Kuinka Fake Cara Delevingne n Trendsetting Lip Ring

Se alkoi vakavilla kulmakarvojen laitteilla Rodarten kevään 2015 esityksessä, sitten se näytti siltä, ​​että jokaisella katutyylisellä tähdellä, jolla oli mahtavia aurinkolaskeja, oli septumrengas. Nyt uusin lävistystrendi on saapunut, eikä kukaan ylläty, Cara Delevingne johtaa pakkausta.

Onneksi ne meistä, jotka haluavat rock-lip-rengas näyttää ilman pudottamista Delevingnen $ 805 Established Jewelry -hihnapyörän valinnasta tai tiedät, että reikien asettaminen meidän kasvoille voi murentaa sen huulten taiteen kanssa, joka kestää alle viisi minuuttia, ei YouTube-tähden kauneuden taitoa tarvitaan. Todistaaksemme sen, rekrytoimme avustavan web-tuottajan Sonaiya Kelleyn ja käytimme kauneuden vloggeria Kristen Nicole’n mahtavaa kauneutta inspiraationa.

cara delevingne lip ring art swatches

Valitsimme huulitiedon yhdistämisen syvä-burgundin kouristuksella Urban Decay Matte Revolution huulipuna kippauksessa. Ja todellisen metallivaikutuksen lisäksi sekoitettiin __Mehron Precious Gem -jauhe Tigers Eye__: ssa, löysä, hienojakoinen kultainen kimallus, vedellä (pullon korkilla, koska olemme tyylikkäitä) kasvattamaan pigmentin voittoa ja helpommin hallitsemaan . Yksinkertainen viiva kultainen kutoaminen alaspäin keskellä alempaa huuli, päällä muutamia lisäpisteitä Make Up For Ever Aqua Liner 1: ssä antaa glitterille jonkin verran ylimääräistä pitoa ja loistaa, ja ulkoasu oli melkein täydellinen.

sonaiya detail lips IMG 7935MOD2

Mutta miksi pysähdyt lähes täydellisellä tavalla? Tämän ylimääräisen supermallipopin osalta kohotimme Kelleyn Cupidin keulan myös kultaisella kultauksella korostaen hänen huulensa muotoa.

sonaiya IMG 7881MOD

Mielestämme Cara hyväksyy.

KUVAT: Rex USA; Kelly Sherin

Meidän suosikki meikki tuotteet koskaan:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − 22 =