Kristen Leanne hämmentynyt Highlighter Palette Dark Skin Tones -tuotteille

August 28
No comments yet

Huda Beauty’s Pink Sands ja Gold Sands 3D Highlighter paletit ovat olleet suuri osuma niiden julkaisemisesta viime vuonna. Tuotemerkki kesti kuitenkin jonkin aikaa, jotta voitiin luoda versio, jossa on tummempi ihonväri, kuten usein kosmetiikkateollisuudessa on valitettavasti. (Jopa useammin tapaus ja epäonnisempia: Ei versio, joka sopii tummempiin ihon ääniin.) Uusi, vielä julkaisematon Bronze Sands 3D Highlighter Palette, joka viehättää äskettäin kirjoitti, tuli vastauksena “tonnia pyyntöjä toiseen painos syvempää sävyjä, jotka antaisivat eniten hullu korostaa ruskettunut ja rikkaampi ihon sävyt” mukaan hudabeauty.com, ja vaikka se oli turhauttavaa meikki ystäville on ollut odottamaan näitä inkluuttisempia sävyjä, he eivät mene unohduksiin.

No, paitsi Kristen Leanne. Hän ilmaisi hyvin julkisesti, että hän ei ole arvostanut uusia tummia sävyjä, eikä siksi, että heidän olisi pitänyt ottaa käyttöön niin kauan. Suosittu kauneusvloggeri ei ymmärrä, että Bronze Sands 3D Highlighter Paletten sävyjä ei voida käyttää korostamaan sytytin ihonvärit. Kristen Leanne kirjoitti siitä lähtien, että “kirjaimellisesti kolmen parhaan joukon käsivarsinaamot eivät voineet käyttää mitään näistä sävyistä kohokuvana” viitaten mukana olleeseen swatch-kuvaan liitettyihin kevyisiin nailtoihin.

Toisessa sanomalehdessä, joka on myös poistettu, hän kirjoitti: “Se on hyödyllistä”, näennäisesti ymmärtäen, että tummat sävyt olivat myöhässä … kunnes hän seurasi sitä. “Mutta toivottaisitte, että monilla pannuilla he tekisivät yhden tarpeeksi kevyempi kevyempään ihon sävyyn. “

Vakavasti? Ehkä hän jäi kahteen muuhun palettiin, jotka ovat kevyempiä ihon ääniä – ovatko jo olleet saatavilla – monen kuukauden ajan? Twitterin käyttäjät olivat enemmän kuin onnellinen kääntää Kristen Leanne n korotettu kulmakarvojen emoji juuri takaisin hänelle ja selittää ironia hänen tweets.

“Se on melkein kuin …. Maailma ei pyöri ympäri valkoista ppl”, yksi Twitter käyttäjä kirjoitti. “Musta ppl saa lopulta pirun tuotteen, joka toimii nimenomaan ihollaan ja jättää heidät valittamaan kuin jos meillä ei ole 100000000000000 korostusvaloja kevyelle iholle.”

“On olemassa runsaasti kuormalavoja, jotka palvelevat vain valkoisia”, toinen vastaus lukee. “Poc ansaitsevat myös erikoistuneita paletteja.”

Toiset kutsuivat häntä puhumattakaan, kun muut tuotemerkit eivät tarjoa sävyjä, jotka toimivat tummien ihon sävyinä ja odottavat valittaa vain silloin, kun paletti ei toimi kevyellä iholla. (Paletti, muistutamme sinua, joka tulee kolmanteen sarja paletteja, jotka jo toimivat kevyt iho.)

Jonkin sisällä ei-Kristen Leanne ei pyysi anteeksi, vaan jatkoi valittamistaan ​​- tällä kertaa siitä, miten ihmiset tulkitsivat väärin hänen tweetejä: “On väärin ymmärretty väärin. Olisi hienoa, jos kaikki tietäisivät kaikkien muiden sydämen”, hän lähetti.

Kristen Leanne on ilmestynyt siitä lähtien, kun hänelle on tullut umpikuja, ja hän on jatkanut lähettämällä YouTube-videoita lemmikkinsä muodikkaissa vaatteissa.


Lisää tyydyttämään nerokkuutta korostustyökalulla:

  • 13 Bomb-Ass-korostuskykyä tummemmille ihon sävyille
  • Maybelline lankeaa sen suosituimman korostuksen uudet sävyt
  • Tämä $ 16 Highlighter on Amazing Dupe Farsálin Sold-Out Jelly Beamille

Selvitä, kuinka saada täydellinen, värikäs savuinen silmä:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 51 = 60