Kuinka ostaa ColourPopin upea uusi Sunset-kokoelma

August 28
No comments yet

En ole iso luomiväri. Itse asiassa en ole oikeasti eyeliner joko. Olen iso face-toucher stressin aikana, joka jaksaa kaikki ajat, mikä tarkoittaa yhdeksää kymmentä kymmentä, minkä tahansa silmämeikkiä, jonka jätän talosta, päätyy tyypillisesti loppupuolella. Mutta tämä ei tarkoita sitä, etten ihme – kaukaa silmämeikkiä. Jos jotain, sanoisin, että olen enemmän ripsiväriä kuin gal. Mutta kun saatoin tutustua juuri pudotetun ColourPop Sunset -malliston, voin pian vaihtaa säveleni. Vakava.

Edullinen ja nopea kosmetiikkamerkki kesällä, joka on tänään virallisesti käyttöön, sisältää kuusi värikkäästi kaunista puristettua jauhemaalia, jotka ovat hämmentyneitä pigmenttejä ja kolme eläväistä Super Shock Shadowsia, jotka ovat silkinpehmeämpiä, creamier on-the-go-viimeistely. Oi, ja ei ole kieltävä kaikkia varjoja yhtäläisyyteen tiettyyn makeaan chewy-hoitoon: värit näyttävät tarkalleen kuten Starburst pureskelee, Hei Giggles ensin huomautti.

Kokoelman hajoaminen, ensin Tiki, auringonvalon sävy – täynnä kullanvärisiä kulmakiviä – trendikkäitä sävyjä, jotka sopivat tähän kauden uusiin liikkeisiin: keltaiset kannet. Best Coast Scenario on kuuma mandariini, joka on elinvoimainen, jotta se voi käyttää yksinään tai monipuolisesti niin, että se sekoittuu syvempään sävyyn ja lisää syvyyttä ja draamaa. Seuraavana on Voi-alus, tulinen puna-oranssi väri, jonka kuvittelemme käyttävän yhtä hyvin kuin gorg painettuna huulille kuin kannet. Jos etsit enemmän korallisäveltä, For Shore ja Sandbar ovat kuumia vaaleanpunaisia ​​tilanteita, joita suosivat julkkikset kuten Jourdan Dunn ja Emma Stone. Ja lopuksi on Seas the Day, melko vaaleanpunainen -punainen vaihtoehto.

Sekä uudet kolme Super Shock Varjot – pitkät yrtit, CrmePop-fanit tuntevat ja rakastavat – Tankini on sinappi-y -värisävyä, jossa on hieno hopea, Kelp Me, kirkas vaaleanpunainen meloni-sävy, jossa hienoja hintaluokkia, ja Hot Totty, herkkä fuchsia-pigmentti, joka on sekoitettu kuumalla vaaleanpunaisella kimalluksella. Tarpeetonta sanoa, tämä kokoelma on viileä – viileä kesällä, toisin sanoen. Ja ajattelemme Demi Lovaton täysin hyväksyvän.


ColourPopin lisää jännittäviä lanseerauksia:

  1. ColourPop on juuri käynnistänyt omat laihtosarjansa
  2. Katso Amanda Steele x ColourPop Collaboration
  3. ColourPopin Tie-Dye Highlighter myydään yhdessä minuutissa

ColourPop Sunset Collection on nyt saatavilla – kuten, juuri nyt! – 5 dollaria kukin colourpop.com-sivustolla, joten jos olet kuolemassa lisäämällä auringonpaisteen kirkkaat varjot ompeleesi, suosittelen, että pääset sinne, stat, sillä pigmentillä niin kaunis, kuka tietää kuinka kauan he ” ll varastossa.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ladataan

Katsele Instagramissa

Nyt katsella koomikko Nicole Byer tarkistaa outoa kauneus tuotteita:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 5 =