vielä-käynnistää KKW-kauneuden tuotteita hänen Vogue Taiwan Shoot
  • KKW Kauneus Kimoji Sydäntuoksu Kitit ovat hämmentäviä ihmisiä
  • KKW Beauty Ultralight Beam Highlighters ja kiilto alkavat SO Soon

Ja nyt oppitunnin ääriviivat:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − 48 =